25 Bästa långa frisyrer för pojkar

Långt hår har blivit populärt för pojkar och det finns många sätt att växa, klippa och styla längre frisyrer. Vissa långa stilar är inspirerade av de senaste nya hårtrenderna för en modern look, medan andra är klassiska snitt som fortfarande ser coola och snygga ut. Oavsett om du har vågigt, rakt, tjockt eller lockigt hår kan du hitta en mängd olika långa hårklippningar som passar din stil och personlighet. För att inspirera dig med trendiga frisyrer och stilar har vi samlat de bästa långa frisyrerna för pojkar att få just nu. Från lugg och bobs till lurviga lager med naturligt utseende, dina barn kommer att älska dessa perfekta pojkfrisyrer för långt hår.

Frisyrer för pojkar med långt hår

Mann Bun

Att mannens skål fortsätter att synas är ett bevis på dess uthållighet. Inte längre anses vara en modefluga, mäns bullstilar fungerar vackert för pojkar och flickor som vill ha ett enkelt men trendigt sätt att rocka sitt långa hår. Mannens bulle ser ut som den översta knuten, men denna långa frisyr brukar vara längre bak.

Medan den översta knuten ofta kommer med bleka, underskurna eller rakade sidor med långt hår på toppen som knyts upp i en knut, hålls mannens knut med längre hår i en knut baktill. Denna frisyr är bra för barn som vill omfamna det långa, raka håret men ibland vill hålla det borta från ansiktet.

Bra man BunToppknuta

Om din pojke vill prova något vågat, odla håret och gå för den översta knuten. Toppknuten kom upp på scenen ungefär samtidigt som mannens boll, men har inte haft samma effekt. Medan den övre knuten är anmärkningsvärt lik en hästsvans, är skillnaden placeringen av slipsen och de ofta bleka, underskurna eller rakade sidorna.

Hög toppknut för pojkarSmå pojkar och tonårspojkar behöver växa mycket hår och sedan klippa sidorna korta, eller långsamt växa bara toppen medan de kortare sidorna behålls. När du har tillräckligt med hår på toppen, samla ihop det till en knut på kronan och använd ett hårband för att hålla det på plats.

Toppknut för pojkarLångt vågigt hår

Långa vågiga hårklippningar ger en stilren look med mycket karaktär, vilket gör att pojkens vågiga hår kan klippas och stylas på många olika sätt. När det är rörigt och stylat rörigt, gör naturliga vågor vågiga frisyrer lite underhållsvänligt och stiligt. Perfekt för pojkar med lite textur i håret naturligt, denna stil kommer att hålla dem svala utan större ansträngning.

Långt vågigt pojkhårTjock mellanlång frisyr

Att få tjockt hår att växa till en stylad medellängd kan vara svårt, men det är värt det. Denna frisyr kommer att passa direkt in i 70-talets väckelse som just nu är populär. Gör klippningen medellång med lite textur och hackig så den ser ung och lekfull ut.

Tjock mellanlång frisyr för pojkarLångt hår med lugg

En bob är en cool look för barn med medium till långt rakt hår. Fickorna på detta snitt hjälper till att rama in ansiktet, vilket fungerar särskilt bra för runda ansikten. Detta snitt fungerar bäst när smällen hålls oavsiktligt. Detta förhindrar att hårklippningen ser för välvårdad ut.

Pojkar långt hår med luggHaklängd med lång bang

Om ditt barn inte vill ha för mycket krångel med håret och inte gillar att klippa håret, försök att låta håret växa ut tills det är haklängd och luggen är tillräckligt lång för att sopas från sidan. Den här stilen är så lite underhållsvänlig som den kan bli.

Långt hår med lång lugg för pojkarLångt lockigt hår

Om du har långt lockigt hår men inte är säker på hur du stylar det, varför inte låta hårklippningen flyta naturligt. Som en av de bästa långa frisyrerna för män med tjockt hår kan denna naturliga look tynga ner dina lockar samtidigt som den tillför något unikt! Du kanske till och med vill använda en liten lätt pomada för en strukturerad finish.

