20+ Dreadlocks för kvinnor som vill sticka ut 2022

Vissa kvinnor gillar att bära dreads. Är du själv en av dessa kvinnor? Om så är fallet, fortsätt läsa eftersom vi ska prata och visa några av de snyggaste dreadlockarna för tjejer nedan. Hitta din nya frisyr i den här artikeln.

1. Vad är en dreadlockfrisyr?

Dreadlocks, även locs, dreads, eller är repliknande hårstrån som bildas genom att låsa eller fläta hår. Stilen är visuellt lik flätor, men den har en retrokänsla. Själva looken var ganska populär på 80-talet, men den är fortfarande vanlig bland de som gillar olika typer av lockar till vardagshåret.

2. Vem kan få dreads?

Vem som helst kan få den här looken. Om du är ett fan av praktiska hårlooker och föredrar flätor med lågt underhåll, kommer du att njuta av denna look. Se till att du har tålamod när det gäller att installera dem och få dem gjorda, speciellt om ditt hår är långt och tjockt.

3. Hur mycket kostar dreads?

Räkna med att betala runt $60 för denna frisyr. Längre frisyrer kommer att ta lite mer tid, pengar och tålamod. Räkna med att betala runt 130 $ för superlånga frisyrer. Detta utseende och det slutliga resultatet kommer att bero mycket på din frisör och deras erfarenhetsnivå.

1. Långt blont dreadlockhår

Inte många kvinnor föredrar långt hår. Om du själv är en djävul och gillar extravaganta utseenden som andra lätt kommer att upptäcka dig, prova det med detta coola dreadlockhår.

2. Cute Bull Twists Dreadlock-hår

Rymdbollar och dreadlocks kan passa så bra och sött ihop. Om du gillar söta färgglada idéer och festfrisyrer, prova det med det här resultatet!

3. Långt grönt dreadlockhår

Inte ett vanligt val av hårfärg, men vissa kvinnor föredrar att se unika ut med sina gröna dreadlocks.

4. Pastellblått Dreadlock-hår

Denna ljusblå pastellfrisyr kommer att se så söt och festlig ut på såväl yngre kvinnor som tonåringar.

5. Dreadlock-hår i en bulle

Knyt håret i dessa två söta och coola rumsbollar för att få dem att se flirtig ut, men ändå praktiska för vardagsbruk.

6. Långt tjockt dreadlockhår

Om din frisör är skicklig och de vet hur man gör dessa tjockare färgglada dreads, fråga dem om denna eller liknande frisyrer.

7. Färgglatt dreadlockhår

Var försiktig när det kommer till detta hemska utseende eftersom det är mycket underhåll jämfört med resten av vår lista.

8. Svart och gult dreadlockhår

Så coola, ljusa och djärva färger, håller du inte med? Rocka denna långa gula skräckfrisyr för fester och stora kvällar.

9. Brunt dreadlockhår

Lång och kryddig, men ändå söt för dagligt bruk! Kvinnor som föredrar fruktade frisyrer som inte är för flashiga eller för djärva, detta är perfekt för dig!

10. Långt Auburn Dreadlock-hår

Det här är en så cool färg för höstsäsongen, håller du inte med?

11. Black Base Purple Highlights Dreadlock-hår

Denna supermörksvarta bas och lila dreads kommer att få ditt hår att se mystiskt ut. Lägg till elegans med denna pastellfärg för vårsäsongen.

12. Enkelt blont dreadlockhår

Du kan kasta håret till en söt ponny och rocka denna dreadlock-look för vardagliga sammankomster eller arbetstider.

13. Silver Dreadlock-hår

En så ovanlig hårfärg, men tonåringar brukar älska det! Om du behöver något roligt och trendigt, fråga din frisör om denna look.

14. Långhårig dreadlock med grön pop

En pop av färger med dina dreadlocks kan se så retro och annorlunda ut. Denna hårfärgskombination är det perfekta valet för hösten.

15. Lila och rosa dreadlockhår

Kvinnor som gillar ljusare, feminina och pastellfärger kommer också att njuta av denna atmosfär. Visa att du älskar söta artsy dreads och att de kan se flirtiga ut när de görs rätt!

16. Långt hästsvansdreadlockhår

Om du behöver en frisyr för vardagliga händelser, prova att rocka den här dreaden i en ponny! Det kommer att passa upptagna och arbetsnarkomaner bäst.

17. Svart långt dreadlockhår

Tonåringar som föredrar trendiga utseenden och monokroma alternativ kommer att njuta av denna långa skönhet. Du kommer också att trivas om du är i tjugoårsåldern.

18. Kort dreadlock hår färgglad look

Denna korta frisyr är för kvinnor som gillar praktiska och enkelhet. Visa världen att dreads kan se söta ut även på kortare lockar.

19. Hästsvans Svart Dreadlock-hår

Denna unika hästsvans kommer att se feminin och söt ut. Håll dig till din naturliga hårfärg och visa upp dess skönhet och skräck.

20. Uppsatt Dreadlock-hår

Rocka den här korta frisyren när du behöver en hårklippning med lite underhåll. Om du är någon som gillar söta subtila övergångar så är det här!

21. Tjockt hästsvansdreadlockhår

Tjockare hår kan vara svårt att styla. Se till att du är någon som är intresserad av längre feminina utseenden, och att du har tålamod när det kommer till denna fruktade ponny.

22. Smutsigt Updo Dreadlock-hår

Rocka den här looken på bekvämligheten i ditt hem och njut av den feminina men ändå praktiska atmosfären. Om ditt hår är ganska långt, fäst det på baksidan med bobi-nålar.

23. Långt sött ponnydreadlockhår

Lägg till några pärldetaljer till denna dreadlockponny. Om du föredrar söta idéer och vill visa upp din rädsla, överväg att göra det.

24. Färgglatt bolledreadlock-hår

Inkorporera alla regnbågens färger och njut av denna stil. Kvinnor som gillar färgglada utseenden och de som gillar bullfrisyrer kommer att gilla denna mix!

Vill du ha nya dreadlocks?
Vilken look var din nya favorit från vår lista? Berätta för oss vad du känner för och vad du inte kan vänta med att bära ibland och inom en snar framtid. Vi vill veta och se din stil!