25 Fade-hårklippningar för svarta män – bästa typerna av vikning för svarta pojkar

Fade frisyr för svarta män ger en ren, fräsch finish på sidorna och baksidan. Detta kan vara anledningen till att alla de bästa frisyrerna för svarta män har bleknat som en del av nedskärningar. Och med så många olika typer av blekning för svarta pojkar – långa, korta, medium, kala, temp, burst eller droppar – fungerar blekna hårklippningar bra med korta, medelstora och långa stilar.

Oavsett om det är en afro-fade, temple fade, taper fade, high top fade eller skin fade, ser svarta herrklippningar bra ut med blekt hår runt sidorna. Och utöver bara typen av klipp måste du bestämma var du ska börja tona och hur kort du vill gå. Efteråt har du möjlighet att be din frisör om en line-up, del eller hårdesign.

Nedan kommer vi att täcka de mest populära blekningarna för svarta pojkar för att hjälpa dig att hänga med i de senaste trenderna. Här är de bästa svarta männen att få i år!

Typer av Fade-hårklippningar

Det finns ett brett utbud av svarta mäns blekningar som kan klippas och stylas för en mängd olika tillfällen eller omständigheter. Eftersom hårklippningar med hög och låg avsmalning för svarta män är de mest eftertraktade hårklippningarna i frisörsalonger, ser de flesta svarta frisyrer tillsammans med dessa kortsidor snygga och varma ut.

Men svarta män har fortfarande många sätt att skräddarsy sina snitt och stilar. Från en skallig blekning till en form upp, låt oss se exempel på dessa fräscha blekna frisyrer.

Låg blekning

Den låga hårklippningen för en svart man kan vara den perfekta trimningen för en affärsman eller kille som inte vill ha för mycket hår klippt från sidorna. Eftersom den låga toningen börjar precis ovanför örat och kröker sig runt hårfästet för en subtil look, anses den generellt vara den mest konservativa och snygga formen av toning.

Den låga blekningen för svart hår fungerar bra i kombination med en kort afro, mohawk, dreads, buzz cut, vågor eller hög topp.

Low Fade + Line UpHög blekning

Den höga blekningen är det andra vanliga hårklippningsalternativet. Med mer kontrast på sidorna börjar den höga blekningen nära toppen av huvudet och framhäver hårets styling i toppen. På samma sätt, en fräsch frisyr med hög blekning stilar för en svart man perfekt med nästan alla typer av utseende, inklusive den höga toppen, afro, dreadlocks, svampvridningar och vågor. Och eftersom sidorna och baksidan är trunkerade väljer många pojkar att lägga till design eller kirurgiska delar.

Hög blekning + långa lockiga svampsvängningarMittton

Mellantonen för svart hår ger en balans mellan högt och lågt. Med början på mitten av sidan av huvudet är medium blekta hårklippningar trendiga eftersom frisörer sömlöst blandar hår med hårklippningar. Om du inte är säker på hur högt eller lågt du ska klippa, kan du få en medelhög avsmalning för att maximera flexibiliteten.

See also  25 Bästa långa frisyrer för pojkar

Temple Fade + korta lockar + rakad delTaper Fade

Taper fade haircut är ett sätt att anpassa ditt klipp och bestämma om du vill ha det avsmalnande eller graderat ner till huden. En förlorare blekning börjar med längre hår och leder långsamt till kort hår nära hårfästets bas. I allmänhet är en förlorare ett mer konservativt snitt för pojkar som inte vill ha en rakhyvelfinish.

High Taper Fade AfroSvarta män har ett val mellan hög-, medium- och lågförlustfade frisyrer, som alla ser bra ut med en mängd olika frisyrer.

Skallig blekna

Den kala hårklippningen för svarta män kan göra trimmade sidor ännu kortare. Även känd som en hudtoning, blandar den kala blekningen sidorna och baksidan in i huden för en enkel, edgy finish. Istället för att avsmalna från kort till kortare hår, blir huden ren och superfräsch, vilket drar ännu mer uppmärksamhet till det korta eller långa håret ovanpå.

Skin Fade + Kort lockigt hår på toppenLiksom förlorare kan svarta pojkar välja mellan låg, medium och hög hudton, beroende på hur kort och definierad de vill att trimningen ska se ut.

Low Bald Fade + Line Up + Long TwistsTemp tona

Temp-fade är en av de kortaste men coolaste klippen för svart hår. Även känd som tempelblekning, den temporära blekningsfrisyren börjar högt och nära hårfästets kanter, runt tinningarna. Den kombineras vanligtvis med en kant upp för att skapa skarpa linjer längs hårfästet och nacken.

Curly Afro FadeFördelen med att be frisören om en temp fade är att klippningen är mångsidig. Svarta män kan ses få en temp-fade med dreads, platt topp, split high top, buzz cut, afro, lockar, twists och till och med helskägg.

