30 Bästa idéerna för brudtärnafrisyrer för bröllopssäsongen 2022

Är du en framtida tärna som letar efter din brudtärna hårinspo? I så fall är det dags att bli glamorös och njuta av en fullständig förvandling! Att vara brudtärna är en viktig roll som du måste ta till dig och förbereda dig för. Ett sätt vi kan hjälpa dig är med rätt frisyridé. Fortsätt läsa och hitta det bästa hårvalet bland dessa 30 alternativ.

Är du obeslutsam? Några av de bästa frisyridéerna som kvinnor älskar att gå efter i det här fallet är:

Lösa bullar Höga bullar Chignon Curls and waves Hollywood-vågor Flätor och ombre-höjdpunkter

Gå efter den bästa frisyridén som passar dig och som du kan rocka med ditt naturliga hår. Om du är osäker eller obeslutsam rekommenderar vi starkt att du rådgör med din frisör för att hitta din perfekta look.

Löst blont hår med glitter

Källa: CQjBHZmhQwk/

Blonda tärnor kommer att njuta av färgen och kontrasten i håret med mitten av denna blomma.

2. Rotete Bun Top Knot Look

Källa: CQVBJR6H7_l/

Om du älskar röriga utseenden och du är ett fan av toppknutar, vet bara att den här kommer att se underbar, elegant och trendig ut.

3. Retro Loose Ponytail Blonde Look

Källa: CRPJn-YBYvz/

Denna retro och lösa hästsvans är för tjejer som älskar söta idéer som inte kräver mycket uppmärksamhet eller touch-ups under dagen.

4. Blond hästsvans med glitter

Källa: CRYxbjEMu9F/

Lägg till massor av glitter, gnistor och glamorösa pärlor i ditt hår för att rocka denna eleganta brudtärnalook.

5. Elegant stökig bullfrisyr brudtärna-look

Källa: CRZUCnoJqzz/

Denna färgglada brudflicklook med några höjdpunkter kommer att se bra ut på vilken tjej som helst, så rocka den med full lättnad och självförtroende!

Lösa och feminina lekfulla lockar

Källa: CRZTVW7LaN_/

Om du föredrar lockar och flätor, vet bara att du enkelt kan uppnå och återskapa denna look på egen hand. Du behöver inte boka en frisör heller.

7. Blond frisyr Vågig look med klämma

Källa: CRZLucQr3Sk/

Lägg till en enkel vit klämma på baksidan och sätt håret på plats. Din fläta kommer inte att röra sig mycket, och den kommer att se trendig ut samtidigt som den är säker.

8. Elegant Low Bull Look

Källa: CRZKaumMl2D/

Denna bruna låga skål är så elegant och bärs ofta av kvinnor som är seriösa. Om du är ett fan av eleganta utseenden och det här är ett seriöst bröllop du ska gå på, prova den här looken!

9. Voluminös & Puffig Retro hästsvans

Källa: CRYZ5xEMvam/

Retro och voluminösa hästsvansidéer ser vanligtvis bäst ut på kvinnor som har naturligt rakt, glänsande och rakt hår.

10. Icy blond hästsvanslook

Källa: CRYVxgxqaaL/

Visa upp denna underbara färg, men rocka också vinstockarna på sidan med fullt självförtroende för att omfamna denna look ytterligare.

11. Bulky & Retro Bull Updo Look

Källa: CRYVNusBxFY/

Endast ett fåtal frisörer kan ge dig denna underbara look. Se till att du beställer det bästa av det bästa innan du bestämmer dig för det.

12. Elegant feminin skål med pärlor

Källa: CRWlruJr3zB/

Denna eleganta och roliga höga skål med några pärlor i ryggen är perfekt för tärnor som älskar det gamla tillvägagångssättet.

13. Blond bulle med blommiga detaljer

Källa: CRU4DkapWML/

Om du är en tärna med bröllopsplikter ibland på våren, överväg att rocka den här blommiga detaljen för att omfamna stämningen ytterligare.

14. Kort blond hästsvans idé

Källa: CRTqazghEW2/

Om du har kortare naturligt blont hår kan du fortfarande uppnå mycket och söka all uppmärksamhet. Visa upp dina vågor och döda den här ponnyn!

