21 Fantastiska kändisfrisyrer som skakade röda mattan 2022

Vilken är din favoritkändis? Har du någonsin försökt att återskapa några av deras berömda och älskade Red Carpet-looks? Om så är fallet, varför inte prova dessa fantastiska idéer som vi har utvecklat i artikeln! Fortsätt läsa och bläddra igenom dessa underbara 21 frisyralternativ.

Det finns många olika frisyralternativ man kan gå efter, men kändisar väljer ofta det säkra och riskfria tillvägagångssättet. Det är därför de flesta kändisar håller sig inom sin bekvämlighetszon, och de håller sig till några av följande frisyridéer från Röda mattan:

Lösa vågor Feminina bullar Slicked back looks Wet-hair kreationer

Fortsätt läsa när vi granskar och pratar på djupet om några av dem!

1. Madonna Frisyr Side Swept Wet LookMadonna är en drottning av mode. Vilken trend och look skulle du älska att kopiera mer: hennes ikoniska hår eller outfit?! Båda är skottsäkra alternativ som kommer att se eleganta och trendiga ut på varje tjej!

2. Selena Gomez definierade Bob Cut axellängdBob frisyridéer kan vara så praktiska för vardagsbruk, men som du kan se kan du även rocka dem till de stora galaevenemangen! Selena serverar utseende med denna precisa och vassa frisyr, perfekt för tjejer med lite underhåll.

Zendaya Side Swept Brunt hårZendaya är en gudinna som lätt kan få allt att se bra ut. Dessa sidledes Hollywood-vågor är ett måste för dina formella sammankomster! Lägg bara till mycket hårspray för att säkra dem på plats.

4. Jennifer Lopez Blont axellångt hårJennifer Lopez ser så bra ut som blondin, håller du inte med?! Denna eleganta blå klänning och spetshöjdpunkter ser fenomenal ut och är ett måste för dina formella sammankomster.

5. Penelope Cruz voluminös skålPenelope Cruz ser så modern ut med denna klippning och frisyr. Om du är ett fan av volym och drama, vet bara att du enkelt kan återskapa den här skålen. Glöm inte att säkra den med några bobi stift också.

6. Keri Washington rakt hår med luggKeri Washington visar dig att lugg också kan vara sexig och formell! Se till att du stylar dem ordentligt för att få dem att fungera för dina stora och viktiga evenemang.

See also  27+ Unika och snygga Perm-frisyrer att kopiera i år

7. Dakota Johnson Elegant Bun med gardinslåAnvänd håret i en bulle och håll dig till några enkla gardin lugg. Dakota ser så sexig och cool ut i denna röda kombination, och du borde prova det också!

8. Joana Vaz Sidsvetsat hår med clipsdetaljOm du är någon som älskar att leka med ditt hår och accessoarer kommer du att gilla den här looken. Lägg till en hårnål och gör den superformell och extravagant.

9. Demi Lovato långt brunt förlängningshårOm din frisör vet hur man installerar hårförlängningar, prova dem! Demi har visat att de kan se sömlösa och snygga ut när de görs på rätt sätt.

10. Lady Gaga Icy Blonde BullLady Gaga är en modeikon och en blondin med några av de vackraste frisyrerna. Återskapa denna toppbulle-look när du behöver något sött, men ändå lätt att få till.

11. Adriana Lima kamma vått hårDenna bombeshell skönhet kan enkelt få vilken look som helst att fungera. Om du gillar hennes helsvarta outfit och du älskar stämningen, vet bara att en våt hårlook med en slät rygg är en fantastisk kombination!

12. Rosie Huntington-Whiteley Elegant Blond BullRosie är så elegant och ett sant exempel på en sofistikerad dam med feminina hårklippningar. Välj den här blonda hårfärgskombinationen och ett par eleganta örhängen för att få det att se ännu mer feminint ut.

13. Salma Hayek Braid DetailSalma Hayek visar bara att du alltid kan rocka en fläta – trots din ålder eller själva eventet! Använd denna frisyr för formella eller semi-formella evenemang.

14. Beyonce Fierce CurlsBeyonce rockar ofta sina naturliga lockar för modevisningar och röda mattor. Om du har turen att ha lockigt eller vågigt hår, framhäva bara din naturliga skönhet, som Queen B gör!

15. Kim Kardashian West Wet LookKim Kardashian har dödat den här looken på Met Gala för ett par år sedan. Om du gillar moderna hårklippningar och hårda våta vågor, se till att du lägger till mycket lödder för att få det att fungera!

See also  30 Underbara pixie-stilar som aldrig kommer att gå ur mode

16. Jennifer Lawrence Blonda röriga bollarJennifer Lawrence ser så elegant och elegant ut, håller du inte med? Denna övergripande look och känsla är perfekt för kvinnor som älskar att göra minimala förändringar i håret, men de föredrar en outfit som stannar.

17. Margot Robbie Shaggy Bangs Lös hästsvansDetta måste vara en av de mest populära och vanliga frisyridéerna över hela sociala medier! Om du älskar snygga hästsvansar kommer du att älska den här som Margot Robbie har.

18. Cardi B formell svart skålCardi B rockar ofta några läckra och högljudda frisyrer, men hon har precis visat oss att hon också kan rocka eleganta Red Carpet-looks. Gå för den här skålen om du har en viktig händelse framför dig.

19. Rihanna kort hår Vågiga kammade spetsarRihanna ser bra ut med nästan allt! Dessa lite lockiga rumpor är eleganta och moderiktiga, men perfekta för yngre trendsättande kvinnor.

20. Kendall Jenner Elegant Black BullKendall Jenner ser så eldig och het ut på det här fotot och den här outfiten! Hennes frisyr är så enkel men perfekt för kvinnor som gillar det minimalistiska tillvägagångssättet.

21. Bella Hadid Elegant skål med flätade detaljerSist men inte minst, vad sägs om denna ursnygga flätlook från Bella Hadid i hög bullestil? Den är så extravagant och idealisk för kvinnor som älskar en “twist” på sina skålar.

Så, vilken frisyr eller outfitkombination var ett måste enligt dig? Om du är ett fan av extravaganta utseenden, se till att du låter oss veta! Röda mattan är en stor sak för kändisar, det är därför vi har plockat ut det bästa av det bästa för varje kvinna! Alla dessa alternativ är feminina och eleganta, men var och en kommer att tala till dig på en helt annan nivå, vet bara vad du ska leta efter!

Rate this post