Drop Fade

Drop-fade har ett snitt som böjer sig runt sidorna och baksidan. Den här typen av blekning har fått sitt namn för att medan andra trimmers förblir en längd runt, faller drop-fade-frisyren när den når ryggen och nacken. Slutresultatet är en dramatisk effekt som ger ditt klipp en unik twist.

Afro med Low FadeBäst bleknar för svarta män

För att se alla olika typer av blekningar du kan få, kolla in dessa bilder för några klassiska och moderna trender. Från svarta män med lockigt hår till tappad fade Afro, du hittar alla de coolaste frisyrerna! Här är vår guide till alla de bästa blekna frisyrerna för svarta pojkar!

Släpp Fade Afro

Släpp Fade AfroDenna drop fade afro kombineras med en fräsch line-up och lite hårdesign. Afron i toppen är gjord av blöjsvamptwisningar för en snygg look.

Gör rätter med lockar

Gör rätter med lockarDetta fat med lågt skal har en form upp och lockar på toppen. Svarta män kan matcha lockar med långa blöjvridningar eller löst lockigt hår, och en mängd olika blekningar på sidorna, inklusive ett fall eller bristning.

High Bald Fade + Line Up + Faux Hawk

High Fade + Line Up + Faux HawkÄven om det ser ut som en burst fade mohawk, kommer denna lockiga toppfade med rakade sidor, en tjock del och snäva lockar.

See also  30+ Haklånga frisyrer för en mer feminin look

Afro Fade med del

Afro Fade med delAfro fade frisyr finns i många varianter. Till exempel kan svarta hanar växa små eller långa frost och välja flera olika typer av blekning på sidorna och baksidan. Det här exemplet visar en låg droppton med en form upp och lockigt afroparti.

Curly Fade

Hög blekning + lockigt hårDenna höga hudton med lockigt hår på toppen passar kortsidorna, lång topp hårtrend för män.

Temple Fade + Mohawk + Cool skäggdesign

Temple Fade + Mohawk + Cool skäggdesignDenna perfekt preparerade tempelfat och sortiment kommer med en hel mohawk och skägg.

Kort boxfrisyr

Kort boxfrisyrEn av de mest underskattade klippen för svarta män är rutan för blekna frisyr. Med en kort hög topp, låg skallig blekning och tjock del rakad in i sidorna, är denna svarta herrfrisyr diskret men ändå snygg.

High Top Fade + Part

High Top Fade + PartDenna höga topp bleknar med en del är en annan version av den klassiska frisyren. Den bleka huden framhäver verkligen det korta håret i toppen.

Rätter med dreads

Short Locs + FadeDen här rätten med dreads är tät och välhållen. Det tjocka, korta skägget ger en robust finish till utseendet.

High Top + Drop Fade + Line Up

Hi-Top + High Bald Drop FadeEn hög toppstång erbjuder en söt retrofrisyr för svarta män. De bleka sidorna och line-upen är skarpa när håret rullar sig runt huvudet och ner till nacken.

Low Top Taper Fade + Del

Taper Fade + PartPå bilden här är ett rent exempel på ett lågt fat med en tjock del. Tillsammans med helskägg och bockskägg är stilen på topp.

Afro + Long Twists + Low Drop Fade + Neck Taper

Korta lås + Afro + Low Fade + NackavsmalningDenna sexiga frisyr för svarta män har mycket på gång. Från den långa afro som är gjord av svampvridningar till den låga fallfadingen och den avsmalnande halsen, detta snitt är modernt och moderikt.

Afro Twists + Low Skin Fade + Shape Up

Afro + Temp FadeTjocka vändningar och en låg hudton med uppåtform drar ihop denna stil. Överväg en temp eller hög toning för mer kontrast.

High Skin Fade + Long Afro

High Skin Fade + Long AfroDenna stora, långa afro kommer att dra till sig uppmärksamhet i alla rum. Tjockt och blöjt, håret på toppen ger den nödvändiga volymen medan de rakade sidorna fokuserar dina ögon på stylingen.

High Skin Fade + Buzz Cut + Hårdesign

High Skin Fade + Buzz Cut + HårdesignBuzz cut fade är en av de bästa korta hårklippningarna för svarta män. Med en hårdesign skuren i sidan och baksidan är denna mycket kortklippning lätt att få och underhålla. Pojkar som vill ha mer längd i toppen kanske vill prova en hög och tight fade.

Mid Skin Fade + Lockigt kinky hår

Mid Skin Fade + Lockigt kinky hårSvart hår är ofta kinky, vilket innebär att det kan vara svårt att klippa, hantera och styla. Detta medium kala blekmedel trimmar sidorna mycket korta för att förenkla stilen. De tjocka lockarna ser sträckta ut på toppen, men kollade efter en fantastisk frisyr!

Rate this post