See also  25 Coola skäggstilar

Långt lockigt hår pojkarHästsvans

En hästsvans är en av de enklaste och vanligaste längre stilarna för pojkar, tonåringar och unga män. Oavsett om du ska göra ditt hår långt eller redan har långt, kommer du så småningom att prova denna frisyr med lite underhåll.

Hästsvans för pojkarAxellängd

Coola axellånga frisyrer behöver inte vara komplicerade för att se bra ut. Du behöver inte dreads, flätade sektioner eller någon hipsterspin som kräver regelbunden styling. Istället kan du sopa håret bakom öronen, dela det på mitten eller bara låta det falla naturligt. Som ett broflöde erbjuder axellångt hår en nivå av fyllighet och volym som ser trendig och moderiktig ut för pojkar i alla åldrar.

Axellånga frisyrer för pojkarLång lockig bob med mittparti

För barn med lockigt hår kan det vara svårt att hitta en längre stil som fungerar bättre än denna mittdel. Andra längre stilar kan se spröda ut på lockigt hår, men det här klippet är roligt utan att vara för mycket. Denna frisyr är tillräckligt lång för att sticka ut samtidigt som den har relativt lite underhåll.

Lång lockig bob med mittdel för pojkarAfro

För dem som är välsignade med naturligt tjockt, tätt lockigt hår, är en Afro en fantastisk längre frisyr. Populär bland söta små svarta pojkar, en Afro är ett fräscht sätt att få en rolig frisyr som smickrar ditt naturliga hår. Afro-frisyr kan kräva lite extra underhåll, men resultatet är mer än värt det.

Afro för pojkarMedellångt lagersnitt

Lagerläggning ger en charmig stil till alla frisyrer, så en lagerfrisyr för pojkar med medium till långt hår kan vara den perfekta looken. Skiktade skärningar i medellängd är bra för dem med fint hår, eftersom de ger lite volym. De är också tänkta att bäras stökigt, vilket är perfekt för pojkar och tonåringar som vill ha en problemfri trim. Den här stilen har en lite inneboende djävulsknande attityd om det.

Medellånga lagersektioner för pojkarDreadlocks

En favorit för svarta pojkar som växer ut sitt hår, dreads är roliga och mångsidiga. När de har växt ut kan de stylas till många olika stilar, oavsett om de får växa ut naturligt eller tillsammans med en blekning.

Dreadlocks för pojkarStökiga vågor

Vågigt tjockt hår är ofta naturligt rörigt, vilket gör det till en elegant frisyr för pojkar och pojkar som växer ut håret. Växa ut det för att låta ditt hår hitta sin naturliga form, och få din frisör att framhäva det. Den behöver bara klippas ibland, vilket gör den perfekt för barn som inte gillar att sitta i en frisörstol ofta.

Stökiga långa vågiga frisyrer för pojkarNaturligt medellångt hår

Detta naturliga hår är inte en frisyr, det är tvärtom. Tanken är att låta sonens hår växa ut och vara vild och rörig. Denna metod är lämplig för barn med naturligt vågigt eller lockigt hår. Pojkens hår kommer att växa ut och få sin egen stil utan att det krävs någon aktiv styling med produkten. Det enda arbete den behöver är en svettig hand som borstar håret ur din sons ansikte medan han leker ute.

Naturliga långa frisyrer för pojkarTexturerad shag med lugg

Texturerade shag-snitt är en annan del av historien som har sett en återuppvaknande nyligen. Populära i rockscenen på 70-talet, ikoner som Mick Jagger och David Bowie bar en shag cut. Klippningen går ut på att man lägger håret i olika längder runt omkring. Traditionellt sett var de också fjädrade i toppen, men det kan vara bäst att lämna håret platt tills pojkens nästa klippning.

