20+ Volleybollfrisyrer för atletiska kvinnor

Att spela volleyboll och hålla sig i form kräver mycket hårt arbete och beslutsamhet. Bara för att du måste hoppa, stretcha och svettas betyder det inte att du inte ska se bra ut när du är på det.
Som volleybollspelare förtjänar ditt hår också samma uppmärksamhet och hängivenhet som du ger till spelet. Jag har aldrig spelat förut, så jag vet det här från att titta på min kompis på träning. Mellan sträckorna, hoppen och fotarbetet säger hon alltid att hennes uniform presterar så hårt som hon gör.

Som hennes vän, eftersom jag inte kunde göra någon av stretchingarna för henne – inte för att jag ville – eller spela spelet för henne, tänkte jag på sätt att få hennes outfit, särskilt håret, att fungera för henne. Det var viktigt för mig att hon spelade, såg ut och mådde bra.

Jag förstod att hennes utseende hade allt att göra med hur bra hon presterade på banan. Så jag letade efter fler volleybollfrisyrer som skulle hålla håret borta från ansiktet, men som ändå ser bra ut.

Lyckligtvis kunde vi välja de perfekta volleybollfrisyrerna som gladde modetrender. De var lätta att bära och påverkade inte hennes spel alls.
Så här är jag för att hjälpa dig också med olika lätta att bära volleybollfrisyrer som kommer att fungera för dig på banan.

Enkla idéer för volleybollfrisyrer

Det är ofta lättare att styla håret när det inte är för ett spel som innehåller mycket fysisk aktivitet, varför många kämpar på när det kommer till att styla håret för spel och sport. Jag vill visa dig några unika volleybollfrisyrer du kan prova nästa gång du har träning eller match. Låt oss börja.

Medium-Hög / Hög hästsvans
För att du ska få ett enkelt spel utan avbrott är det viktigt att få håret stylat och behandlat på banan. En fantastisk stil som jag alltid uppmuntrar är den höga hästsvansen.
Det är en väldigt mångsidig frisyr och dessutom väldigt lätt att göra.

Allt du behöver göra är att borsta håret noggrant innan du samlar det till en hästsvans och fäster det med ett elastiskt band. För en tajtare hästsvans, använd ett fiberlindat elastiskt band och undvik gummiband för att undvika trassel i håret och brott.

Franska flätor
Att hålla fokus under en volleybollmatch är en stil du bör satsa på de franska flätorna, eftersom de håller tillbaka håret under spelets gång. Den är också väldigt snygg och håller håret intakt under hela volleybollmatchen.

Att väva kan verka komplicerat, men att göra en fransk fläta är en enkel process. Borsta först genom håret för att kamma ut tovorna. Dela sedan håret från toppen av mitten av huvudet och börja fläta med de traditionella flätmetoderna. Se alltid till att du lägger till hårstrån i varje avsnitt när du flätar.

Tight hårboll
En annan enkel volleybollfrisyr är den snäva skålen. Det är väldigt enkelt och bekvämt. Det ger dig också en bättre finish. För att uppnå detta utseende, samla håret i en hög hästsvans och vrid det sedan till en knut genom att ta allt hår och vrida det åt samma håll tills det ser ut som ett rep, linda det sedan runt sig själv tills det bildar en knut. Lägg sedan ett elastiskt band i botten av skålen.

Fishtail fläta
Denna volleybollfrisyr är en utmärkt look för alla spelare under tävlingen eller bara träning. Flätor är enkla statement pieces, som gör fishtail flätan till en utstuderad look, och det kommer att bli din favoritlook när du provar den. Du kan också använda den för formella evenemang. Fisksvansflätan ser bättre ut när den blir lite stökig, så du kan använda den till ditt volleybollspel och inte oroa dig för hur stökig den kommer att bli. Den här flätan liknar den traditionella flätan, men du använder 2 trådar istället för 3. När du väl vet hur man flätar kan du enkelt styla håret med denna fläta.

Du behöver bara några minuter för att uppnå detta utseende. Du kan också använda hårförlängningar för att skapa denna stil också. Du måste se till att dina förlängningar är väl säkrade innan du flätar den, och även lägga till några Bobby-nålar för att vara säker.

Gudinna flätor
Denna frisyr är en super edgy och unik look som får dig att se bra ut på banan. Du kan prova denna fläta oavsett om du har kort eller långt hår. Allt du behöver göra för att starta denna look är att dela upp ditt hår i två sektioner. Börja sedan fläta från toppen av huvudet till baksidan med den holländska flätningsstilen. Gör samma sak för nästa avsnitt tills du har två hårstrån på baksidan av håret. Du kan sedan sticka in dem tills det ser ut som att du har flätat i en cirkel. Du kan också använda hårförlängning för denna look om du har väldigt kort hår.

