20+ eBoy-frisyridéer för varje 2022 TikTok-stjärna

eBoy-frisyr är så populära och vanliga nuförtiden. Det beror på att de ofta bärs och känns igen av yngre generationer och män som gillar new wave-trender och moderna frisyrer som skriker efter uppmärksamhet! Om du vill prova denna frisyr rekommenderar vi att du läser resten av denna artikel, det finns mycket vi kommer att erbjuda.

Vad är en eboyfrisyr?

En eboy-frisyr är en frisyr som har en betydande mängd volym runt framsidan av ditt ansikte. Det beskrivs och kallas också för en gardinfrisyr. Den är något lång och brukar stylas bakom öronen. Looken kan passa och se bra ut på de som är i tonåren, men bärs av alla åldersgrupper och vilken hårstruktur/längd som helst. Om du gillar snygga idéer, kommer detta att passa dig!

Hur dyr är en eboy-frisyr?

Räkna inte med att betala för mycket för denna frisyr. Saken är den att det är som din typiska frisyr och hårtork. Faktum är att det kommer att gå för $ 40, inklusive skärning, styling och föning. Slutresultatet kommer att hålla i 3-5 veckor (för vissa ännu mer) utan behov av en touch-up. Perfekt för personer med lite underhåll.

1. Lockig eboyfrisyr

Denna eboy-frisyr är verkligen flytande och definierad. Du kommer att älska det om du är i tjugoårsåldern och letar efter den lockiga moderna looken för vardagligt, elegant bruk.

2. Side Swept Eboy Hairdo

Gå till några av de sidor som sveps och ögonblicket. Om du är en modern kille och gillar trendiga snitt så kommer detta att passa dig!

3. Svart frisyr med lugg

Mörkbrunt eller svart hår kan se så bra ut när det stylas på ett eboy-sätt! Visa upp denna skönhet för alla kommande evenemang.

4. Eboy Medellångt hår

En sådan här look måste klippas var tredje vecka. Var försiktig när det kommer till dessa längre frisyrer, eftersom de verkligen kräver mycket underhåll.

5. Ljusblond eboyfrisyr

Vill du ha lite blond i din look? Denna frisyr kommer att kräva frekventa färgjusteringar. Gå bara på det om du kan behålla utseendet.

6. Naturlig brun frisyr

Naturligt brunt hår och detta eboy-ögonblick kommer att se så kraftfullt ut. Utseendet kommer att passa alla åldersgrupper.

7. Ljusblond eboyfrisyr

Vill du testa detta sidsoppade bang-ögonblick? Den är så cool och modern, den bärs ofta av män som gillar bäverfärger.

8. Lång rak eboyfrisyr

Gå bara för detta eboy-snitt om du gillar definierade utseenden och superglänsande / glänsande trådar.

9. Bleached Blonde Eboy Look

Ljusblond eller isblond är ett modigt val för de flesta män. Prova detta snitt bara om du vågar använda en trendig look med högt underhåll.

10. Brun frisyrlook

Mörkbrunt naturligt hår är lätt att underhålla. Piffa upp utseendet med den här typen av frisyr för ditt glamorösa dagliga slitage.

11. Ljusbrun eboyfrisyr

Denna frisyr är för män som gillar sin naturliga struktur. Visa upp det vid alla evenemang och njut av det trendiga resultatet.

12. Bright Orange Eboy Look

En sådan modern ljusorange frisyr, våga prova den? Det är fashion forward och en populär look på Instagram nu för tiden.

13. Shaggy Eboy Look

Definiera din lugg med din favorithårgelé och rocka detta klipp för sommarsäsongen!

14. Eboyhår med highlights

Lägg till dessa coola ljusblonda höjdpunkter och visa upp din look för alla kommande event, stora som små.

15. Ljusbrun frisyr

Brun eboyfrisyr som denna tar 2-3 minuter att göra och styla på morgonen.

16. Hår med Highlights Eboy Look

Se till att du investerar i schampon och balsam när det kommer till denna gula nyans.

Vågig eboy frisyr

Män i tjugoårsåldern går vanligtvis för denna eboy-frisyr.

18. Silver Icy Eboy Look

Lägg till några unika gråa höjdpunkter eller silverhöjdpunkter för att få dig att sticka ut hela tiden.

19. Modern eboyfrisyr

Sidsvetsad eboyfrisyr är ett vanligt val för pojkar som gillar mer volym framtill.

20. Blond Side Swept Eboy Look

Denna nyans och stil kommer att komplettera dina blå ögon också.

21. Vågig brun naturlig eboyfrisyr


Vill du ha den här coola frisyren?
Gillade du dessa lekfulla och populära looks? Vilken var din favorit? Låt oss veta om du är modig nog att använda någon av dessa idéer, och vilken i synnerhet. Vi ser fram emot att se vad du mest vill ha.