30 Hårklippningar för män med tjockt hår

Det finns så många hårklippningar för män med tjockt hår. Faktum är att män med tjockt hår får alla de bästa frisyrerna, och alla dessa hårklippningar och stilar ser bra ut. Mellan pompadour, comb over, quiff, slät rygg, sidodel och modern texturerad beskärning, vilken stil du väljer beror helt enkelt på om du vill ha en kort, medium eller lång frisyr och hur mycket tid du vill lägga på styling. För de flesta innebär de bästa herrklippningarna och frisyrerna för tjockt hår en stökig, strukturerad stil på toppen med en kortklippning på sidorna, såsom en blekning eller underklippning.

När det kommer till kritan är män med tjockt hår både förbannade och välsignade. Förbannade för att det kan vara svårt att behålla det ibland oregerliga håret, men ändå välsignat att de kan styla sitt tjocka hår till några av de mest populära coola frisyrerna. Lyckligtvis är styling av tjockt hår för pojkar bara en fråga om att använda en bra pomada eller hårvax.

Ta en titt på de bästa frisyrerna för män med tjockt hår för att hitta snygga sätt att använda grovt, rakt, vågigt eller lockigt hår.

 

Herrfrisyrer för tjockt hår

Medan din frisör kan hjälpa dig att välja den bästa frisyren för din hårtyp, kan vi förse dig med några av de bästa tidlösa herrfrisyrerna. Nedan har vi samlat de bästa långa och korta frisyrerna för tjockt hår. Oavsett om du har tjockt rakt, lockigt eller vågigt hår kommer du att kunna hitta en cool stil och klippa för en fräsch look i år.

Bästa frisyrer för män med tjockt hårMedellång kam över blekning + skägg

Frisyrer för män med tjockt hårFör denna typ av kam över fat är tjockt hår och en bra stylingprodukt absolut nödvändigt. Den rena skäggdesignen passar vackert med de korta sidorna och den långa toppfrisyren.

See also  Var kan man köpa skäggolja

Faux Hawk + Fade + Line Up

Faux Hawk + Fade + Line UpEn bleka frisyr och line-up gör att alla falska hökar ser fräschare ut på grund av kontrasten. Men det är viktigt att notera att fohawk handlar om form och styling, så pojkar med tjockt hår har mer volym och textur.

Quiff + Low Drop Fade

Quiff + Low Drop FadeDen moderna quiffen är en frisyrfavorit över hela världen. Kombinerat med en låg droppfading på sidorna och baksidan ser denna texturerade variant fantastisk ut.

Mid Bald Fade + Shape Up + rörigt lockigt hår

Mid Bald Fade + Shape Up + rörigt lockigt hårEn väldigt cool kort frisyr för män. Detta röriga, tjocka lockiga hår frisyrer naturligt och har en söt, skallig blekhet på sidorna.

Mid Skin Fade + Kort rörig skörd

Mid Skin Fade + Kort rörig skördDen strukturerade skörden är fortfarande en av de hetaste korta hårklippningarna för tjockt hår.

Texturerat taggigt hår + Midtoning

Texturerat taggigt hår + MidtoningTaggiga frisyrer gör comeback. Med färgat eller färgat hår för kontrast, fångar dessa texturerade spikar uppmärksamheten i alla rum.

Comb Over Fade + Hård del

Comb Over Fade + Hård delSom en av de bästa frisyrerna för tjockt, vågigt hår, är kammen mångsidig nog för att se bra ut med alla hårtyper och längder.

Lång slät rygg + hög skalfade + line up

Lång slät rygg + hög skalfade + line upDen här bilden är det perfekta exemplet på hur frisörer ständigt hittar sätt att anpassa hårklippningar. Med medellångt hår upptill och en skallig toning, erbjuder denna unika släta rygg en dödlig stil.

Låg blekning + rörigt modernt quiff

Låg blekning + rörigt modernt quiffEn viss längd på toppen gör att pojkar kan göra en mängd olika frisyrer. Denna stökiga moderna quiff kan enkelt förvandlas till en pompös, slät rygg, kamma över eller borsta upp.

Spiky Pompadour + Shape Up + Low Fade

Spiky Pompadour + Shape Up + Low FadeEn taggig pompadour ger en attraktiv kombination, men kan bara dras av bra om du har mycket hår att jobba med.

See also  Bästa frisyrer för män med runda ansikten

Lång kam över + tjock del + hudton

Lång kam över + tjock del + hudtonDetta trendiga snitt och stil osar bara av sexighet. Som om huden inte bleknar och det räckte med skarpa kanter på hårfästet, lägg till denna frisör till en tjock del för extra effekt. Om du kan hitta en lokal frisör så duktig som den här, bör du besöka honom ofta!

Flytande långt hår + kort skägg

Långa frisyrer för män med tjockt hårLånga frisyrer för män med tjockt hår är klassiker, och kvinnor älskar dem helt enkelt.

Långt slicked Back Undercut

Medelstora frisyrer för tjockt hårDen släta underskärningen fortsätter att vara en snygg men sexig frisyr för pojkar. Oavsett om du stylar det med en pomada för en glänsande finish eller en vaxprodukt för en strukturerad naturlig look, är rakt hår mångsidigt och ser bra ut. Lägg till ett skägg för en ny nivå av maskulinitet.

Tjock strukturerad topp + klassiska koniska sidor

Bästa hårklippningarna för tjockt hårKlassiska koniska hårklippningar med kort till medeltjockt hår på toppen tillåter män att styla en mängd coola frisyrer. Från kammen över till faux hawk, använd en bra hårprodukt för att få volym, liv och flyt.

Hard Side Part + High Razor Fade

Hard Side Part + High Razor FadeTjock kam över + längre sidor + helskägg

Korta hårklippningar för tjockt hår och skäggMohawk Fade + Skägg

Mohawk Fade + SkäggPompadour + Low Taper Fade + Stubble

Hur man stylar tjockt hårBorstat hår + kortsidor + helskägg

Män med tjockt hårQuiff Undercut + Shape Up + Skägg

Quiff Undercut + Shape Up + SkäggCrop + Undercut + Beard Tona

Crop + Undercut + Beard TonaTjock Slick Back + Undercut Fade + Beard

Tjocka frisyrer för mänTexturerad rörig topp + hög skallig blekning

Texturerad rörig topp + hög skallig blekningSpiky Side Part + High Fade

Spiky Side Part + High FadeHög hudblekning + tjock strukturerad kam över

Hög hudblekning + tjock strukturerad kam överLång lugg + frånkopplad underskärning

Lång lugg + frånkopplad underskärningRazor Fade + Tjock Crop

Razor Fade + Tjock CropRate this post