25 Coola skäggstilar

Om du funderar på att ta ditt skägg till nästa nivå är det nu ett bra tillfälle att kolla in några coola skäggstilar och -designer. Medan de bästa skäggen brukar trimmas snyggt för att skapa skarpa snitt och en stilren look, har många pojkar odlat långa helskägg på sistone. Dessa röriga men maskulina stilar av ansiktshår fungerar vackert med många mäns frisyrer. Dessutom finns det så många sätt att kombinera snygga hårklippningar och skägg, inklusive hur du växlar mellan håret på ditt huvud och ditt ansikte, att du kommer att älska att experimentera med alla olika stilar nedan.

Så oavsett om du vill odla ett långt skägg eller vill ha nya korta, välvårdade idéer för ett mer professionellt snitt, så har vi den hetaste kollektionen av populära skäggstilar. Kolla in de många olika typerna av skägg nedan för en ny stil du kan prova i år!

Coolt skägg

Tjockt skägg

Ett bra, tjockt skägg kommer att ta några månader att växa, beroende på din genetik och livsstil. Om du vill trimma din nedre hals eller kanter för att hålla en tight design kan du göra det. Men var noga med att inte överdriva eller bli otålig, eftersom du aldrig kommer att kunna få ut skägget till sin fulla potential. Bilden ovan är ett bra exempel på hur ett helskägg stylas bra med längre hår.

Tjockt skäggKort skägg

Detta sexiga korta skägg handlar om form istället för längd. Genom att använda en bra skäggtrimmer kan pojkar skapa det perfekta ansiktshåret för ansiktsdrag och stil.

See also  21 Populära 70-talsfrisyrer för män

Kort skäggBlekt skägg

Det bleka skägget har blivit en populär stil för hipsterkillar. Genom att smalna in polisonger och skägg i håret kan frisören skapa en fräsch, ren look.

Blekt skäggSkägg med blekning

Pojkars kärlek bleknar. En tappad blekning, särskilt en hud eller skallig blekning, kan framhäva kontrasten mellan de korta sidorna och längre hår upptill. Ett helskägg bidrar bara till den trendiga looken.

Skägg med blekningCool skäggform

Även om du kanske kan raka eller trimma skägget hemma mellan resor till frisören, är det nog bäst att få skägget format av din stylist. Först och främst hjälper detta killarna att få rätt symmetri och design med sin frisyr. För det andra kan du lära dig hur din frisör klipper ditt ansiktshår så att du kan använda samma teknik när du sköter det själv hemma.

Cool skäggformLångt skägg

Det finns så många olika sätt att bära ett långt skägg. De bästa långa skäggen måste vara fylliga och tjocka, utan fläckar. Detta kan kräva att män undersöker hur de kan växa ansiktshår.

Långt skägg stilarSkallig med skägg

Ett rakat huvud står i kontrast till ett helskägg. Faktum är att många kvinnor älskar kala män med skägg, så mycket att inte alla pojkar som rakar sina huvuden faktiskt behöver det. Medan vissa pojkar rakar sina huvuden på grund av tunt hår, dålig hårfäste eller förlust, kan ett flintskalligt huvud vara ett val för en stil som kräver lite underhåll.

Skallig med skäggHelskägg

Helskägg är mångsidigt och ser bra ut med kort, medium och långt hår. Du kan till och med kombinera dem med joysticks för en cool hipstertouch. Om du planerar att styla ett helskägg i år bör du investera i lite skäggolja av hög kvalitet eller balsam för att hålla ditt ansiktshår mjukt.

See also  30+ Haklånga frisyrer för en mer feminin look

Helskägg + Fade + Kort texturerad toppMans bulle och skägg

Kombinationen bulle och skägg fungerar varje gång. När du kombinerar långt hår och skägg kan du inte gå fel med denna moderna look.

Man Bun + skäggPip skägg

Om det inte är lätt för dig att växa mycket hår i ansiktet kan en enkel bockskägg göra susen. Bockskäggsstilar finns i många varianter, och du kan välja att raka mustaschen för en bockskägg utan.

Pip skäggVan Dyke Beard

Van Dyke är ett slags bockskägg med hakskägg och böjd mustasch. Van Dyke-skägget tar en robust, självsäker man att dra av.

 

Kort hår och långt skägg

Kort hår + långt skäggTrimmat skägg med låg blekning

Low Fade + Line Up + Trimmat skäggHelskägg med hög skallig blekning

High Bald Fade + Crop Top + HelskäggMedellångt hår och långt tjockt skägg

Medellångt hår - långt, tjockt skäggKorta sidor med lång topp och skäggdesign

Korta sidor + lång topp + skäggdesignSkägg + slätt rygghår

Skägg + slätt rygghårTjockt skägg + kam över

Kamma över + tjockt skäggSkägg och Buzz Cut

Skägg + Buzz CutBurst Fade Mohawk med tjockt skägg

Burst Fade Mohawk + tjockt skäggTjock skäggstubb med tillbakaborstat hår

Tjock skäggstubb + tillbakaborstat hårRakade sidor med toppknuta och långt skägg

Rakade sidor + toppknut + långt skäggStökigt lockigt hår och ett helt kort skägg

Stökigt lockigt hår + fullt kort skäggRobust skägg

Robust skäggVill du ha en kvalitetsrakhyvel får du en elektrisk rakhyvel som ger en bekväm och …

Rate this post