20+ Anime tjejkaraktärer med svart hår

Om du letar efter lite inspiration och är ett stort animefan kommer du att gilla den här artikeln. Här kommer vi att prata om några av dina favorit anime karaktärer som har vackert svart hår. Hitta din inspiration nedan och påminn dig själv om några av de vackraste och unika svarta håridéerna du kan rocka eller beundra när det kommer till anime.

Vilken anime är din favorit?

Det finns över hundratals olika anime sagor och filmer, så det kan vara för svårt att välja en. Men vilken var den första anime du någonsin sett, och vilken har haft störst inverkan på dig? De flesta anime karaktärer har antingen blont eller svart hår, det är sällan något däremellan. Har du märkt det själv? I så fall, vilket betyg föredrar du mest? Fortsätt läsa och påminn dig själv om hur vackert svart hår är, samt vilka animer du måste se!

Topp 22 Anime flicka karaktärer med svart hår

1. Alita Movie Bob Black HaircutVisste du att Alita klassas som en cyberpunk manga?! Den här medium bob-frisyren ser underbar ut på den här anime-karaktären, och hon ser gudomlig ut och som en riktig fighter med den här svarta frisyren.

2. Yukinoshita Yukino långt svart hår med luggYukinoshita Yukino är deuteragonisten av Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Hon är elev i klass 2J på Sobu gymnasiet, och hon har så långt och friskt svart hår!

3. Honjou Kaede svart hårHonjō Kaede är även känd som Maple och hon är känd för sin animekaraktär som vi länkar till “Jag vill inte bli sårad, så jag får mitt maximala försvar”. Hon visar oss också hur man rockar mörksvart rakt hår.

4. Miyuki Shiba långt svart hårMiyuki är känd och älskad i animen “The Irregular in Magic High School” där hon är i överklassen. Hon ser feminin och gudomlig ut med sitt långa svarta hår och den här gröna kostymen.

5. Koyomimonogatari svart rörigt hårVisste du att Koyomimonogatari också är en bok och en anime? Det är värt din tid och din klocka + den har en intressant historia och plottwist att berätta. Det här svarta röriga håret är svårt att glömma.

6. Kurenai Yuhi rörigt svart hårKurenai Yuhi är en karaktär från en av de mest kända animefilmerna och serierna, Naruto! Hon är ledaren för Team Kurenai och bara hon kan rocka det här svarta röriga håret, det är säkert.

See also  30+ Bästa frisyridéer som inspirerade oss 2022

7. Tendou Akane kort svart hårAkan är den ledande kvinnliga och deuteragonisten av Ranma ½. Hon är den yngsta av Soun Tendos tre döttrar och är söt själv. Hon har vacker lugg och rörigt svart hår som skriker lite underhåll.

8. Yaoyorozu Momo svart hår med luggHar du sett denna anime? Yaoyorozu Momo är också känd som Everything Hero: Creati. Hon är ett grymt lejon som har kraftfull energi och kan rocka långt svart hår med lugg som ingen annan.

9. Kanao fluffigt svart hårHar du sett och gillat Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba? I så fall har du förmodligen sett och gillat Kanao Tsuyuri som en viktig biroll i denna manga. Den här demonmördaren kan lätt rocka dessa rätta smällar, håller du inte med?

10. Akemi Homura Black Side Swept HairHomura Akemi är en fiktiv karaktär från 2011 års animeserie Puella Magi Madoka Magica. Hon har en viktig roll eftersom hon är känd som den mystiska magiska tjejen som har sina egna unika krafter. Svart anime-hår och flätor ser ut som en kombination av drömlag, håller du inte med?

11. Rukia Anime Girl Black HairAlla har sett Bleach, hur är det med dig? Rukia Kuchiki är en fiktiv karaktär från denna anime-serie. Hon är faktiskt en själsskördare.

12. Skyll på Anime Manga-karaktärenAlla älskade att se Blame, hur är det med dig? Om detta var din favoritanime de senaste åren, se till att du visar din sanna kärlek och tacksamhet genom att njuta av denna eleganta bild och frisyr.

13. In This Corner Of The World AnimeEn livlig 18-årig kvinna gifter sig med en man hon knappt känner, finns det något bättre än detta som en historia i sig?! Den här karaktären med svarta svansar ser söt och lekfull ut, håller du inte med?

14. Princess Mononoke FrisyrDet här är en gammaldags film som går tillbaka till 1997. En japansk episk fantasyfilm som har så bra grafik och en intressant historia. Om du vill visa harmoni i människor och du föredrar högt rankade program, kommer du att älska det här.

See also  12 Angelina Jolie frisyrer för att inspirera din nästa look

15. Kakegurui Anime Black Bangs GirlKakegurui är ett TV-program baserat på manga. Njut av skönheten i Yumeko Jabami och hennes felfria svarta lugg och eleganta svarta anime-hår.

16. Mei Misaki Anime Black HairOm du sett “Another” har du förmodligen sett Mei Misaki och hennes lekfulla karaktär. Hon är en student som kan rocka detta svarta voluminösa hår som ingen annan!

17. Suzune Horikita svart hårSuzune Horikita är en karaktär från Elitklassrummet, och hon beskrivs som en vacker tjej som lätt kan få vänner. Det här svarta håret på henne som anime är så retro och söt.

18. Eru Chitanda Black Hair BullChitanda Eru är huvudpersonen i Classic Literature Club-serien, och hon är också student. Hon har sitt oskyldiga humör och utseende, tillsammans med den vackra och söta svarta skålen.

19. Makoto Kowata Black Blunt CutHar du sett Flying Witch förut? Makoto är huvudpersonen och är en häxa som har mycket talang. Hon ser ut som en riktig karaktär med det här trubbiga snittet och smällen, eller hur?

20. Rory Mercury Anime GirlRory är faktiskt en halvgud och en apostel till Emroy. Den här animen är något eftersom det är en berättelse om demoner och gudar, medan hon bara är fångad och spelad i kroppen på en 13-årig flicka.

21. Azusa Nakano svart långt hårAzusa är huvudpersonen i K-ON-animen. Hon är bara 15 år och är ett fan av musik, därför går hon med i Light Music Club. Hon har en rolig och retro look, förutom långt svart hår.

22. Ackerman Mikasa AnimeSist men inte minst var alla tvungna att se och njuta av Attack on Titan någon gång, eller hur? Denna anime är högt rankad, medan Mikasa är en av de bästa och mest älskade karaktärerna i serien.

Är du redo att se några av dina gamla favoritprogram igen?

Om du är redo att se några av dina favoritprogram igen, låt oss veta vilka du gillar och vilka de är! Om du var tvungen att välja mellan en av dessa 22 animefilmer eller karaktärer, vilket skulle vara ditt bästa val, och varför? Har vi glömt att lägga till någon i den här listan? Låt oss veta i så fall!

Rate this post