30 Bästa frisyrer för kvinnor med stora pannor

Att hantera ett stort huvud är en sak, men en stor panna? Helt annorlunda! De flesta frisörer kommer att rekommendera att du skaffar en anpassningsbar smällstil för pannan. Se till att du fokuserar din uppmärksamhet på några andra egenskaper också, som dina läppar, eller ett intressant födelsemärke – om du har ett! Här är dina underbara alternativ när det kommer till personliga frisyrer.

Vilken frisyr ska du rocka när du har en stor panna?

När du väl har accepterat att du inte kan ändra storleken på din panna är du ett steg närmare att hitta din nya frisyr! Det viktigaste och mest praktiska rådet: använd lugg! Smällar kommer att skapa en illusion av en mindre panna. Här är några praktiska frisyridéer:

Lockiga eller lösa lockar, speciellt runt framsidan av håret Shag frisyrer Bob hårklippningar Lob-cut Rak lugg Gardin-pang Mullet frisyrer Fransar

PS: Du kan också välja galna hårfärger! Ju vildare – desto bättre! Denna färgförändring kan också orsaka en underbar distraktion från din panna.

Vågigt hår med lugg

Vågigt blont hår med lång luggDessa längre lugg kommer att göra en underbar distraktion från din panna – perfekt för mogna kvinnor! Det är också det perfekta snittet för bredare kastruller.

2. Axellång bob med gardinslåRocka denna bob i denna ljusa blonda färg, perfekt för långa och långa pannor.

3. Blont hår sidodelDenna sidodel med perfekt centrerad lugg är ett elegant och moderikt snitt, perfekt för längre stilar.

4. Naturlig färg vågigt hår med lager luggBeställ en frisör som vet hur man gör lagerklippningar, som den här. Dessa lugg är perfekt för alla åldersgrupper.

5. Mörkbrun Shaggy CutDetta lurviga snitt med rörig lugg är en underbar distraktion såväl som en vacker sådan.

Bob frisyr

1. Strukturerad Wispy BobTexturerad och piskad bob med lång lugg är den perfekta frisyren på landningsbanan! Detta är ett måste för yngre modiga kvinnor.

See also  25+ Korta hårklippningar i japansk stil för att inspirera din nästa frisyr

Layered Shaggy Bob med smällYngre kvinnor kommer att älska detta snitt, det är superelegant och lätt att uppnå samtidigt som det är lite underhåll.

3. Elegant och rak bob med en rak smällOm ditt hår är naturligt långt och rakt (utöver silkesmjukt) kommer du garanterat att få denna look!

4. A-Line BobA-linjebobben och dessa raka lugg kommer att se bra ut på alla huvudformer + de kommer att förvandla din panna och få den att se mindre ut än den är.

5. Wispy Bob med Wavy BangsVågig frisyr och vågig lugg är perfekt för alla händelser eller tillfällen! Denna färgkombination är också en säker insats.

Långt hår

1. Långt hår Shaggy Cut med luggLångt och strukturerat hår ger mycket underhåll. Denna duons längd och färg är fantastiska!

2. Långt och blont mullet raggigt hårBara vissa kvinnor vågar rocka lurvigt hår, kan du begå det? En popmullet för den är också unik!

Stökigt Shaggy Brunt hårGå för lite textur på toppen och avsluta med dessa voluminösa lugg! Perfekt för naturligt tjockare och längre hår.

4. Elegant och glänsande rakt hår med asymmetrisk luggAsymmetrisk lugg är alltid en hit!

5. Layered & Wavy Shaggy CutNaturliga blondiner kan rocka detta lurviga snitt med lätthet!

Luggigt hår

1. Hot Red Shaggy Haircut med voluminös luggMörkt vinrött hår, och speciellt denna färg, i kombination med dessa lugg, kommer att se gudomligt och distraherande ut!

2. Luggigt, hackigt och voluminöst hårNaturligt lockigt eller vågigt hår kommer att se lekfullt ut när du lägger till lite lugg.

3. Trubbiga Shaggy Bob Loose CurlsTrubbiga snitt är exklusiva och moderiktiga. Rocka den här färgkombinationen och pangstorleken med fullt självförtroende!

4. Medium Curly Shag med ojämn smällOvanlig färgkombination och lurvig lugg som dessa kommer att göra din panna sömlös!

5. Ljuslila hår med lång luggFolk kommer att förbli andfådda när du dödar och stylar den här frisyren!

See also  30 Vackra lemonadflätor att prova i år

Hackad Lob

1. Hackig och ojämn lob med kort luggKort lugg och ljust blont hår är en distraktion på sitt sätt från alla typer av panna.

2. Iskall blond frisyr med lång luggRocka längre lugg och framhäva skönheten i dina ögon!

3. Hackat texturerat hår med gardin luggKrokigt hår med struktur och några höjdpunkter får dig att se gudomlig ut, och din panna kommer att se 10 gånger mindre ut!

4. Neonorange trubbig lobHot orange och kort lugg kommer att passa yngre kvinnor eller tonåringar som vill dölja sin stora panna.

5. Lockig lob med luggOm ditt hår är naturligt lockigt bör du överväga att skaffa en lugg för att fullända looken!

Wispy Bangs

Elegant hår med tuff luggElegant och rakt hår kan se elegant ut. Du kommer att se mycket yngre ut med dessa delade lugg också.

2. Chic Bob med smällLjusbrun färg och elegant lugg kommer att förvandla varje tjej och hennes utseende.

3. Strukturerat hår med trappad lugg i mittenShabby lugg som denna är svår att uppnå, så se till att du har en bra frisör innan du bestämmer dig för den här looken!

4. Long & Wispy Bangs Natural BrunetteLång och piskad tomteinspirerad frisyr kommer att fokusera på din makeup och ansiktsdrag, men inte din panna!

5. Rosa lurvigt hår med lös luggDistrahera andra runt dig med detta lösa snitt, men också med denna underbara rosa färgkombination!

Är du redo att klippa och styla ditt hår?

Så, är du redo att experimentera med din frisyr? Som du kan se finns det många olika frisyrer du kan välja. Fokusera på att få rätt lugg för ditt huvud eller ansiktsform – du kommer att älska resultatet när du väl har anpassat det helt.

Rate this post