27 Huvudvändande rymdbollar för din inspiration

Romboller är ett trendigt tema och något som varit en stor hit de senaste två åren! Har du provat dem själv? Om inte, garanterar vi att du kommer att bli intresserad efter att ha läst den här artikeln. Fortsätt läsa och förstå varför rymdbollar är så populära!

Vad är Space Buns?

Rymdbullar är en rejäl frisyrlook som yngre tjejer älskar att bära. Dessa skålar har en konstnärlig intergalaktisk atmosfär + de har ett inslag av mystik och utomjordiska inspirationer. De har blivit så populära tack vare sociala medier, särskilt plattformar som Instagram och TikTok. Den här frisyren har en lite pigtail-liknande atmosfär. Den enda skillnaden är deras voluminösa bollliknande form.

Hur man uppnår Space Buns steg för steg;
Steg 1: För att uppnå rymdbullar se till att du arbetar med rakt, tvättat och fönat hår.

Steg 2: Dela håret i två olika lika delar.

Steg 3: Bind håret i två hästsvansar och fäst dem med resår.

Steg 4: Linda hårets längd runt hästsvansens bas.

Steg 5: Håll de formade skålarna på plats och sätt in dem med bobbynålar.

Steg 6: Lägg till lite hårspray, glitter eller till och med ädelstenar för att få din feminina och tjejiga look. Vem ska använda rymdbollar?

Frisyren Space buns är för alla som vågar använda den! Det är ett ovanligt val, och i de flesta fall fungerar det bra för yngre kvinnor, tonåringar, sommartid, poolfester, såväl som Halloween!

1. Mörkbrun hårfärg flätade romberDe perfekta rymdbollarna med några vackra gyllene detaljer och hårprydnader! Perfekt för kvällen med tjejerna.

Lösa lockar Blont hår Space BullarOm du är blond kan du enkelt uppnå denna look. Låt ditt hår skina igenom och runda upp looken med dessa voluminösa rymdbollar.

3. Ljusrosa rymdbullarOm du är någon som lätt kan rocka rosa hår rekommenderar vi starkt att du provar den här frisyren och dessa rumsbullar!

4. Ljusbrunt hår flätade romberFlätat hår för romber är så flirtigt och sött! Om du älskar att söka uppmärksamhet med ditt utseende, kommer du att älska den här!

See also  31 Underbara korta lockiga frisyrer 2022

5. Criss Cross Pattern Low Space BullarDetta kriskorsmönster kan vara lite svårt att uppnå. Om du är intresserad av lägre placerade rymdbollar kommer du att gilla dessa!

6. Retro blå och gröna bollarKvinnor som vågar skapa och de som inte har något emot att ta det upp ett snäpp kommer att älska denna blå och gröna rombulle-look!

7. Hot Pink & Purple Space BullarOm ditt hår är rosa eller varmt lila kan du dekorera det ytterligare med dessa rymdbollar. De är idealiska för yngre tonåringar och sanna trendsättare.

8. Feminina ljusa rombbollarOm ditt hår har en ljusare färg, eller om du har highlights, kan du återskapa denna frisyr och använda den varje dag!

9. Mörksvart hår med rosa höjdpunkter Space BunsHot rosa är en måste-ha sommarfärg! Om du gillar trendiga utseenden kommer du att älska detta rombsnitt!

10. Naturligt brunt hår lågt placerade romberDessa rombollar på brunt hår är ganska lätta att göra på egen hand!

11. High Space Bullar Med Med GlitterOm du har en viktig händelse att delta i och du behöver lite glamourgrå glitterstickning är sättet att göra det!

12. Djärva retro röda rombullarKlarröda rymdbollar kommer att locka många utseenden, så var försiktig innan du använder dem offentligt.

13. Naturligt hår höga bruna romberDessa superhögt placerade rymdskålar är perfekta för vardagsbruk + för alla hårlängder!

14. Bright Red Hair Space Bun LookOm ditt hår är eldrött kommer du enkelt att återskapa denna design och visa upp den för enklare och informell sammankomst.

15. Blå och svarta rymdbollarKombinera blått och svart när det kommer till dina rumsbollar, se bara till att du sätter tillbaka dem med ett elastiskt band och några bobbynålar.

16. Lösa vågor Lila rymdbullarHalv-upp-halv-ner rumsbullar som dessa kommer att se underbara ut om du är intresserad av eleganta håralternativ!

See also  21 Fantastiska kändisfrisyrer som skakade röda mattan 2022

17. Underbara Blue Space BullarVisa alla att du vet hur man lägger till lite blått med dessa fantastiska klarblå rymdbollar!

18. Halvgrön Halv Lila Space BullarOm du älskar dagens trender kommer du att älska den här färgkombinationen! Hälften grön och hälften lila + retro rymdbullar är så inne just nu!

19. Svart hår söta plats bullarVisa upp din naturliga hårfärg och längd med detta naturliga tillvägagångssätt med rombbullar. Den är perfekt till vardags!

20. Ljusblonda rombbollar med glitterVad sägs om att lägga till mycket glitter till din rymdbullelook? Gör det festivalvänligt!

21. Blond och lila flätad rombulleLjuslila på blont hår är så snyggt och feminint. Gör dina rymdbollar perfekta för klubbkläder med detta tillvägagångssätt!

22. Asymmetriska lösa rymdbollarOm du gillar användbara vardagsbullar ovanpå ditt naturliga bruna hår, prova det!

23. Kricka & Aqua Space BullarGillar du ljusa aqua space buns? Den ultimata sommartrenden och färgen!

24. Bruna rombullar med luggDu kan inkludera några underbara lugg med dina rymdbollar för det eleganta och trendiga tillvägagångssättet!

25. Varmt rött hår med rombbullarVarmt rött hår såväl som rakt hår är idealiskt för tjejer som älskar att styla det på en lös vardag för dagligt bruk.

26. Rött och rosa hår med rombbullarLägg till några heta flammande höjdpunkter för att göra denna frisyr trendig och perfekt för formell användning. Det är ett måste för tonåringar också.

27. Lättflätat hår med platsbullarSist men inte minst, prova dessa rymdskålar och flätor om du älskar traditionella och enkla looker!

Är du redo att se bäst ut?

Om du är redo att experimentera, se till att du besöker din frisör! Berätta för oss vilken design som var din favorit bland dessa rymdbollar, vi ser fram emot att se dig använda dem!

Rate this post