20+ Underbara hästsvansfrisyridéer för svarta kvinnor

Är du redo för den nya hästsvanslooken eller håruppgraderingen? Hästsvanslooken för svarta kvinnor är ganska komplicerad, men ändå populär och fantastisk! Om du inte kan bestämma dig och du inte är så säker på vilket utseende du ska gå efter, oroa dig inte, eftersom vi har dig! Här kommer vi att prata om många olika idéer som kommer att passa kvinnor i olika åldersgrupper och hårlängder som kommer att fascinera dig.

Varför välja en hästsvanslook?

Hästsvansutseendet kan verka enkelt eller okomplicerat. Men grejen är att de flesta svarta kvinnor har svårt att styla sitt hår. Detta beror på att deras hår är ganska tjockt, grovt och ofta lockigt. Det är därför du kanske vill överväga att beställa en frisör som tämjer ditt hår och hjälper till med oregerliga hårstrån. I vissa fall är det här din frisör kommer att använda peruker eller hårförlängningar för att ge dig perfekta resultat.

Hur får man en vacker hästsvansfrisyr?

Din hästsvans kommer att se retro, elegant eller stilig ut – baserat på dina preferenser. När det kommer till styling ska det se ut så här:

Tvätta håret och kamma igenom det. Se till att du får bort eventuella knutar eller friss med en hårspray. Knyt den i en hästsvans och fäst den med ett elastiskt band. Du kan lämna den rak eller ha den lockig. Styla ditt hår med ett strykjärn eller med en locktång för att få ett felfritt och salongsliknande resultat. Tillsätt mycket hårspray för att hålla håret på plats och för att få en betydande mängd glans

1. Svart och lös hästsvans

Den perfekta färgen för kvinnor som gillar naturliga resultat! Detta är den perfekta vardags- eller festperfekta ponnyn som du kan uppnå med en locktång.

2. Caramel Highlights hästsvansfrisyr

Färga håret och byt ut det genom att hålla fast vid denna ljusa blonda karamelllook. Kvinnor i tjugoårsåldern kommer att gilla den här hästsvansen mest!

3. Brun elegant hästsvans

Fäst hästsvansen på baksidan med ett elastiskt band och detta vridna hårsätt. Om du vill ha en elegant, smal och rak frisyr, se till att du stryker den ordentligt innan du sliter ut den.

4. Flätad frisyr hästsvans

Flätade hästsvansidéer är perfekta för kvinnor som gillar retrolooks. Om du är tonåring och gillar att experimentera eller visa upp dina idéer – det här är perfekt!

5. Högt upp och elegant hästsvans

Omfamna din inre Ariana Grande-look och använd din hästsvans så högt! Denna raka, eleganta look kommer att se bäst ut för dina formella evenemang eller till och med balen!

6. Lockig och voluminös svart hästsvans

Om du är välsignad nog att ha lockigt och voluminöst hår, kommer du att njuta av denna retrodesign. Lägg till mycket hårgelé eller en lockkräm på baksidan för att få hästsvansen att springa ännu mer!

7. Ljusblond blekt hästsvans

Den här frisyren kan vara en utmaning för dig, så varför inte be din frisör att återskapa den? Även om det är en tidskrävande vriden hästsvans – kommer resultatet att hålla i flera veckor!

8. Upprullad naturlig hästsvans

Svart hår och lösa lockar är en drömkombo. Visa upp din naturliga struktur och fäst hästsvansen i ryggen med en rejäl resår.

9. Lång och vågig brun hästsvans

Brun frisyr med höjdpunkter kommer alltid att se elegant och snygg ut. Denna lösa vågiga hästsvans är lämplig för unga kvinnor och de som behöver en festlig look!

10. Tight blond hästsvans blekt frisyr

Bleka dina extensions och installera denna hästsvans! Det är en retroidé som fungerar så bra på svarta kvinnor! Lägg till mycket hårspray för att säkra det och njut av att använda det på natten.

11. Orange hästsvans med flätor

Orange hår är riskabelt, men det är du också! Lägg till en pop till din hästsvans med dessa sidoflätor och använd den här stilen för alla evenemang eller säsonger.

12. Svarta hästsvansförlängningar

Många svarta kvinnor föredrar tum och höga extensions när det kommer till deras utseende. Är du själv en av dessa kvinnor? Visa upp denna långa och extravaganta hästsvans var som helst, när som helst!

13. Lång och voluminös mörkbrun hästsvans

Lägg till den mjuka krullen och lossa vågorna på den långa hästsvansen så att den sticker ut från resten. Denna frisyr kan ta 1-2 timmar att göra.

14. Lockigt lös brun hästsvans

Visa upp dina snäva lockiga spolar och använd den mjuka hästsvansen med självförtroende. Även om det är mycket underhåll kan tjejer i alla åldrar använda det.

15. Hot Eldröd Hestehale

Heta röda och eldiga auburn alternativ kommer att passa mogna kvinnor. Se till att du är redo för några vanliga färgjusteringar eftersom rött kan vara svårt att underhålla.

16. Elegant hästsvans med slät rygg

Radera ditt barns hår bakåt och håll den bakre delen voluminös. Denna retro hästsvans med lockar i ryggen är perfekt till vardags!

17. Hästsvans med flätade detaljer

Du kan göra DIY din hårfärg och hästsvans för att uppnå och sluta med denna design. Om du är en gör-det-själv-tjej – prova det.

18. Lång och rak smal hästsvans

Inches med hår har aldrig sett bättre ut! Denna långa glänsande hästsvans är uppmärksamhetssökande och idealisk för kvinnor som gillar att attrahera utseende.

19. Fäst Perfekt hästsvans

Lägg till en flätad detalj till din hästsvans för att göra den ännu mer retro och festlig! Denna ljusbruna hästsvans är bäst lämpad för yngre kvinnor och tonåringar.

20. Jasmininspirerad hästsvans

Ge den en “twist” och visa upp denna Jasmin-inspirerade hästsvans! Be din frisör att vara uppmärksam på detaljerna så kommer du att bli kär i resultatet!

21. Fluffig blond hästsvans

Din blonda hästsvans kan se elegant och elegant ut. Se till att du lägger till mycket hårspray och hårgelé på baksidan för att hålla dessa lockar höga och ser retro ut!

Dags att döda hästsvansen

Vilken frisyr och hästsvanslook var din favorit från vår lista? Berätta för oss om ditt favoritval och om du är redo för något nytt. Vi vill gärna veta vilken design du gillar bäst från listan.