24 Eleganta och coola stökiga bullfrisyrer för kvinnor

Är du någon som älskar att använda röriga bollelooks ganska ofta? Vet bara att du inte är ensam! Många kvinnor älskar denna look på grund av dess enkelhet och enkla stylingalternativ. Om du vill utforska några nya idéer och dyka in i några nya utseenden, fortsätt läsa! Vi har förberett dessa 24 vackra idéer för varje tjej, oavsett ålder, hårfärg eller längd!

Hur stylar du en stökig bulle?

Det finns många olika idéer för stökigt bullhår som du kan utforska och använda. Denna frisyr är ganska lätt att styla och varje tjej kommer att bemästra den på fem minuter. Detta är hur:

Se till att håret inte är nytvättat. Smutsigt bullhår ser bäst ut efter 2-3 dagar utan att tvätta det. Knyt håret i en knut eller i en knut efter att du borstat ut det. Fäst den med ett gummiband eller med en scrunchie. Låt lite hår flyga på sidan och gå efter 2-3 nyckelbitar på sidan. Använd din stökiga lugg på sidan för att ge den en banakänsla. Spraya med hårspray för att säkra det hela dagen. Blonda röriga bullfrisyrer

1. Stökig knutfrisyrKnyt håret i en stökig bulle och rocka den här mjuka knuten med lätthet. Den är idealisk för dagligt bruk och blondiner som älskar sitt naturliga hår.

2. Blond rörig skål med smällVisa upp din felfria smäll när du gungar en rörig skål. Perfekt för tjejer som har fem minuter på morgonen på sig att göra håret.

3. Vacker rörig skål med lugg på sidanDenna röriga bulle är för blondiner som naturligt har längre och tjockare hår. Bär den stolt och visa upp din volym.

Stökig bullfrisyr med en ScrunchieBind snabbt och snabbt håret i en skål och säkra det med denna scrunchy. Den kommer att sitta på plats hela dagen.

5. Formell blond stökig bulleBrudar kan också använda sina stökiga bullar! Detta är för alla tjejer som föredrar enklare utseende och enkla idéer.

6. Naturlig blond rörig bulle

See also  40 Fantastiska lobsnittOm du är en naturlig blondin med lugg, kommer den här looken att tala till dig! Se till att föna dem så att de är raka och eleganta hela dagen.

7. Uppbunden lös rörig skålDenna röriga skål är för blondiner som har långt och voluminöst hår. Använd den för vardagliga evenemang och njut av den fluffiga looken.

8. Fluffigt blont stökigt bullhårLägg till en nypa färg med din valda scrunchie och använd den här looken för tillfälliga evenemang. Perfekt för yngre tjejer.

Ljusbruna och Ombre röriga bullfrisyrer

1. Brun Ombre rörig bulleDin stökiga skål kan se elegant ut om du kombinerar den med en frans på sidan och några luftiga bitar. Perfekt för dig som alltid är på språng.

2. Brunt hår med höjdpunkter rörig bulleChokladbrunt hår och några ljusbruna eller gula höjdpunkter kommer att se uppseendeväckande ut på varje tjej.

Uppbunden rörig skålDetta röriga bullhår är för mammor som alltid är upptagna. Knyt håret snabbt i en lös knut och njut av dina aktiviteter.

4. Lätt Ombre rörig bullfrisyrOm du har ombre hår eller highlights kommer du att se ut som en riktig diva med denna stökiga bullfrisyr. Knyt den på bara 1-4 minuter och njut av dagen.

5. Naturlig ljusbrun rörig skålDu kan se ut som en riktig modell även när du rockar en stökig skål. Den är idealisk för dem som behöver lite underhåll.

6. Brun frisyr knutfrisyrVisa upp skönheten i din smäll och rocka ditt naturliga bruna hår med denna look. Det är ett snabbt och enkelt mästerverk.

7. Naturlig brun rörig skålNaturligt brunt hår och en stökig bulle ser lika bra ut som din vardagskombination. Detta kommer att passa dig om du är mer angelägen om det praktiska.

8. Brudhår Brun stökig bulleDenna frisyr kan också passa brudar. Du kan göra det själv och spara så mycket pengar på en frisör, vem vill inte ha det?

See also  27 Huvudvändande rymdbollar för din inspiration

Mörkbrun rörig bullfrisyridéer

1. Naturliga lockar mörkbrunt hårNaturligt lockigt hår kommer att se ut som ett konstverk när det binds upp i en stökig bulle. Rocka och använd dina lockar på ett stolt sätt.

Stökig bulle naturligt brunt hårGå för en stökig bullfrisyr och visa upp dina vinstockar på sidan också. Det är en söt look för naturliga skönheter.

Rörigt knullsvart hårMörkbrunt eller svart hår kommer att se felfritt ut på tjejer som har lite underhåll. Denna stökiga skål är ett snabbt 5-minutersjobb för varje tjej, oavsett längd.

4. Fluffig rörig bullfrisyrVisa upp skönheten i ditt naturliga hår och färg med denna stökiga skål. Lockar och vågor kommer att se lätta ut och redo för banan.

5. Brunt hår med luggSätt ihop den röriga skålen med lite sexig lugg. Denna look är idealisk för yngre kvinnor eller de som fortfarande går i skolan.

6. Mörkbrunt hår rörig knutDenna stökiga skål är enkel och ser så elegant ut. Knyt håret i en söt knut och använd det på kontoret eller till vardags enkla sammankomster och aktiviteter.

7. Brunt hår rörig bulle med luggVisa upp din smäll och ditt chokladbruna hår. Den här idén är för kvinnor som älskar att sticka ut och som också bär rejäl smink med sitt utseende.

8. Lockigt rörig skål voluminöst utseendeOm ditt hår är ganska lockigt och naturligt flödande kommer du att gilla denna frisyr. Mörkbrunt hår och lockar ser vackra och rejäla ut på mogna och unga kvinnor.

Redo för en ny frisyr?

Är du redo att ge en stökig bullfrisyr dess nya utseende och känsla? Som du kan se kan stökiga bullar fortfarande se feminina och ursnygga ut, så länge du vet hur man stylar dem och bär dem på ett stolt sätt. Berätta för oss vilken som är din favorit från listan, vi vill gärna veta vad du är på väg att bemästra!

Rate this post