12 Angelina Jolie frisyrer för att inspirera din nästa look

Angelina Jolie har varit med om allt, och hon har också varit med i alla våra favoritfilmer, håller du inte med? Denna bombskönhet och fenomenala skådespelerska har också haft många skönhetsförändringar och touch-ups under hela året. Tycker du att det är för svårt att välja din favorit och din nästa stil? Vi har några av dessa alternativ listade och diskuterade i artikeln nedan!

Angelina Jolie är en amerikansk skådespelerska, filmskapare och humanitär. Hon är en riktig diva som har varit gift med Brad Pitt, och de har till och med gjort en jäkla film förut, Mr. and Ms. Smed. Vi har alla sett det förut, håller du inte med? Några andra filmer hon har varit med i är:

– Lara Croft
– Skadligt
– Gia
– Ursynden
– Salt
– Turisten
– By the Sea (igen med Brad Pitt)
– Samla ben

Och mycket mer! Vi har lyckats blanda och matcha några av hennes berömda frisyrer genom den här artikeln och vi kommer att prata om några av dina alternativ nedan.

1. Angelina Jolie långt och friskt rakt hårEn pösig och voluminös toppdel kommer att få varje tjej att se feminin ut. Denna frisyr har mycket volym, och det är den perfekta vardagsfrisyren för kvinnor som har långt och burrigt hår som behöver lite underhåll. Kombinera den med en hög läpp och du kommer att njuta av resultatet.

2. Voluminös frisyr Angelina JolieShaggy bang och axellängd är den perfekta lösningen för dagligt bruk. Denna frisyr kan vara sofistikerad när den används på rätt sätt. Om du gillar volym och du är ett fan av Angelinas naturliga hår, kommer du att gilla detta som din rekreation och hyllning till skådespelerskan.

3. Formell bullstilsidaDenna snygga och feminina skål är så söt och originell. Om du letar efter den perfekta bollfrisyren kanske du vill överväga den här. Kvinnor som älskar snygga utseenden och vackra idéer kommer att gilla detta som deras nästa val för allt viktigt de kan ha på gång. Var uppmärksam eftersom bullar som dessa inte kan fås lika lätt eller på egen hand.

See also  20+ Anime tjejkaraktärer med svart hår

4. Halvt upp Halvt nedåt sopat hårLångt hår som står halvt upp och ner kan användas till alla evenemang. Om du letar efter något semi-formellt och unikt, kommer du att njuta av denna design. Den bärs mest av kvinnor som har en fest att delta i, och de måste se feminina ut utan att vara för överväldigande.

5. Elegant hästsvans Angelina JolieEn lång lös hästsvans är en vanlig lösning och val av kvinnor som gillar vardagliga frisyridéer. Om du vill ha en hästsvans som är lätt att återskapa, prova att välja den här som är helt inspirerad av Angelina! Slutresultatet är idealiskt för kontorskläder eller alla som behöver lite underhåll för praktisk användning.

Feminina blonda Angelina Jolie CutFöredrar du ljusare hårfärger på Angelina? Är du ett fan av hennes snygga utseende och ljusare blonda hår? Denna design är inte för alla, men den kommer verkligen att passa tjejer eller kvinnor som gillar snygga idéer som är formella. Färgen i sig är svår att uppnå, och den kanske ser bäst ut på de med en blek hudton.

7. Flätad frisyr Angelina JolieHär är en film som många av oss älskade att se när vi växte upp, håller du inte med? Lara Croft är en populär film som vi förknippar med Angelina Jolie. Om du gillade henne i den och du är ett fan av denna eleganta frisyr, varför inte prova denna långa fläta? Själva utseendet är vanligt för Halloween-säsongen, där många kvinnor älskar att återskapa denna underbara idé som sina inre, hårda, dåliga damer.

8. Halv upp halv ner frisyr med luggLångt hår med mycket volym fram kommer att passa alla som har mycket volym fram. Den här frisyren kan vara svår att använda under varma sommardagar, men bortsett från den perioden är den alltid en win-win! Se bara till att använda mycket hårspray för att hålla hårstråna på plats.

9. Rakt hår Angelina Jolie LookHennes naturliga hår är så vackert och fylligt, håller du inte med? Om du gillar hennes naturliga volym och hennes bruna hårfärg kommer du att gilla detta som ditt slutresultat. Se till att du bär och placerar smällen på sidan för att alltid uppnå detta vackra resultat. Denna frisyr kommer att passa både yngre och mogna kvinnor för dagligt bruk.

See also  24 Söta frisyridéer för blomflickor för i år

10. Ljusbrunt hår med luggAngelina Jolie kan verkligen få fram vilken färg som helst, håller du inte med? Hon ser ut som en riktig diva med den här bruna färgen som har några inslag av guld. Om du gillar en subtil förändring och vill ha en hårfärg som är perfekt för sommarsäsongen, prova den här! Placera smällen på den övre delen och njut av denna extrema volym när du är ute och går, killar kommer att älska det!

11. Formell bulllook Angelina JolieDen här formella skålen ser så bra ut på Angelina. Tror du att du kan återskapa det själv? Om inte, se till att du beställer en fantastisk frisör som vet hur man ger precisa lockar och mycket volym framför. När den görs på rätt sätt kan denna frisyr användas för alla större formella sammankomster. Visa upp din naturliga hårfärg och uttryck din inre Angelina Jolie.

12. Bulle Back Detail Angelina Jolie StyleSist men inte minst, hur är det med denna eleganta formella skål som du kan ha på bakhuvudet? Du kan också lägga till en söt fläta för att runda av looken. Slutresultatet är perfekt för formella sammankomster, och du kommer att njuta av det mest om du är en brud som letar efter ditt hår med Angelina Jolies inspirerade klipp.

Är du redo att njuta av en Angelina Jolie-inspirerad frisyr?
Berätta vilken av dessa frisyrer som är din personliga favorit? Många kvinnor tänker på Angelina Jolie som sin ikon och förebild. Är du också en av dessa kvinnor? Om så är fallet, prova några av dessa snygga hårklippningar och låt oss veta vilken som var din favorit från listan.

Rate this post