20+ eBoy-frisyridéer för varje 2022 TikTok-stjärna

eBoy-frisyr är så populära och vanliga nuförtiden. Det beror på att de ofta bärs och känns igen av yngre generationer och män som gillar new wave-trender och moderna frisyrer som skriker efter uppmärksamhet! Om du vill prova denna frisyr rekommenderar vi att du läser resten av denna artikel, det finns mycket vi kommer att erbjuda.

Vad är en eboyfrisyr?

En eboy-frisyr är en frisyr som har en betydande mängd volym runt framsidan av ditt ansikte. Det beskrivs och kallas också för en gardinfrisyr. Den är något lång och brukar stylas bakom öronen. Looken kan passa och se bra ut på de som är i tonåren, men bärs av alla åldersgrupper och vilken hårstruktur/längd som helst. Om du gillar snygga idéer, kommer detta att passa dig!

Hur dyr är en eboy-frisyr?

Räkna inte med att betala för mycket för denna frisyr. Saken är den att det är som din typiska frisyr och hårtork. Faktum är att det kommer att gå för $ 40, inklusive skärning, styling och föning. Slutresultatet kommer att hålla i 3-5 veckor (för vissa ännu mer) utan behov av en touch-up. Perfekt för personer med lite underhåll.

1. Lockig eboyfrisyrDenna eboy-frisyr är verkligen flytande och definierad. Du kommer att älska det om du är i tjugoårsåldern och letar efter den lockiga moderna looken för vardagligt, elegant bruk.

2. Side Swept Eboy HairdoGå till några av de sidor som sveps och ögonblicket. Om du är en modern kille och gillar trendiga snitt så kommer detta att passa dig!

3. Svart frisyr med lugg

See also  25 Bästa långa frisyrer för pojkarMörkbrunt eller svart hår kan se så bra ut när det stylas på ett eboy-sätt! Visa upp denna skönhet för alla kommande evenemang.

4. Eboy Medellångt hårEn sådan här look måste klippas var tredje vecka. Var försiktig när det kommer till dessa längre frisyrer, eftersom de verkligen kräver mycket underhåll.

5. Ljusblond eboyfrisyrVill du ha lite blond i din look? Denna frisyr kommer att kräva frekventa färgjusteringar. Gå bara på det om du kan behålla utseendet.

6. Naturlig brun frisyrNaturligt brunt hår och detta eboy-ögonblick kommer att se så kraftfullt ut. Utseendet kommer att passa alla åldersgrupper.

7. Ljusblond eboyfrisyrVill du testa detta sidsoppade bang-ögonblick? Den är så cool och modern, den bärs ofta av män som gillar bäverfärger.

8. Lång rak eboyfrisyrGå bara för detta eboy-snitt om du gillar definierade utseenden och superglänsande / glänsande trådar.

9. Bleached Blonde Eboy LookLjusblond eller isblond är ett modigt val för de flesta män. Prova detta snitt bara om du vågar använda en trendig look med högt underhåll.

10. Brun frisyrlookMörkbrunt naturligt hår är lätt att underhålla. Piffa upp utseendet med den här typen av frisyr för ditt glamorösa dagliga slitage.

11. Ljusbrun eboyfrisyrDenna frisyr är för män som gillar sin naturliga struktur. Visa upp det vid alla evenemang och njut av det trendiga resultatet.

12. Bright Orange Eboy LookEn sådan modern ljusorange frisyr, våga prova den? Det är fashion forward och en populär look på Instagram nu för tiden.

13. Shaggy Eboy LookDefiniera din lugg med din favorithårgelé och rocka detta klipp för sommarsäsongen!

See also  21 Populära 70-talsfrisyrer för män

14. Eboyhår med highlightsLägg till dessa coola ljusblonda höjdpunkter och visa upp din look för alla kommande event, stora som små.

15. Ljusbrun frisyrBrun eboyfrisyr som denna tar 2-3 minuter att göra och styla på morgonen.

16. Hår med Highlights Eboy LookSe till att du investerar i schampon och balsam när det kommer till denna gula nyans.

Vågig eboy frisyrMän i tjugoårsåldern går vanligtvis för denna eboy-frisyr.

18. Silver Icy Eboy LookLägg till några unika gråa höjdpunkter eller silverhöjdpunkter för att få dig att sticka ut hela tiden.

19. Modern eboyfrisyrSidsvetsad eboyfrisyr är ett vanligt val för pojkar som gillar mer volym framtill.

20. Blond Side Swept Eboy LookDenna nyans och stil kommer att komplettera dina blå ögon också.

21. Vågig brun naturlig eboyfrisyr
Vill du ha den här coola frisyren?
Gillade du dessa lekfulla och populära looks? Vilken var din favorit? Låt oss veta om du är modig nog att använda någon av dessa idéer, och vilken i synnerhet. Vi ser fram emot att se vad du mest vill ha.

Rate this post