24 naturligt lockigt hår som du kommer att älska

Är du välsignad nog att ha naturligt lockigt och voluminöst hår? Om så är fallet, vet att du är en av de lyckliga och sällsynta! Det uppskattas att cirka 15 % av världens befolkning har lockigt hår (inklusive pojkar också), vilket gör lockiga kvinnor unika och attraktiva. Om du letar efter lite lockigt hårinspiration som du kan använda till vardags, fortsätt läsa! Här ger vi dig de 24 snyggaste och supertrendigaste lockiga frisyrerna du kan gå för.

Lockigt hår kan komma i antingen lösa lockiga vågor eller supertighta slingor. Dina stylingsalternativ kommer att bero mycket på din hårlängd, tjocklek och locktyp. Men de flesta kvinnor föredrar och gillar att göra följande:

Steg: Tvätta håret med kallt vatten och djupt närande schampo och balsam. Steg: Rulla håret och bli av med överflödigt vatten med fingrarna. Steg: Placera din favorit locktång eller kräm ovanpå dina trådar för att uppnå definition. Steg: Föna håret med en diffuser för mer definierade lockar. Kort naturligt lockigt hår

1. Voluminöst ljusbrunt lockigt hår

Källa: CTeb5N3IeWD/

Skaffa dig en uppsättning balayage-höjdpunkter och omfamna din curl! Denna look kommer att se bäst och snyggast ut på yngre kvinnor som letar efter den nya sommarfrisyren.

2. Naturligt brunt lockigt hår

Källa: CTSZUM9AKu4/

Du behöver inte färga håret. Visa upp dina retrolockar och den hälsosamma mängden glans med denna mörkbruna lockiga look.

3. Platinablont lockigt hår

Källa: CTeKR7sNIYZ/

Du kan piffa till dina lockar och ge dem elegans genom att locka dem lite med en locktång. Denna eleganta look kommer att förvandla ditt hår för nattbruk.

4. Lockigt hår med fläta

Källa: CRCA2L8jKEX/

Om du vill göra ditt hår annorlunda och unikt, varför inte dekorera det med denna flätade detalj? Detta kan vara den perfekta festlooken, perfekt för tonåringar!

5. Elegant och löst lockigt hår

Källa: CPi9mWNFMO8/

Förvandla dina lockar till en nattfrisyr med detta eleganta tillvägagångssätt. Style ändarna med en locktång för att ge dem mer glamour och elegans.

6. Iskallt blont kort lockigt hår

Källa: CEPMluagkPe/

Ljusblont hår och dessa retrolockar kommer att se feminina och eleganta ut. Se till att du använder lite hårskum för att uppnå denna skönhet.

7. Svart voluminöst kort lockigt hår

Källa: CTNnosGlGmx/

Om ditt hår är naturligt mörkbrunt eller svart kan du välja den här looken. Det kommer att göra dina lockar glänsande och eleganta utan att vara för överväldigande.

8. Kort brunt lockigt hår med highlights

Källa: CI3sNf8HJvr/

Lägg till några ljusare nyanser av orange eller brunt i ditt hår för att göra det mer elegant. Om du letar efter den perfekta sommarfärgen eller höstfrisyren – så är det här.

9. Kort lockigt hår med highlights

Källa: CTH91IRNhKc/

Superlockigt hår och den här looken är retro och lekfull. Om du är ett fan av definierade lockar kommer du att njuta av detta resultat.

10. Hot orange kort lockigt hår

Källa: CPTznsXMicL/

Hot elegant rött och eldrött kommer att se bäst ut på kvinnor som är i fyrtioårsåldern som vill ha en lockig förändring.

11. Blond lockigt kort retrolook

Källa: CS7TSdPp9Js/

Gillar du blont hår? Tillsätt massor av curlingkräm för att få den att poppa ännu mer!

12. Lockigt hår med ljusblonda höjdpunkter

Källa: CTdILwGJbXb/

Gå till dessa höga höjdpunkter om du är intresserad av dramatiska utseenden. Även om det är mycket underhåll, är utseendet i sig värt det om du är intresserad av att visa stoppidéer.

Långt naturligt lockigt hår

1. Blont och långt lockigt hår

Källa: CTP7fFAMCJ0/

Superlångt hår med saftiga highlights kommer alltid att se moderiktigt ut och är en trendig lösning!

2. Hett brinnande rött lockigt hår

Källa: CM3Mel0hugi/

Om du har varmt brinnande rött hår kan du återskapa denna look. Se till att du är redo för frekventa färg-touch-ups eftersom det är ett utseende som kräver mycket underhåll.

Lösa lockar orange frisyr

Källa: CTXsuOOP7ae/

Om du har långt rött hår kan du återskapa denna look. Lägg till curlingskum för att framhäva deras skönhet.

4. Långt svart hår lockigt utseende

Källa: CTc2hEQLQOA/

Om ditt hår är långt och naturligt mörkt kommer du att njuta av denna look. Det bör färgas varannan månad för att bibehålla resultatet.

5. Brunt hår hos en ponny med fläta

Källa: CTdBKMzNXLs/

Få denna eleganta look och de rika lockarna genom att framhäva deras skönhet med några flätor. Slutresultatet blir partyperfekt tack vare sidoflätan.

6. Choklad lockigt hår

Källa: CGSI3Kmg6Dz/

Kombinera flera olika färger och kombinera dessa ljusa färger för höstsäsongen!

7. Brunt långt lockigt hår med highlights

Källa: B5VHk8PhK4G/

Välj dessa balayage-höjdpunkter och applicera dem ovanpå ditt lockiga hår. Denna frisyr kommer att passa och se bäst ut på kvinnor som är i tjugoårsåldern.

8. Lockigt hår med Balayage-höjdpunkter

Källa: B3AyfA7HLA6/

Denna lockiga långa frisyr kommer att se fantastisk ut på kvinnor som gillar att ha färgglada utseende. Om du har tid och tålamod att borsta håret varannan månad, välj den här looken.

9. Långt och glänsande lockigt brunt hår

Källa: CSrpJT3li2i/

Lägg till några sommarfärger till din lockiga frisyr och använd denna look sömlöst! Ett måste-ha lockigt hår för sommarsäsongen.

10. Smala lockar Lång frisyr

Källa: CREjhdMsZBp/

Om du är ett fan av sommarfärger och ljusa idéer kommer du att njuta av och gilla den här. Det är en vacker lockig look för alla som kan lägga till fem till tio minuter till sin vardagliga stil.

11. Långt lockigt hår med gula highlights

Källa: CCPl7eygnVz/

Om du är ett fan av en ljusare brun look och gillar den subtila färgförändringen, gå för denna lockiga frisyr! Se till att ditt hår är blekmedelsbeständigt innan du bestämmer dig för det.

12. Blont och brunt långt lockigt hår

Källa: B_Vq4kBFwID/

Slutligen kommer denna ombre-look att passa dig om du är någon som gillar sömlösa färger och övergångar. Prova den och använd den för vardagliga evenemang medan du stolt rockar dina eleganta lockar.

Dags att rocka lockarna!

Vilken lockig frisyr är din favorit? Föredrar du korta eller långa lockiga utseenden, och vilka hårstylingprodukter gillar du att använda ovanpå din lockiga textur? Berätta för oss vilken stil du ser fram emot att rocka eller återskapa snart, vi vill gärna se vad du tycker om.