See also  Hair Tonic: Vad är det och hur man använder denna hårprodukt för män

Texturerad shag med bang för pojkarMedellångt vågigt hår

Om din son har vågigt hår men inte riktigt är redo att låta det växa ut till axlarna, kan en mellanlång frisyr vara lösningen. Håret ska vara längre och flyta förbi öronen utan att nå hela vägen till hakan. Denna flytande frisyr ser bäst ut i mitten eller åt sidan. Du kan också prova med lugg, beroende på hur din son gillar att styla sitt hår.

Medellångt vågigt pojkhårVridningar

Lättare att underhålla än dreads, twists är ett bra sätt att omfamna tjockt, strukturerat hår. Den här stilen är mångsidig och rolig och ger dig alternativ för hur du vill att den slutliga looken ska se ut. Du kan lägga till en blekning för att maximera effekten av håret på toppen, eller hålla det vridet runt.

Långt hår Twist frisyrer för pojkarHur man odlar en pojkes hår

Att växa upp långt hår för pojkar betyder inte att du måste följa ett löjligt trimregemente eller borsta håret hundra gånger varje kväll. Grundläggande hårvård börjar egentligen med några nyckelprodukter för att hålla allt friskt. Att använda ett bra schampo och balsam är ett grundläggande krav, och att tvätta bara några gånger i veckan är en bra idé. En hälsosam kost och regelbunden trimning för att minimera kluvna toppar kan också hjälpa till att växa en pojkes hår. Då kan en kvalitetsstylingprodukt göra stor skillnad för att få den långa frisyr han vill ha.

Hur man odlar en pojkes hårHur man klipper långt pojkhår

Att klippa en pojkes hår långt kräver blandning och skiktning av toppen, medan sidorna och baksidan avsmalnar. Åtminstone behöver du kvalitetssax och en lång kam. Om ditt barn vill ha bleka sidor är det en bra idé att investera i hårklippare. Detta hårklippningsverktyg kommer att göra processen enkel och lätt och se till att din pojke får en cool lång frisyr.

När du klipper små pojkar bör du hålla håret uppe och använda fingrarna för att bestämma längden på hårklippningen. När du klipper lugg, kamma ner fransarna och använd kammen för att jämna ut trimningen. Det primära målet bör vara konsistens i längden genom hårsektionerna. Om du lägger på pojkens hår, se till att längden blir gradvis längre för en sömlös, naturlig look.

Hur man klipper långt pojkhårHur man stylar långt pojkhår

När du stylar en pojkes långa hår behöver du bra hårprodukter för att hålla stilen på plats. Coola frisyrer för pojkar med långt hår behöver en balans mellan hållning, volym, flyt och fyllighet för en snygg look. De bästa hårprodukterna för pojkar kommer med ett lätt till medium hållning för att hålla frisyren på plats utan att se stel eller flagnande ut. Vi rekommenderar att du använder en stylingkräm, vax, mousse eller havssaltspray för en strukturerad finish.

Hur man stylar långt pojkhårFör att styla pojkens hår, använd en liten mängd produkt och kör den genom håret, börja med framsidan av huvudet. Var noga med att bearbeta stylingprodukten och belägga rötterna ner till spetsarna. Gör den frisyr du vill ha eller låt det långa håret flöda naturligt för maximal rörelse. Om du jobbar på en herrbulle eller toppknut, knyt upp håret på baksidan eller använd den extra längden som skydd.

I slutändan betyder inte styling av långt hår att du måste följa ett löjligt groomingregement eller borsta håret konstant. Grundläggande hårvård börjar egentligen med några nyckelprodukter för att hålla allt friskt. Ett bra schampo och balsam är ett grundkrav, då kan en kvalitetsstylingprodukt göra stor skillnad för att få de långa frisyrer du vill ha.

Rate this post