20 Härliga krympta frisyrer: 80-tals vågiga och lösa trender

Gillar du söta, lockiga hårlooker? Är du någon som vet hur du stylar ditt hår på det här sättet? Om du är någon som vet hur man bär snygga oldschool-looks och retroelement, kommer detta att passa dig. Hitta din nya frisyr nedan!

1. Vem kan välja en lockig frisyr?

Shrunken hair är för dig som gillar en retro och snygg 80-talslook! Om du gillar feminina idéer och vill prova något nytt och roligt själv, kommer detta att passa dig! Vanligtvis kommer kvinnor i tjugoårsåldern eller tonåren att njuta av denna idé bäst.

2. Hur gör man den krympta frisyren?

Fläta håret hårt i flera små sektioner så att du får ett tiotal flätor runt hela huvudet. Du kan ha ännu fler flätor om ditt hår är längre eller tjockare och voluminöst. Du kan arbeta i större sektioner för att få en bredare krympning om du föredrar det. Använd nu ett strykjärn och lägg det över varje fläta och låt dem svalna. Borsta ut håret för att själv få en voluminös look. PS: du kan också använda ett plattjärn som har ett zic zac eller korsmönster för att uppnå denna frisyr. Det kommer att ta dig cirka 20-30 minuter att sluta med denna krympta frisyr.

3. Hur mycket kostar en krympt frisyr?

Din frisör kan göra denna look på ditt naturliga hår. De kommer att använda en värmeskyddsspray för att skydda håret från hög värme från ett strykjärn. De kommer att sektionera ditt hår och arbeta en sektion i taget. När de trycker ett strykjärn mot ditt hår borstar de ut det med fingertopparna för att få bort eventuella knutar. Det slutliga resultatet kommer att kosta runt $ 50 på de flesta frisörsalonger.

1. Idé för ljust orange krusat hårOmfamna denna krympta frisyr och styla den på det här retrosättet. När du lägger till lite lätt smink och blå färg kommer du att se ut som en riktig gammaldags 80-talsdiva.

See also  40 Underbara rosa hårfärgsidéer att prova 2022

2. Elegant retroblont lockigt hårRiktig krympt frisyr! Om du är någon som gillar elegans och du vill visa upp dina färdigheter kan du göra det med den här looken.

3. Bulle krimpat hårKnyt håret i denna söta lilla ponny- eller bulldesign. Visa upp denna look var som helst, när som helst. Det skulle se bäst ut för dina träningspass.

4. Långt rött lockigt hårLocka ditt ljusa orange eller röda hår. Detta slutresultat kommer att se bäst ut för dina formella kvällskläder.

5. Krympt hår i en hästsvansKrymp ditt hår, men knyt det också i denna söta och coola ponny. Kvinnor som gillar praktiska utseenden och frisyrer som är perfekta för en enkel vardag kommer att gilla denna look.

6. Kort Bob Crimped HairDitt raka hår bärs i en bob cut kan också se bra ut som en lockig look. Om du är en låg underhållsperson kommer du att förstå skönheten i denna look.

7. Retro Pink Side Crimped HairRiktig old-school och retro skönhet! Om du är någon som gillar höga och retrolooker kommer du att gilla denna design. Avsluta looken med mycket hårspray.

8. Långt och voluminöst lockigt hårOm ditt hår naturligt är ganska långt och voluminöst kommer detta att se bra ut på dig. Piffa upp den och använd den på kvällarna.

9. Krympt hår tjock flätaDenna tjocka och tjocka fläta är för dig som gillar elegans och mycket volym. Lägg till din favorithårkräm och hårspray för att förlänga livslängden.

10. Ljusrosa lockigt hårOm ditt hår är i den här retrorosa färgen kommer den här looken att passa dig. Visa upp det på kvällarna och omfamna denna varma rosa atmosfär om du är en nyfiken och trendig tonåring.

11. Rött Auburn lockigt hårLocka och krympa ditt bruna hår och visa upp denna elegans. Om din hårfärg är naturlig och hälsosam kommer utseendet att passa dig.

12. Voluminöst blont långt lockigt hår

See also  20+ Exempel på klassiska koniska hårklippningar för män 2022Kvinnor som har blont hår och de som gillar lockigt utseende kommer att gilla detta resultat. Om du är i tjugoårsåldern kommer du att uppskatta denna skönhet.

13. Ombre rött lockigt hårBöj spetsarna och krymp håret gradvis. När det görs på rätt sätt och i detta tillvägagångssätt kommer utseendet att vara fläckfritt och sömlöst för dagligt bruk.

14. Krympt hår svart färgKvinnor som har naturligt långt och friskt brunt hår kommer att gilla denna design. Se till att du lägger till mycket hårspray för att uppnå denna glamour.

15. Voluminös och lockig blond crimplookKrymp håret och locka ändarna genom att tillsätta mycket hårkräm eller gel. Slutresultatet är perfekt för dina kvällar.

16. Hästsvans med lockigt hårDenna söta krympta hästsvans är elegant och feminin. Använd denna frisyr för dina kvällar med tjejerna och feststunderna.

17. Kort Bob Crimp LookVisa upp din naturliga hårfärg och struktur. Slutresultatet kommer att se ännu bättre och snyggare ut när det väl är dekorerat med krympdetaljer.

18. Elegant glänsande lockigt hårLångt svart hår kan se sömlöst och naturligt friskt ut på egen hand. Lägg till mycket glans med ditt favorithårspray för att skapa mer dimension till det. Du kommer att gilla dessa krympta detaljer också.

19. Svart och brunt lockigt hårMjuka highlights kommer att få ditt hår att se glänsande och ännu friskare ut. Kvinnor i trettioårsåldern kommer att uppskatta denna stil mest.

20. Långt voluminöst svart lockigt hårDen perfekta kvällen och festhästsvansen! Om du är ett fan av längre utseende och elegans, kommer du att gilla denna långa krympta skönhet i dina formella evenemang.
Vill du pröva?
Vilken krympfrisyr passar dig? Är du intresserad av längre eller kortare hår? Hur som helst, berätta bara vilken design som var din favorit från gänget. Du kommer garanterat att njuta av en av dessa skönheter!

Rate this post