20 Vackra korta frisyrer för fint hår

Fint hår kan verka som en förbannelse, men låt det inte ta dig ner. Fint hår är faktiskt tyst tilltalande och om du vet hur du hanterar det på rätt sätt kan du skapa vackra mästerverk med ditt hår. Det kanske inte verkar genomförbart, men med fint hår kan du skapa feminina, extravaganta, snygga och lekfulla looks.

När det kommer till fint hår ser en kort frisyr fantastisk ut. En kort bob eller lob gör att håret ligger perfekt och att lägga till en snygg lock till blandningen ger håret en elegant stil med minimal ansträngning. Att para ihop en kort bob-frisyr med svepande lugg kan också få ditt fina hår att se mjukt och romantiskt ut. Fint hår gör sig också bra med lager, det ger håret struktur och volym, så även om det är fint kan det fortfarande se fylligt och stort ut.

Tror du oss fortfarande inte? Kolla in dessa 20 fantastiska korta frisyrer som är perfekta för fint hår. Vi lovar att du kommer att hitta minst en stil du älskar, men du kommer förmodligen hitta fler!

1. Barrette Style

Dra tillbaka håret och lägg till en hårspänne för att hålla det på plats. Detta ger inte bara en söt touch till din look, utan det får den också ur vägen.

2. Rundad Messy Bob

En kort bob är en bra stil för fint hår. Lägg till några lager i blandningen för att ge den en rörig stil.

3. Skapa

Att lägga till lager i ditt fina hår ger det volym och höjd. Blanda i lite produkt för att hålla volymen hela dagen och ditt hår kommer att se fylligt och tjockt ut.

4. Texturerad Lob

Även med fint hår kan du fortfarande uppnå en vacker strukturerad lobb.

5. Rak och trubbig

En rak trubbig klippning för fint hår ser fantastisk ut och låter dig lägga till några höjdpunkter för definition.

6. Vinklad Bob

En vinklad bob hjälper till att få ditt hår att se fylligare ut, men stillbilder ger en unik stil till hela looken.

7. Balayage färg

Klipp håret i en lobbstil och lägg till en balayagefärg. Färgen hjälper ditt hår att se tjockare ut och du kan göra många olika stilar med lobklippningen.

8. Höstvibbar

Välj en mörkare färg för att få ditt hår att se fylligt och tjockt ut. Lägg till en lock för en pricken över i:et.

9. Layered Pixie

En pixie cut är perfekt för fint hår. Med några lager får du mer dimension och stilen ser perfekt ut på alla.

10. Perfekt Lob

Denna lob är perfekt för alla med fint hår. Klipp håret för att rama in ditt ansikte och lägg till lite våg på det.

11. Lys upp

Välj en ljus och levande färg för att verkligen göra ditt hår ljusare och ta bort uppmärksamheten från ditt fina hår.

12. Karamelliserad Bob

Släng i lite karamellfärger genom håret för att ge det lite dimension och textur.

13. Fuller Bob

Om du väljer en bob som har mycket textur kommer ditt fina hår att se tunnare ut. Lägg till en liten färgförändring till mixen för att verkligen ändra utseendet.

14. Auburn Lob

Om du vill ha en färgbyte, välj den här underbara kastanjebruna färgen för att välkomna hösten och ge dig själv en helt ny look.

15. Lägg till en smäll

Bangs är ett bra sätt att ge dig själv lite extra hår och ändra ditt utseende. Gå för en hel uppsättning lugg som är något längre.

16. Full Pixie

Även med fint hår kan du få en fyllig och underbar nisse. Lägg till några lager genom din nisse och para ihop den med en sido bang. Avsluta med avslutande spray för att lägga till lite volym och du är igång.

17. Dubbla holländska flätor

Även med fint hår kan du uppnå en vacker dubbelflätad look som är perfekt för vilken dag som helst.

18. A-Line Cut

Satsa på den här lite mer kantiga looken, en a-line bob. Det ger håret många lager och dimensioner, plus att det ser vackert ut.

19. Liten twist

Fint hår kan hålla vackra stilar som denna fantastiska texturerade twist.

20. Rymdbullar

Även med fint hår kan du rocka den ultimata rumsbullen. Ret ditt hår för att ge det mer volym och skapa två fantastiska bullar för att få utseendet.

Som du kan se, även med fint hår, har du många alternativ när det kommer till styling eller färgning av ditt hår. Även om ditt hår är fint kan du fortfarande göra samma frisyrer eller färger som personer med tjockt hår gör. Omfamna ditt fina hår och hitta din favoritstil, klipp eller se till att rocka.