30+ Blont hår med mörka rötter: Topputseende och populära idéer

Är du en brunett som vill ha en snygg blond frisyr? Om du letar efter några blonda looks med mörk bas och bruna rötter – välkommen! I den här artikeln kommer vi att prata om några av de snyggaste och supertrendiga utseendena som en tjej kan gå efter. Om du vill rocka en blond frisyr, men du inte vill lägga för mycket pengar eller tid på renoveringen, är du precis där du behöver vara. Fortsätt läsa och hitta ditt nya utseende nedan.

1. Vem ska gå för denna frisyr?

Kvinnor som har naturligt ljusbrunt eller mörkbrunt hår kan enkelt och utan ansträngning ta av sig en blond look. Detta beror på att du enkelt kan placera blonda highlights eller blond hårfärg ovanpå. De som vill njuta av och omfamna en rolig och ny förändring som inte är alltför svår att uppnå eller som kräver mycket underhåll, kommer att gilla denna look.

2. Hur uppnår man blont hår med mörka rötter?

Låt bara ditt bruna hår växa och visa upp dina rötter allt eftersom. När du kommer till önskad längd, tillsätt hårfärgning och blekmedel överallt. Denna look är inte så svår att uppnå, men se till att du anlitar en frisör som vet hur man gör övergångar eller balayage-höjdpunkter för att uppfylla dina önskemål.

3. Är detta utseende dyrt eller svårt att underhålla?

Detta beror på resultatet du letar efter. I de flesta fall kommer denna färgjustering och ändring att kosta dig allt från $80- $150. När det gäller underhåll är allt du behöver ett ordentligt schampo och ansiktsvatten för att motverka den gula undertonen.

Långt blont hår med mörka rötter

1. Voluminös blondin med mörka rötterSöt, smutsig blond look som du kommer att älska för vardagsbruk och alla evenemang.

2. Naturbrun bas med höjdpunkterGå för dessa blonda höjdpunkter ovanpå din bruna bas för att rocka det här ultimata resultatet.

3. Långt blont hår med naturlig basOm ditt hår är naturligt långt, kommer du att vilja piffa upp det med några ombre eller balayage highlights.

4. Chokladhår med blonda highlightsChokladbrun bas och några enklare blonda highlights kommer att fungera så bra och se söta ut på mogna kvinnor.

See also  30 Fina korta frisyrer för kvinnor över 40

5. Isblont hår med mörka rötterDenna isiga blonda kommer att passa yngre kvinnor och de som gillar trendiga och fashionabla idéer.

6. Elegant Hollywood Waves blont hår med mörka rötterOm du behöver något snyggt och formellt, överväg att välja denna vågiga look.

7. Blont hår med mörka rötter Blow-outDenna mörkbruna bas och ljusa highlights kommer att fungera på alla åldersgrupper och hårlängder.

8. Blont vågigt hår med mörka rötterPiffa upp din look och gör den mer spännande med denna färgteknik.

9. Rakt och slätt blont hår med mörka rötterOm ditt hår är rakt kommer du att gilla dessa highlights ovanpå den bruna basen.

10. Elegant och vågig spetsKvinnor som planerar att ha en födelsedagsfest eller de som letar efter en formell look kommer att njuta av denna skönhet.

11. Blont hår med mörka rötter till vardagsSätt på några blonda highlights på din bruna bas för att göra detta mer attraktivt.

12. Naturligt blont hår med mörka rötterDenna längre frisyr kommer att passa kvinnor som är i tjugoårsåldern bäst.

13. Iskallt silverblont hårHåll dig till denna ljusblonda isiga silverstämning om du är någon som gillar snöiga och moderna idéer.

Vågig naturlig blondBorsta ut ditt hår för att uppnå denna seriösa mängd volym och för att njuta av dessa söta lösa vågor.

15. Ljusblond med isiga undertonerKnyt håret i ryggen och du slutar med denna söta halvformella kväll vårt blonda hår med brun bas.

Kort blont hår med mörka rötter

Rakt blont hår med mörka rötterOm du har naturligt rakt hår eller bob-hår så kommer denna look garanterat att passa dig!

2. Kort blond frisyrVälj denna blonda gula underton och visa upp skönheten i denna look för vardagsbruk.

Blont hår med mörka rötter för vardagsbrukEn frisyr som denna kommer att kräva frekvent underhåll och ny färg.

4. Lågt underhållsfritt blont hår med mörka rötterDen här frisyren med framsidor visar dig bara att hår och färg verkligen kan rama in ditt ansikte!

See also  40 Fantastiska Faux Hawk-stilar att prova i år

5. A-linje Bob blont hår med mörka rötterOm ditt naturliga hår är rakt och mörkbrunt kan du enkelt ersätta det med detta highlight-tillägg.

6. Straight Blond BobKortare bob-hår och denna blonda look kommer att se bäst ut på kvinnor som är i trettioårsåldern.

7. Retro & löst blont hår med mörka rötterGå efter dessa sidosvetsade lugg om du inte kan bestämma dig för något nytt och för en förändring som passar dina ansiktsdrag.

8. Rak A-linje Blond BobKvinnor i fyrtioårsåldern kommer att gilla den här looken ganska mycket.

9. Hackat kort hår Blond LookLägg till en subtil mängd volym och visa upp din söta sida med denna nya frisyr.

10. Kort isblont hår med mörka rötterIsigt blont hår och en mörkbrun bas kommer att se Hollywood-liknande ut. Om du vet hur man behåller denna färg, varför inte prova den?

11. Ombre blont hår med mörka rötterVälj dessa söta vågor och lockar ner i topparna för att piffa upp ditt framhävda vardagshår.

12. Kort balayage blont hår med mörka rötterKvinnor som gillar ombre eller balayage hår och highlights kommer att gilla detta resultat mest.

13. Definierad Bob Blont hår med mörka rötterDenna söta korta blonda bob kommer att se söt ut på kvinnor som föredrar lågt underhåll och ett enkelt utseende.

14. Kort avklippt pixieblont hår med mörka rötterDen här frisyren visar dig bara att även söta hackade pixiesnitt kan bäras på ett så elegant och modernt sätt.

15. Kort blont hår med mörka rötterKvinnor i fyrtio- eller femtioårsåldern kommer att gilla detta söta och coola snitt mest. Den är felfri och lätt att underhålla och styla på daglig basis.

Dags att experimentera och bli blond!
Vilken blond frisyr var din favorit från gänget? Låt oss veta om du är redo att färga din bruna bas och lägg till några snygga höjdpunkter ovanpå den. Naturliga brunetter och kvinnor som gillar subtil förändring kommer definitivt att hitta sin nya look här på nolltid.

Rate this post