20 Coola, hackiga Pixie Cuts-idéer för kvinnor i alla åldrar

Ditt hackiga pixiesnitt kan se unikt och fantastiskt ut – så länge du väljer en frisyr som passar dig och din ansiktsform! I den här artikeln kommer vi att prata om många olika håridéer som kvinnor kan experimentera med. Hitta din perfekta nya frisyr nedan!

Vad är en hackig Pixie Cut?

Hackat hår är en djärv klippning som används för att skapa volym, definition och rörelse med sin unika klippteknik. En pixie-frisyr är en kort frisyr som har en lite mer voluminös topp och lite lugg. Dessa två en gång kombinerade är underbara, feminina och flirtiga idéer, perfekta för alla åldrar!

Hur får man en hackig Pixie Cut?

Det svåra med hackiga pixie-frisyr är att de inte kan uppnås på egen hand. Det är därför du behöver en skicklig frisör som är expert på att leverera kortare och voluminösa frisyrer. Så här ser processen vanligtvis ut:

Steg 1: Din frisör klipper ditt hår över dina axlar samtidigt som du siktar på den öronlängden.

Steg 2: De lager med en sax samtidigt som de potentiellt tunnar ut vissa delar av ditt hår.

Steg 3: De kommer att lämna den främre delen mycket mer voluminös, möjligen med en liten smäll för att uppnå den eleganta och moderna pixie-känslan.

Steg 4: Det är dags att tvätta och styla håret.

Steg 5: I de flesta fall kommer de att använda lite hårgelé, pomada eller hårspray för att styla dina hårstrån och ge dig den exklusiva looken. Vem ska ha en hackig pixie cut?

Det bästa med hackade nissesnitt? De är till för alla! Vi kan se kändisar som Miley Cyrus och Halle Berry rocka dem medan det är trettio års skillnad mellan dessa två skönheter! Det här visar dig bara att en pixie cut inte har några regler! Men och oftast är det en vanlig gå till av kvinnor som gillar praktiska, korta, lågmälda och lättskötta frisyrer för dagligt bruk. Stylingprocessen tar mindre än 2-3 minuter, vilket är anledningen till att många upptagna mammor eller arbetsnarkomaner tenderar att satsa på det.

See also  40 Bästa balayage håridéer att kolla in 2022

1. Black & Straight Choppy PixieGör dig redo på morgonen och rocka det här svarta hackiga nissesnittet! Det är ett måste om du vill visa upp din naturliga hårfärg.

2. Blond Choppy Pixie Med UndercutBlont hår med en underskuren detalj eller med en blekning kan se edgy ut. Om du är i tjugoårsåldern kommer du att älska den här looken.

Naturlig Brown Choppy PixieStyla din hackiga tomte bakom med massor av hårspray eller lera. Utseendet kommer att förbli intakt hela dagen.

4. Undercut Detail Choppy PixieFörändra utseendet med detta ovanliga och unika bruna hackade tomtesnitt. Färgen och stilen är ett måste för hösten.

5. Dark Black Choppy PixieSe ut som en riktig diva med denna hackiga tomte! Om du är i tjugoårsåldern kommer detta slutresultat (inklusive smyckena) att avrunda utseendet i ditt fall.

6. Blond med höjdpunkter Choppy PixieAskblont hår visar bara att mogna kvinnor kan rocka denna pixie cut också! Visa upp dina lag med ditt hackiga tillvägagångssätt.

7. Kopparfärgad Choppy PixieDen perfekta frisyren för höstsäsongen! Denna färg och detta snitt kommer att passa tjejer eller kvinnor som gillar varma och eldiga snygga layouter.

8. Ljusrosa & Retro Choppy PixieRosa hackad tomte kommer att passa bäst på yngre kvinnor eller tonåringar. Om du vill se flashig ut och är en trendsättare – det är det här!

9. Naturlig Brown Choppy PixieHåll dig till din naturliga hårfärg, men ge den lite ljus med denna hackiga tomtelook! Lägg till lite lera eller hårpomada ovanpå för att göra det ännu mer extravagant!

10. Icy Blonde Choppy PixieIskallt blont hår kan se så fräscht och modernt ut. Denna frisyr kommer att ta dig 1-2 timmar att uppnå när du är på en frisörsalong, så var uppmärksam!

11. Ljussilverblond Choppy PixieLägg till lager på ditt hackade tomtesnitt och bär denna look med fullt självförtroende. Reparera färgen varannan månad så att den ser kryddig ut.

12. Brun med höjdpunkter Choppy PixieOm du är en som gillar höjdpunkter kommer du att gilla den här looken. Den perfekta hackiga tomten för mammor som alltid är på språng!

See also  60+ Vackra korta frisyrer för svarta kvinnor

13. Feminin & detalj Choppy PixieDen här silver- eller ljusblonda tomten med en diskret detalj kommer att passa bäst på kvinnor som är i tjugoårsåldern. Lägg till lite hårlera för att få strängarna att sticka ut.

14. Ljusbrun Choppy PixieDenna ljusbruna hackade tomte är söt och perfekt för kvinnor som gillar en snabb och enkel vardagslook.

15. Bright Green Choppy PixieVåga sticka ut från mängden? Om så är fallet, boka en timme och börja rocka denna ljusgröna hackiga tomte så snart som möjligt! Ett måste för tonårskvinnor.

16. Ljusrosa Choppy PixieFå detta skiktade och definierade hackiga pixiesnitt och visa upp det med fullt självförtroende! Slutresultatet är retro och precist, en riktig elegant frisyr!

17. Elegant Brown Choppy PixieKvinnor som gillar deras naturliga hårfärg och textur kommer att gilla denna look. Visa upp din voluminösa smäll och använd denna look medan du njuter av dess enkelhet.

18. Buzzcut Detail Choppy PixieOm du verkligen vill se retro och edgy ut – här är en hårinspo för dig! Den här hackiga tomten kan vara tidskrävande att få tag i, men stylingen är mer än enkel och praktisk.

19. Sharp & Defined Choppy PixieBara ett fåtal frisörer kan vara så exakta och exakta. Se till att du litar på din innan du bokar din tid.

20. Hot Red Choppy PixieVarmröd är en kraftfull brinnande färg. Välj den här hackiga tomten om du själv är en vågad djävul och letar efter den perfekta hösthårsbytet.

Dags för en ny frisyr!
Redo att se ut som en riktig diva? Vet bara att alla ögon kommer att riktas mot dig om du slutar med en taggig pixie cut. Se till att du låter oss veta vilket utseende som är ett måste för dig, samt när du planerar att använda det och för vilket evenemang!

Rate this post