26 Eleganta kvistfria flätor för i år

Har du någonsin funderat på att skaffa några snygga knutlösa flätor? Om du är trött på det typiska och du också försöker hitta en ny stil som fungerar, skaffa dig några nya och trendiga knutfria flätor! Här är varför kvinnor älskar dem + olika kvistfria flätutseende att välja mellan!

Vad är knutlösa flätor?

Knotlösa flätor är en traditionell look med tretrådiga flätor, men med en twist, bokstavligen. Denna frisyr är gjord med en feed-in flätteknik och med hjälp av dina fingertoppar, samtidigt som själva arbetet ska vara sömlöst och exakt. En liten mängd flätning görs med ditt naturliga hår, men konstgjorda trådar och pärlor kan användas för den dramatiska flätningslooken!

Hur gör man knutfria flätor?

Med knutfria flätor skapas frisyren med en foderflätteknik som bara är känd för vissa frisörer. För de flesta transformationer ser processen ut så här:

Arbeta med rent, tvättat och fönat hår Det kan vara hår av valfri längd, färg eller textur.En frisör kommer att tillföra små mängder fläthår till ditt naturliga hår. Detta tillvägagångssätt och förlängning används speciellt för tunnare och plattare frisyrer. I de flesta fall behöver du 5-7 förpackningar med försträckta flätor för att uppnå utseendet. Vem ska använda knutlösa flätor + tar de tid?

Undrar du om du är den rätta för knutfria flätor? Många tjejer gillar dem, men dessa bärs mest av yngre tjejer eller kvinnor som inte har något emot underhållsdelen. Utseendet i sig är ganska dramatiskt, tidskrävande och mycket underhåll, vilket gör dem mycket att hantera.

Men om du älskar att sticka ut och du inte har något emot att göra dig redo för 2-3 timmar i en salong – se till att du får dem!

1. Superlånga och raka rosa knutlösa flätorVarmt eldrött är den perfekta färgen för höstsäsongen! Gå för det och representera dessa kvistlösa flätor med en attityd!

2. Knotlösa flätor i en skålOm du älskar utseende med lite underhåll, vet bara att du kan knyta dina knutlösa flätor i denna rika skål!

3. Långa och dramatiska svarta knutlösa flätor

See also  Wolf Cut: Vad är det? Hur stylar man det? Och 46 inspirerande idéer för vargfrisyrOm din frisör är expert och du gillar tajta lockar, prova det med dessa kvistlösa flätor!

4. Knotlösa flätor med spetselementHalvblond halv svart lockig look och dessa flätor är idealiska för kvinnor i tjugoårsåldern!

5. Långt hår, brunt utseende med blonda knutlösa flätorLägg till en twist till ditt hår och representera dessa lockar och vågor. Dessa kvistlösa flätor med tvinnade ändar är till och med formella och passar för kvällen!

6. Dramatisk och lång svart kvistfri frisyrOm du är ett fan av precision och superextrema utseende kommer du att gilla dessa svarta knutlösa flätor.

7. Ombre Look Knotless FlätorOmbre-looken är så rejäl och snygg när den väl gjorts ordentligt. Om du vågar ge det ett försök med denna färgglada, kvistlösa flätfrisyr.

8. Symmetriska och delade svarta kvistlösa flätorDessa svarta och tjocka knutlösa flätor är för kvinnor som gillar tjocka och voluminösa utseenden.

9. Knotlösa flätor knutna i en bullfrisyrHår i kvistfritt hår är för kvinnor som har mycket på gång, samt för kvinnor som gillar utseende med lite underhåll.

10. Slicked Back Knotless HårBakåtskjutet kvistlöst hår kan verkligen se vackert och formellt ut. Om du gillar smala frisyrer är det här för din bal, födelsedag eller bröllopsfest!

11. Sidans sweep kvistfri hårflätaEn frisyr i sidled är trendig och perfekt för vardagsbruk. Tjockare kvistlösa flätor kommer lätt att dra till sig utseendet och all uppmärksamhet!

12. Små knutlösa flätor med tillbehörLägg till några guldsmycken för att få ditt hår att sticka ut och sticka ut ännu mer!

13. Hästsvanshår knutfria flätorEn knutfri flätutseende utan hästsvans är bra för dagligt bruk och kvinnor som har långt naturligt hår.

14. Klargula och orange knutfria flätorOm du gillar ljusare och mer dramatiska färger kommer du att älska dessa gula kvistlösa flätor! De är tidskrävande att få tag på, men så värt det!

15. Rainbow Colors Knotlösa flätorVem skulle inte älska och leva för alla regnbågens färger? Om du vill ha en färgglad kvistfri fläta som är perfekt för sommaren, testa denna!

See also  30 Ursnygga brudfrisyrer för sommarens bröllop 2022

16. Svart och rött hår i en hästsvans knutlösa flätorSvart och rött kan se så bra ut när de kombineras. Prova dessa svarta och röda knutfria flätor om du vill sticka ut med en nyans.

17. Svart frisyr i en kvistfri hästsvansDenna knutfria fläta med en hög hästsvans är perfekt för tjejer eller kvinnor som har ett fint eller formellt evenemang på gång!

18. Höga hästsvans knutlösa flätorOm du är mer intresserad av höga hästsvansar bör du prova detta i din frisörsalong.

19. Rött och svart hår raka knutfria flätorMixa och matcha din frisyr och prova denna stil för formella eller semi-formella evenemang.

20. Brinnande röda knutlösa flätorHeta klarröda knutlösa flätor kommer att göra dig till stjärnan i en show! Dessa är trendiga och idealiska för klubbälskare såväl som kvinnor som gillar festlooks.

21. Dramatiska blå knutlösa flätorLjusblå, kvistlösa flätor som dessa kommer att ta dig mer än 4 timmar att uppnå, så var uppmärksam!

22. Bruna höga hästsvansflätorEn brun hög kvistfri fläta är idealisk för varje dag utan att vara för komplicerad eller prålig.

23. Block Look Knotlösa flätorKombinera utseendet på block och kvistfria flätor om du gillar unika och kraftfulla resultat.

24. Slicked Back Hår Bruna och svarta kvistlösa flätorVåtliknande, kvistlösa flätor med lätt solbränna passar för olika åldersgrupper, såväl som kvinnor som gillar snygg look.

25. Ryggsvepta knutlösa flätorGå för dessa tjockare flätor om du gillar lite pop och volym till din frisyr.

26. Lång & Blond Knotless Braid LookSist men inte minst, prova dessa blonda knutlösa flätor om du gillar söta och subtila knutlösa vardagsflätor.

Äntligen, känner du att du kan rocka den kvistlösa flätningslooken? Om du är ett fan av vackra och dramatiska utseenden, kommer du att njuta av alla våra 26 bäst recenserade idéer. Berätta vilken kvistfri fläta som är ett måste för dig!

Rate this post