20+ Frisyrer att hålla sig borta från hela tiden

Många kvinnor älskar att vara spontana och utåtriktade när det kommer till sina hårklippningar. Är du också en av dessa kvinnor? Även om det är roligt att experimentera med olika frisyreidéer för alla som vill ha en förändring, är det också viktigt för dig att veta vad du ska undvika och vilka frisyrer som är ett tydligt no-no. Fortsätt läsa och försök hålla dig borta från dessa nedskärningar hela tiden.

Vad anses vara en dålig frisyr?

Undrar du vad är några vanliga hårklippningar som har blivit fel? Nuförtiden finns det många olika hårinstruktioner på YouTube som får alla att tro att de är certifierade frisörer. Vi uppmuntrar dock inte dessa försök. Se till att du aldrig:

A) Klipp din egen lugg
B) Försök att göra en bob cut
C) Gör aldrig highlights, balayage eller ombre – det här är komplexa hårförvandlingar
D) Försök inte göra en blekning, det kan sluta med att du skär dig själv eller skapar en irreparabel skada

20+ frisyrer att hålla sig borta från hela tiden

Frizzy PermLåt denna typ av krull förbli i det förflutna. Även om permanenta frisyrer var ganska populära för 20 år sedan, anses de vara misslyckade idag på grund av deras begränsade stylingmöjligheter.

2. Halv Mullet Halv BobFelaktigt hackade multer kan se ut som en rörig frisyr. Du måste rocka symmetriska bitar för att göra det här utseendet tilltalande, håller du inte med?

3. Undercut med regnbågsfärgerRegnbågsfärgat hår kan se bra ut, men bara en gång gjort ordentligt. Det kommer dock aldrig att se bra ut med denna stökiga svarta underskärningsdetalj. Försök inte att återskapa utseendet, det är ett stort misslyckande.

Smutsig toppknutaVi brukar gilla höga knutar, men inte när de saknar färg eller när de är gjorda så röriga. Om du inte har färgat dina rötter på evigheter är denna frisyr något du bör undvika.

5. Old-School Crimp TrickKrympt hår var en stor trend på 90- och 00-talen. Det är dock misslyckat att försöka hoppa tillbaka till denna trend idag. Det ser föråldrat och för retro ut, oavsett händelse.

See also  20+ Eleganta fingervågsfrisyrer för varje kvinna

6. Bikupa bollarDenna bikupa-look och denna retrofrisyr påminner mycket om 80-talet. Tyvärr, idag kommer alla som försöker rocka det att se ut som en gammaldags viktoriansk hembiträde!

7. Den ultimata Karen-frisyrenIngen vill se ut som en Karen, håller du inte med? Detta är den ultimata blonda Karen-frisyren som ser ut som en frisyr som frågar efter din chef. Det är ett tydligt pass för kontorskläder också.

8. Bulle med buzzcutStökiga bullar – ja, de får alltid ett pass. Men det här försöket till en undercut under din frisyr? Slutresultatet är kritiskt och ser ut som den typiska fotbollsmamman.

9. För lockigtVisste du att för lockigt är en sak? Håll dig borta från att använda och missbruka skummet eller curlinggelen. Slutresultatet kommer att få dig att se ut som en frizzy sjöjungfru utan känsla för stil.

10. Side Flipped MulletSidsvetsat hår kan få en passform. Detta bleknar dock när det kombineras med det – nej. Det finns inget unikt, verkligt eller sött med den här looken + den kan se för tråkig ut.

11. Halvfärgat hårHalvfärgat hår har varit ganska populärt på TikTok. Men nyckeln är att veta hur man para ihop och matchar dina färger. Rosa och blått på toppen av din skål är inte en av dem.

12. Uttvättad färgBlå hårfärg är något många av oss älskar, och färgen i sig är vacker. Se bara till att du aldrig låter den blekna helt och tvätta ur så mycket. När det väl gör det kan det se ut som en katastrof.

13. Ojämnt bullsnittMullet hår och bull cut design kommer att se bra ut på män. Tjejer, å andra sidan, kommer att ha svårare att försöka styla dem. Om du vill undvika att se ut som en fotbollsspelare, håll dig borta från denna design.

14. A-line BobDenna raka bob skulle se bra ut på de flesta kvinnor, men bara om den gjordes på en exakt och omedelbar basis. På så sätt kommer denna look att få dig att se ut som om du försökte göra det på egen hand. Det här måste vara något du försöker undvika, eller hur?

See also  25+ Sidosvetsade lugg för att få dig att se fantastisk ut

15. Gul färgOrange hårfärg är svårt att uppnå på egen hand. Detta beror på att box hårfärg inte kommer att ge dig felfri eller ens resultat. Lägg hellre ditt hår i händerna på en professionell.

16. Lockigt rörig hästsvansIngen vill se ut som om de försöker rocka en riktig hästsvans, eller hur? Lockar är svåra på egen hand, och denna stökiga design kommer att få dig att se ut som om du har haft det med ditt hår.

17. För lång smällFörsök aldrig att växa din bang så länge. Du kommer inte att kunna berätta vad som händer och du kommer att se ut som om du är vilse i processen.

18. Hackad bang Gul färgSmutsig och ojämn kort lugg kommer att se dåligt ut på de flesta. Den här looken är ett riktigt DIY-projekt som har gått dåligt, så beställ en pålitlig frisör istället.

19. Fried Up BlondeBlont hår är ganska mycket underhåll. Om du inte får regelbundna snitt och återfuktande behandlingar kommer du att få stekta trådar och ojämna rötter, samt massor av kluvna toppar.

20. V-formad sektionFormat V måste vara superexakt. Den här ser ut som ett dåligt jobb som behöver lite kärlek och ordentlig renovering av någon som är certifierad.

21. Pigtails LookSlutligen, försök att undvika pigtails och rymdkorgar. Även om de är ganska vanliga och populära bland signerare och popstjärnor, ser dessa idéer vanligtvis bra ut på små flickor och inte så bra på vuxna kvinnor.

Har du klippt dig dåligt?
Har du haft en frisyr eller frisyr som gått söderut? De flesta av oss har försökt klippa vår egen lugg när vi var små, och 99% av oss har ångrat detta beslut. Om du har haft några misstag, se till att meddela oss och låt andra lära av dina misstag.

Rate this post