24 Frisyreidéer för bal för alla tjejer

Ligger balsäsongen framför dig? Letar du efter din nästa frisyrinspiration? Unga tjejer och tonåringar som letar efter den perfekta frisyren kommer att hitta mycket inspiration och idéer i den här artikeln. Hitta din perfekta bollfrisyr nedan som du kan rocka stolt och med fullt självförtroende!

Känner du dig vilsen eller omedveten om vad du ska rocka till din bal? Det är en stor händelse, vilket innebär att du måste lägga mycket tanke och omsorg på din frisyr. Du behöver inte gå överbord eller spendera mycket pengar, men du måste hitta något som verkligen passar dig och din karaktär. Några av de populäraste och hetaste trenderna är:

Idéer för höga bullar Lösa lockar Hollywood-vågor Balayage- eller ombre-frisyrer Smala och raka hästsvansar Updo Prom-idéer

1. Blont hår idéOm du är en naturlig blondin kommer du att njuta av den här looken och älska den till din bal. Avrunda den med en feminin bulldetalj och rocka med självförtroende.

2. Brown Bull Wavy LookSe till att du har 60-90 minuter över när du får den här frisyren. Det är en härlig feminin idé för tonåringar.

3. Blond frisyr med blommiga detaljerOm du är en blomsterälskare och ett blomsterbarn kommer du att njuta av denna look. Dekorera ditt hår med några blommor på baksidan för att få det att se ännu mer tjejigt och sofistikerat ut.

4. Delikat och elegant bullidéÄlskar du och gillar snygga och feminina frisyrer? Om du älskar att se elegant och elegant ut, vet bara att du kommer att njuta av denna look.

5. Fluffig & voluminös bulllookOm ditt hår är halvbrunt och halvblont kommer du att gilla den här looken. Det är så feminint och retro utan att vara för överväldigande på de flesta kvinnor och för deras bal.

Lätt frisyrOm du planerar att bära en elegant klänning, vet bara att detta är den ultimata frisyren för dig. Den är så elegant och stilren, såväl som feminin.

Hästsvans idéer

Lös & Retro hästsvans-lookDenna lösa retro hästsvans kommer att se bra ut på blonda kvinnor. Om du är ett fan av ponnylooks kommer du enkelt att uppnå detta, på egen hand eller i en frisörsalong.

2. Hästsvans med detalj av hårbit

See also  50+ Bästa korta hårklippningar i veckan - 01 - 15. Maj 2022Istället för att använda ett elastiskt band, använd ditt eget naturliga hår för att vira det runt hästsvansen och ge det denna eleganta (nya) look.

Lös blond hästsvans med rankorDenna blonda look med vinrankor på sidan är elegant och elegant. Om du föredrar formella idéer och älskar denna isiga färg, se till att du provar den.

Stökig och elegant låg hästsvansDenna låga hästsvans är så vacker och retro. Om du är ett fan av eldiga färger kommer du lätt att dra av dig denna frisyr. Lägg till lite lugg eller vinstockar för att få det att se ännu mer sammanhållet ut.

5. Voluminös & Retro Lös hästsvansOm ditt hår är naturligt långt och voluminöst samt luftigt kommer du att se fantastisk ut med denna hästsvans. Den är lång, sexig och perfekt för tjejer som älskar att sticka ut.

6. Hög smal hästsvans idéOm du inte har något emot hårförlängningar kan du prova denna frisyr. Hårförlängningar ger dig lätt den våldsamma stämningen + denna höga hästsvans kommer att se bra ut på dig själv efter balen.

Braid Idéer Prom Look

Elegant flätad look med blommorDenna vågiga look är flirtig och feminin. Den är idealisk för de flesta långhåriga damer och kvinnor som älskar att lägga till detaljer som blommor till sin look.

2. Fluffig Blonde Look Braid DesignDenna vågiga fläta look är söt och feminin. Bind tillbaka håret i en lös hästsvans för att ge dessa flätor ännu mer volym.

Kort luftig flätlook med höjdpunkterOm du har ombre-färgat hår eller flera färger att arbeta med, kommer du att gilla den här looken. Den kan se så delikat och söt ut när den väl knyts i ryggen och fästs med dessa lösa skålar.

4. Retro & Loose Braid LookOm ditt hår är färgat i en unik färg kommer du att älska den här looken. Dina lockar och vågor kommer att se ännu mer dominerande ut när du rockar denna rosa hårstämning.

5. Sidans sopad flätdesignDenna långa och felfria fläta är idealisk för kvinnor som har ett bal på vårsäsongen. Dekorera ditt hår med några blommor eller accessoarer i grönt för att matcha det ordentligt med din balklänning.

6. Long Braid Look Retro Idé

See also  30 Bästa frisyrer för kvinnor med stora pannorDenna jasmininspirerade fläta och den underbara voluminösa looken kommer att passa bäst på yngre kvinnor som älskar att följa trender. Dekorera ditt hår med några pärlor och visa upp denna långa naturliga frisyr.

Löst och rakt hår Ball look

1. Chic & Fluffig Bob LookOm du är någon som har kortare hår, vet bara att du kan rocka den här looken också. Visa upp din naturliga längd och omfamna looken om du är ett fan av minimalistisk förändring.

2. Balayage Hair Style LookDu kan rocka höjdpunkter felfritt och njuta av denna look och konstnärliga förändringar. Använd ditt hår på ett löst sätt och omfamna dessa lockar i varje ögonblick, speciellt när du uppnår dem med locktången.

3. Blonda Hollywood WavesGillar du felfria och ursnygga Hollywood-lockar? Om du är ett fan av långt hår och volym, vet bara att de flesta av dina frisörer eller artister lätt kommer att uppnå denna look. Vissa hårsprayer kommer att försegla affären och hålla håret på plats hela dagen.

4. Ombre Look HåridéOm du har några ombre eller dystra höjdpunkter, vet bara att denna look kommer att passa dig. Den kan se så söt och trendig ut när du rockar den i detta lösa vågmönster.

5. Lös look med blommiga detaljerOm ditt hår är ganska kort eller medellångt, vet bara att det fortfarande kan se bra ut. Dekorera ditt hår med några blommor och knyt dem i ryggen för att uppnå den blommiga flirtiga feminina stämningen!

6. Vackert långt hår med highlightsTill sist, hur är det med denna balayage-förändring? Om du är ett fan av dramatiska höjdpunkter och vill att ditt hår ska se feminint och Hollywood-likt ut, kommer du att njuta av denna look. Det är det bästa alternativet för dem som vill ändra hårfärg och frisyr även efter att balen är över.

Redo att bli nästa bolldrottning?

Om du är redo att se ditt bästa ut och känna dig som bäst, se till att du väljer ett av dessa 24 olika, men ändå underbara frisyralternativ. Berätta för oss vilken som är din absoluta favorit och ett måste från den här listan, det vill vi gärna veta!

Rate this post