24 Söta frisyridéer för blomflickor för i år

Om du ska ha ett bröllop på väg och din dotter verkar passa bra in i rollen som blomstertjej – du är precis där du behöver vara! Du kan be vilken liten tjej som helst att ta på sig rollen som en blomsterflicka. Så länge hon är villig att ge allt och om hon är en positiv solstråle så tar hon lätt på sig denna roll. Fortsätt läsa och hitta några fantastiska och underbara frisyreidéer som passar de flesta unga tjejer, trots deras ålder.

Vilka är några av de vanligaste frisyreidéerna för blomsterflickor?

Flower girl frisyrer är ett vanligt tema och en vanlig stil för ett bröllop. Om du har någon som älskar att göra läckra mönster, och du själv är en blomsterälskare, vet du att du kommer att älska det här resultatet. Det kommer att passa olika åldersgrupper, och några av de mest populära frisyrealternativen är:

Flätor Halvformella bullar Lösa vågor

Men vilken stil du satsar på och går efter bör ha blommiga detaljer av något slag. Se till att du håller dig till några snygga updos och flätor med naturliga eller konstgjorda blomdetaljer, de kommer att se unika och feminina ut oavsett hårlängd!

1. Ljusvit hårbit för en blommig

Denna lilla fläta är söt och lekfull samtidigt som den är idealisk för yngre tjejer och för alla som är runt fem år. Se till att försegla dessa blommor och själva flätan på plats med bobinålar och klämmor som håller blommorna hela dagen.

2. Pink Flower Idea Braid Look

Denna långa fläta med massor av rosa blommor och små detaljer kommer att se så söt och feminin ut på de flesta tjejer. Se till att prova denna frisyr om din lilla planerar att bära en rosa klänning på den stora dagen.

3. Kort hår med en rosdetalj

Om din lilla flicka inte är ett fan av längre frisyrer och hennes hår ofta kommer i vägen för henne, varför inte prova denna kortare bob-frisyr? Lägg till en dramatisk och stor blomma ovanpå för att göra utseendet brud- och tjejigt.

4. Formell skål med vita blommor

Vissa tjejer älskar allt! Uppmärksamma roliga och flörtiga utseende, håller du inte med? Denna bullfrisyr är perfekt för alla kommande sommarbröllop. Vrid skålen i ryggen och lägg till vita blommiga detaljer för att runda av looken.

5. Loose Waves Frisyr

Om den lilla är ett fan av längre frisyrer och vågor, kommer hon att njuta av denna förvandling. Se till att du visar upp denna frisyr utan blommiga tillbehör. Den är stark och feminin ensam.

6. Formell Blond Hairbun Flower Girl

Om du känner till en frisör som vet hur man gör snygga bulllooks, beställ dem i förväg och prova denna underbara idé! Knyt en lång tråd i en fläta och få den att se elegant och lekfull ut för hennes blomsterflickauppgifter.

7. Tight Braids Flower Girl Blue Detail

Om din tjej älskar känsliga flätor och hon är ett fan av romantiska utseenden, vet bara att hon kommer att njuta av den här. Välj många små blå flätor i den övre delen, speciellt om du planerar att klä upp henne i en blå klänning.

8. Blommig kronidédesign

Du kan alltid välja en söt krondetalj som är gjord av vackra och feminina blommor. Om du föredrar en lågmäld frisyr, men ändå något som fortfarande är extravagant på sitt sätt, kommer du att gilla den här kronan!

9. Neutral och vacker blomsterflickfrisyr

Om din tjej inte är rädd för alla små detaljer och hon också är ett fan av drama – det här är utseendet för henne. Du kan dekorera hennes frisyr med några vita och gröna blommor för att ytterligare betona denna jordnära vår-perfekta look!

10. Lång fläta med krondetaljer

Mörkbrunt hår och naturligt friskt hår kommer att se bra ut när de kombineras med en vit accessoar ovanpå. Gör hennes dröm om blomsterflickor till verklighet + få henne att känna sig som en prinsessa med denna detalj.

11. Fisksvansfläta för blomstertjejer

Om din tjej har ett naturligt längre och friskare hår, vet bara att hon kommer att älska den här looken. Sätt den på plats med några bobi-nålar och överväg att kasta in en blomdetalj. Själva looken är djärv och voluminös, du behöver inte piffa upp den ytterligare!