Våra favoritinspirationer för volleyboll hår

1. Cross-Cross Blonde Braids Volleybollfrisyr

Om du vill rocka något fancy, prova det med dessa flätor och zic zac-designer.

2. Lång flätad look för dam volleyboll

Längre hår och flätor kan se så eleganta ut. Se bara till att du väljer en stram och säker frisyr.

Enkel lös flätfrisyr

En enkel fläta som bärs på sidan kan också se fantastisk ut.

4. Mörkbrun ponnyfrisyridé

Fäst hästsvansen på baksidan med ett ordentligt elastiskt band för att göra den stadig och säker under spelet.

5. Seamless Dutch Braids Volleyboll frisyr

Fishtail eller holländska flätor kommer alltid att vara en vanlig frisyr för de flesta kvinnor eller volleybollspelare.

6. Långt flätat hår bundet i en bulle

Gå efter flätor och lägg dem i en skål när de börjar störa dig.

7. Brown Elegant Dutch Braid

Denna underbara fläta kommer att se bra ut på volleybollspelare även efter matchen.

8. Hästsvans med blont hår med långt hår

Blonda frisyrer volleybollspelare kommer att gilla detta utseende och dess enkelhet.

9. Långa lindade flätor Hästsvans

Om ditt hår är naturligt långt kommer du att gilla denna söta design.

10. Naturligt lockigt hår hästsvans idé

Kvinnor som har lockigt hår och mycket volym kommer att uppskatta denna lockiga hästsvans.

11. Enkel hästsvans med fläta i ryggen

Fäst håret på baksidan och använd denna hästsvans med självflätande detaljer.

12. Naturligt brunt rakt hår

Om ditt hår är naturligt rakt och kort behöver du inte sätta det i en hästsvans, låt det vara som det är.

13. Blond Look French Braid

Denna ursnygga blonda fläta kommer garanterat att söka upp och locka till utseende!

14. Messy Bull Look Volleybollfrisyr

En enkel skål är för kvinnor som gillar en lågmäld och underhållsfri look.

15. Lockigt hår med en flätad detalj

Visa upp dina lockar och använd denna look för ditt nästa stora och viktiga spel.

16. Blond hästsvansfrisyr

Denna tighta fläta är det rätta kallet och en frisyr du måste göra!

17. Två flätade Sporty Look

Be en av dina lagkamrater att knyta ditt hår på detta sätt så att du kan känna dig trygg och säker när du bryter!

18. Långt hår med hatt

Längre hår kan fortfarande stylas på ett sportigt sätt. Denna look är perfekt för dina beachvolleybollstunder!

19. Trippelflätad frisyr

Trippelflätor kan vara svåra att göra eller åstadkomma. Välj den här looken om du är någon som gillar unika och flashiga idéer.

20. Halvt upp och halvt ner Leta efter volleybollspelare

Bind fast håret i ryggen med resåren och låt resten flyta fritt i ryggen.

21. Brun ser naturlig frisyr

En enkel hästsvans kan fortfarande se bra ut och är en säker lösning att gå efter.

22. Criss-Cross blond frisyr

Korsflätor är så in! Du kan också använda dem om du är en volleybollspelare som försöker göra stora mål och se ännu bättre ut!

23. Tight Updo Pony Look

Updo hästsvans är för dig som vill ta bort och ta hand om sitt babyhår med rätt look.

Det är Speltid!

Vi kan avsluta med att säga att för att se snygg ut på volleybollplanen är dessa olika frisyrer den perfekta passformen för dig.

Eftersom din komfort och användarvänlighet är huvudmålet med att leta efter dessa enkla volleybollfrisyrer, bör frisyrerna ovan övervägas. Välj en som passar dig och prova. Och eftersom de är så lätta att göra kan du ha en annan volleybollfrisyr vid varje träning eller match. Dessa frisyrer kan också användas för olika andra aktiviteter som du kan vara intresserad av. De är bra för alla kvinnor som älskar att träna och utföra fysiska aktiviteter. Så se till att ta dig tid och bli inspirerad av denna imponerande lista med volleybollfrisyrer.

Låt mig veta i kommentarsfältet om du har provat någon av dessa frisyrer och hur de fungerade för dig. Hurra för din framgång.