15. Brown High Up hästsvans voluminöst utseende

Källa: CRTiCitsyAI/

Din frisör kan enkelt ge dig den volym som krävs. Rocka den här hästsvansen samtidigt som du lägger till massor av hårspray för att hålla den intakt!

16. Blond retro bulllook

Källa: CRSh3_UJQVu/

Den här vridna bullelooken är så elegant. Om du är en tärna som går på ett seriöst och rejält bröllop, överväg den här looken!

17. Halvt upp halvt ner hår med blommor

Källa: CRSJSsXM0ZO/

Halv upp halv ner look har alltid varit en hit! Dekorera dem med några klämmor eller blommiga detaljer för att njuta av detta gnistrande ögonblick.

18. Braid Look In The Back Frisyridé

Källa: CRSIlX7sUZU/

Om du är ett fan av flätor, satsa på denna bakåttvinnade design och visa alla hur friskt och glänsande ditt hår är.

19. Eleganta och formella Hollywood-vågor

Källa: CRRyubCMddy/

Wave frisyridéer kommer alltid att vara moderna + de är ett populärt val för tärnor som älskar att spela det säkert men ändå sexigt.

20. Retro lös blond look med fläta

Källa: CRRiWx0DAcG/

Piffa upp din blonda look med en enkel och subtil förändring. Gå efter en flätad detalj i ryggen och njut av denna flörtiga fantasi!

21. Elegant bulllook mörkblond tjej

Källa: CRP5-zHlutU/

Denna bulldesign med vriden rygg ser formell och elegant ut. Om du är en tärna som letar efter en seriös look, överväg detta.

22. Hollywood Waves svart hår med glitter

Källa: CRPJsjvrZfj/

Visa upp din naturliga längd och gå till den här svarta färgen om du vill dekorera den ytterligare med lite glitter och pärltillbehör.

23. Retro och lösa lockar med fläta

Källa: CRPAsvThtvx/

Visa upp dina retro och lösa lockar och satsa på denna avslappnade look. Om själva bröllopet är väldigt retro och boho, kommer du att älska denna skapelse.

24. Formell Blond Updo Bun

Källa: CRO_CKVhXop/

Denna skål kommer att kräva många bobi-nålar. Om du som tärna inte har något emot det och du har lite tid över, prova det!

25. Heta bruna lösa lockar halvt upp halvt ner brudtärnalook

Källa: CROT7U6sQkG/

Visa upp höjdpunkterna och färgen på ditt hår på detta underbara specifika sätt. Låt ditt hår skrika volym och färg, perfekt för lekfulla tärnor!

26. Elegant bullebrudstil med blommor

Källa: CPgK4mQskfF/

Blommorna i ryggen kommer att se trendiga och oemotståndliga ut. Om du älskar vårstämningen och den stiliga looken, prova med den här.

27. Gör en formell skål med vinstockar

Källa: CQg10M8pGoq/

Denna bruna skål med rankor på sidan kommer att se stilig och elegant ut. Se till att du har cirka 60 minuter kvar innan du bestämmer dig för denna look.

28. Lågknutfrisyr Blond brudtärna

Källa: CRW99vpgbFB/

Denna lågknuta look är för tärnor som går för ett enkelt och minimalistiskt bröllop. Om du föredrar det lågmälda utseendet och känslan är det här!

29. Voluminös frisyridé

Källa: B_0dkh8hGIL/

Vad sägs om att prova det med mycket volym? Detta är perfekt för dramatiska bröllop och tärnor som behöver se presentabla ut.

30. Updo brudflicklook med en detalj

Källa: CRYgycgLf8t/

Slutligen, prova att dekorera ditt hår med denna ursnygga pärldetalj på baksidan. Den är perfekt för tärnor som vill glänsa, utan att överglänsa bruden!

Om du tycker att det nu är rätt tid att glänsa, se till att välja en fantastisk frisyr, samt en fantastisk frisör. Vilken idé var din favorit bland dessa 30 brudtärnaalternativ? Låt oss veta!