12. Sidofläta look med riktiga blommiga detaljer

Låt din lilla ha sitt hår på sidan och representera denna sidofläta. Om hennes hår är naturligt tjockt och friskt, kommer hon lätt att dra av sig denna look. Låt en kombination av gröna och vita accessoarer få henne att se elegant ut och blommatjejen perfekt!

13. Lösa och retrovågor med blommor bakom

Om ditt barn älskar att bära och visa upp sitt hår, vet bara att du kan få henne att se ut som en riktig prinsessa genom att dekorera hennes huvud med denna krondetalj! Håll dig till vanliga vita blommor och gör den söt utan att vara för överväldigande eller dramatisk.

14. Subtil Lekfull Flower Girl Look

Lösa retrovågor och en bulldetalj ovanpå hennes huvud och runt skinkorna kommer att se glamoröst ut utan att vara för dramatiskt. Om den lilla älskar subtila detaljer och frisyralternativ, se till att du ger det ett försök med denna skålkombination.

15. Space Bullar Med Flätor Frisyr

Två olika typer av flätor i ryggen kommer att se retro och konstnärliga ut för tjejer som gillar känsliga idéer. Om hon är tillräckligt med mixer för att ha så vackert blont hår, kan du få det att fungera så bra med denna tvåsidiga idé.

Löst och retro hår för blomstertjejer

Flätad fläta och dessa lösa vågor kommer att se söta ut. Ingefärafärgade kvinnor kan också enkelt återskapa och kopiera denna look. Om du är ett fan av långt hår som inte har så mycket accessoarer eller detaljer, är det här din favoritblommatjejlook!

17. Tight Pigtail-hår med rosettdetaljer

Dessa bakåtvända grisbollar är så söta och är perfekta för yngre tjejer. Om din lilla ängel har kortare hår kan du ge henne denna bulllook och dekorera den med några enkla rosettdetaljer.

18. Lockigt hår för blomstertjejer

Denna mohawk-look med retro lockar och lösa vågor är för tjejer som inte är för tjejiga eller tjejer som inte bryr sig om den rosa tjejstämningen. Se till att du lägger till en betydande mängd hårspray för att få det på plats under hela dagen.

19. Holländsk fläta för blomsterflickor

Denna långa fisksvansfläta är en söt design för kvinnor eller tjejer som älskar populära frisyralternativ. Fishtail-flätor är perfekta för bröllop och för din roll som blomstertjej, håller du inte med?

20. Söt Updo Med Blommor För Flower Girls

Denna underbara skål med några vita rosettdetaljer är söt och inte för flashig. Om du vill sätta din tjej i en vit klänning, överväg den här duon och den här vita accessoaren ovanpå för att få den att se sammanhållen ut.

21. Löst hår med en klippdetalj

Gå för lösa vågor och sätt håret i ryggen med en stor och söt clipsdetalj. Den här looken fungerar så bra om du planerar att klä upp henne i en vit eller ljusrosa klänning, perfekt för hennes roll som blomstertjej!

22. Retro gul blommig krondetalj

Om du ska ha ett bröllop på sommaren, se till att du överväger denna frisyr. Den är perfekt för sommarsäsongen på grund av sin gula färg. Varje tjej kan lätt rocka den här designen, dekorera bara kronan med några riktiga solrosor och vita prästkragar för att få det att fungera.

23. Blå blommor Loose Curls Look

Långt hår är naturligt vackert och voluminöst. Du kan få det att se feminint ut genom att placera tre enkla vita blommor på baksidan för att se ännu mer lekfull ut och perfekt för bröllopssäsongen.

24. Tajta flätor med vit blommig frisyr

Till sist, vad sägs om denna fläta duo knuten i ryggen?! Om du är ett fan av vackra flätor och något lite mer komplext – be din frisör att prova denna design. Lägg till två gigantiska blommor för att göra ditt hår flickigt och snyggt.

Redo att styla din tjej?

Så vilken frisyr med blommiga detaljer var din favorit? Tror du att din lilla flicka stolt kommer att rocka våra rekommenderade och föreslagna alternativ? Berätta vilken som var din favorit och vilken frisyr som var hennes favorit, vi skulle gärna vilja veta!