10+ Jane Fonda frisyrer för kvinnor över 60 år

Älskar du Jane Fonda? Vilken bransch och tidigare sociala aktiviteter förknippar du henne med? Denna vackra bomb har varit känd för många olika och kreativa steg i hennes karriär, och hon kan vara en fantastisk frisyrinspiration för kvinnor över hela världen. Fortsätt läsa och bläddra igenom några underbara frisyrer nedan.

Vem är Jane Fonda?

Jane Fonda, eller Jane Seymour Fonda, är en begåvad amerikansk skådespelerska, såväl som en politisk aktivist. Tidigare var hon en före detta modell, medan hon vid 83 års ålder idag är en modeikon för mogna kvinnor, såväl som mammor och mormödrar.

Vilken frisyr ska du kopiera?

Vilken är din favoritfrisyr att bära varje dag och vill du kopiera något från den här ikonen? Lyckligtvis för dig har Jane Fonda rockat massor av olika, lätt underhållna men vackra frisyrer för att passa följande grupp kvinnor:

De med kort hår Kvinnor med vågigt hår Mogna kvinnor Blondiner Kvinnor med lågt underhåll

Topp 10 Jane Fonda frisyrer

1. Jane Fonda Wavy Ends

Den här blonda bomben såg så bra ut i början av 30-talet! Håller du inte med? Denna retrolook är lätt att uppnå, och den ser vacker ut och perfekt för vardagsbruk tack vare dess retro och vågiga toppar. Böj bara ändarna med en locktång och rocka den här frisyren med självförtroende. Det kan vara fantastiskt varje dag och kontorshår.

Hur stylar man det? Lägg bara till lite hårgelé över dina tips för att hålla dem voluminösa hela dagen.

2. Jane Fonda Front Hair Volume

Jane Fonda omfamnar den pösiga och retro voluminösa smällen samtidigt som hon är så feminin och uppmärksamhetssökande i tjugoårsåldern. Hon njöt av sin modellkarriär och var en av de vackraste kvinnorna på scenen under denna period. Än i dag minns alla fortfarande henne och hennes första framträdande – vilket var detta.

Hur stylar man det? Använd en svanskam eller en retande borste för att ge volym och tämja ditt barns hår. Denna look är för yngre kvinnor som vill rocka volymen samtidigt som de åtnjuter lågt underhåll och en passande vardagslook.

3. Jane Fonda Retro Volume

Den här looken är perfekt och sexig, håller du inte med? Jane Fonda är så ung och njuter felfritt av sina Hollywood-vågor på det här fotot. Den här färgen passar henne också, håller du inte med? Om du är en brun eller mörkbrun skönhet kommer du att njuta av denna look mest + den är lätt att styla.

Hur stylar man det? Du behöver mycket av din favorit hårspray för att uppnå vågorna. Borsta ut håret och få Hollywood-looken på egen hand.

4. Sidosvept voluminöst hår

Även om det är svartvitt ser den här bilden fortfarande vacker ut och skriker klass. Gamla Hollywood-skådespelerskor skakade dessa looks med lätthet. Denna frisyr är vacker och den kan se fantastisk ut på blondiner och brunetter.

Hur stylar man det? Se till att ditt hår är rakt, men bara locka ändarna och få lite volym för att uppnå den smala looken, perfekt för nattbruk.

5. Lockigt hår Jane Fonda Short

Jane Fonda ser så vacker ut på den här bilden, även om hon är lite äldre. Det slutade med att hon valde det här korta vågiga håret som passar hennes ansikte och ålder. Underbara höjdpunkter kompletterar också denna look, håller du inte med?

Hur stylar man det? Rocka den här frisyren när du är på formella och informella sammankomster. Se till att du anlitar en fantastisk hårkonstnär som vet hur man ger dig ditt drömhår.

Balayage hår Jane Fonda

Älskar du balayage-höjdpunkter? Många tjejer föredrar denna hårfärgningsmetod eftersom den är så enkel och långvarig samt vacker. Detta är också en tidlös look, fråga bara Jane!

Hur stylar man det? Gå till några subtila höjdpunkter eftersom de kommer att ge dig värme och de kommer att ge en underbar förvandling.

7. Kort omvänt hår

Svartvitt gör varje bild omedelbart tidlös. Håret i sig är coolt och perfekt för mogna kvinnor. Detta är också ett litet underhållssnitt och något du kommer att gilla om du är en mamma som letar efter en snabb och enkel look.

Hur stylar man det? Välj en multe och styla den på sidan. Använd den på din favoritsida och visa upp dina vackra ansiktsdrag.

8. Silver isig Jane Fonda Pixie Cut

Om du älskar isigt och silvrigt hår kommer den här att se bra ut på dig. Det är en vacker pixie cut och den passar bäst för mogna kvinnor. Pölarna hjälper dig också att rama in ditt ansikte, och de kommer att se exklusiva ut på varje kvinna!

Hur stylar man det? Klipp håret kort och visa upp din vackra lugg. Se till att du går för sidosvetsad lugg eftersom de är det bästa trendiga alternativet.

9. Skrymmande Bob Jane Forda

Gillar du fylligare hår och en dramatisk look? Detta är perfekt för mammor som är på språng. Du kommer att se ihop på några minuter, och vem vill inte ha det?

Hur stylar man det? Lägg till volym genom att borsta håret bakåt. Vänd håret och gnugga det mellan fingrarna. Skapa lite friktion och uppnå volym när du borstar ur den.

10. Silver Bob Vågigt hår med lugg

Sist men inte minst, håller du inte med om att Jane ser så bra och feminin ut på den här bilden?! Iskallt silverhår kan se så vackert ut, men bara när det görs rätt! Denna look är full och komplett med lugg, perfekt för dem som vill sticka ut!

Hur stylar man det? Styla den här loben med din favorithårgelé och se till att du uppnår volym framtill med den bästa hårsprayen du äger.

Vilken frisyr är din favorit?

Är du redo att omfamna och rocka en av dessa topp 10 Jane Fonda håridéer? Vuxna kvinnor, såväl som tjejer som gillar utseende med lite underhåll, kommer att njuta av vårt urval såväl som den här listan. Berätta vilken som är din absoluta favorit.