30 Kvinnliga mulletlooks som måste provas i år

Letar du efter en ny mulletfrisyr som kan skakas av många olika kvinnor? Oavsett ålder, hårfärg eller längd – en multe kan passa dig. Mulletlooken är kort, exakt och vacker. Det handlar om att anpassa utseendet och anpassa det efter dina ansiktsdrag. Hitta din perfekta design nedan!

Mullet cut är en frisyr där håret är kortklippt framtill och på sidorna, men är längre bak. Den är vanligtvis ganska kort överallt (över axlarna) med en rörig lugg. Denna typ av frisyr var ganska populär på 80-talet och bars mest av män.

Steg 1: Arbeta med axellångt hår och voluminös lugg för att få en jämn skärning.

Steg 2: Be om en längd på baksidan av håret som du är mest bekväm med.

Steg 3: Lägg till en blekningsdetalj eller en buzz-cut om du gillar djärvt definierade utseenden.

Steg 4: Avsluta looken med hårspray eller gel.

Steg 5: Se till att du klipper håret var 5-7. vecka för att underhålla den och hålla den snygg. Blond utseende och ljusbrunt mullet utseende

1. Mullet frisyr Icy Color

Prova denna askblonda look och använd den om du är ett fan av flashiga idéer. Kvinnor som gillar att sticka ut och de som föredrar en trendig look kommer att njuta av denna silver- eller ashy mullet-look! Perfekt för tonåringar.

2. Lätt multefrisyr

Ljusare brunt hår eller mörkblont naturligt hår är så elegant och vackert. Det bästa är att du inte behöver investera mycket tid eller pengar i underhåll. Utseendet är så elegant och unikt, samtidigt som det är idealiskt för yngre kvinnor och kvinnor som gillar kortare tomte- eller mulesnitt.

3. Gulblond molnfrisyr

Blekt blont hår och blonda utseenden är så eleganta och lätta att bära av kvinnor som vill locka till sig utseende och få rätt uppmärksamhet. Denna blonda mullet passar tjejer som gillar att visa upp sin raggiga lugg och som inte har något emot att dekorera om färgen varannan månad eller ännu oftare.

4. Shaggy & Wavy Mullet Frisyr

Denna ljusa blonda lurviga mullet-look är för kvinnor som älskar vackra och exakta snitt. Om du är en som vill ha mer volym och du föredrar en ljusare hårfärg + du gillar en flashig look – det här är en game-changer!

5. Naturlig färg Mullet frisyr

Visa upp din naturliga hårfärg och håll dig till dessa vågiga retro lugg. Detta hår kommer att ta dig 1 timme att uppnå på en frisörsalong, medan underhåll och efterbehandling på daglig basis görs inom 2-3 minuter!

6. Ljusblond mullefrisyr

Om du vill ha en realistisk mullet och du är ett fan av riktiga gamla frisyr, kommer du att gilla den här looken. Krydda den på ditt eget sätt och med en vacker blond färg för att göra den mer åldersanpassad för dig själv.

7. Mullet frisyr med ett fat

Om du själv är en djävul och föredrar märkbara snitt och något som är elegant och rockinspirerat, gå för detta snitt! Visa upp din blonda färg och rocksmällar stolt när de kombineras med din mulle.

8. Voluminös och lockig multefrisyr

Kvinnor som gillar lurviga snitt och lite volym i håret – det här är för dig! Gå för denna naturligt mjuka och voluminösa mulle om du är ett fan av subtila idéer.

9. Mullet frisyr med mörkblond look

Om ditt hår är ganska friskt och luftigt på egen hand, kommer du att njuta av denna mullet. Visa upp din naturliga struktur och mullets frisyr medan du använder den både dag och natt.

10. Lockig och vågig kort mullefrisyr

Vissa kvinnor gillar ombre-atmosfären, är du en av dem? I så fall kommer du att gilla den här lockiga och paraplyfärgade multen. Det kommer inte ta dig mycket tid att styla den, använd bara rätt mängd hårgelé eller lockgelé för att uppnå denna skönhet.

Brunt hår grumlade idéer

1. Lockig mörkbrun grumlig frisyr

Om ditt hår är naturligt mörkare, eller om du själv har svart hår, kommer du att njuta av denna design. Denna svarta mulle är snygg och elegant samtidigt som den inte är för överväldigande.

2. Definierad Brown Mullet Frisyr

Är du någon som gillar precisa snitt och definierade skarpa linjer? Om så är fallet, prova med denna skönhet! Den kommer att passa och se bäst ut på tjejer som är i tjugoårsåldern, såväl som kvinnor som gillar skarpa linjer och unika klipptekniker eller idéer.

3. Voluminös & Retro Mullet Frisyr

Vågigt eller lurvigt hår är verkligen elegant. Den här looken visar dig bara att din molnfrisyr kan se feminin ut. Använd den på kontoret med självförtroende och rocka den här looken med vetskapen om att du är den enda som har den flirtiga feminina mulletvibben!

4. Brun molnfrisyr med voluminös smäll

Koppla din molnfrisyr korrekt med hudfärg och smink. När det görs på rätt sätt kommer du att få denna feminina och eleganta atmosfär. Själva utseendet är perfekt för kvinnor som är i tjugo- och trettioårsåldern.

5. Shaggy Look Mullet Frisyr

Lägg till lite hårgelé eller pomada på baksidan för att uppnå denna skönhet. Denna retro mullet kommer att passa tjejer som gillar att visa upp sin naturliga struktur och naturliga färg.

6. Rakt brunt hår Mullet frisyr

Du kan ta längre lugg framför och färga håret svart eller mörkbrunt för att uppnå denna skönhet. Se till att du kammar håret för att få exakt samma design.

7. Mullet frisyr med ett fat

Om ditt hår är lite lockigt eller vågigt, kommer du att njuta av denna design. Denna mulle med blekta detaljer kommer att fungera bra på tonåringar och kvinnor som gillar det vågiga mönstret.

8. Naturlig voluminös molnfrisyr

Ljusare brunt hår som är på en kortare sida och dessa längre lugg är ett drömlager. Gå för piskad lugg och överväg att rocka denna frisyr för vardagliga händelser, om du inte har något emot att behålla luggen.

9. Mörkbrun Mullet-frisyr

Black mulle är ett vanligt val av kvinnor som gillar mörkare håridéer. Den här med denna fluffiga lugg kommer att fungera och se bäst ut för enkla, eleganta vardagliga sammankomster. Det är inte för högt eller utåtriktat, varför inte använda det?

10. Kort och subtil molnfrisyr

Den här bilden visar bara att multar kan bäras av vem som helst! Om du är ett fan av snygga idéer och du är en som gillar precision, kommer denna look att passa dig! De flesta kvinnor som föredrar idéer med lågt underhåll kommer att älska den här.

Varma och ljusa färger Mullet Idéer

1. Hot Red Mullet Frisyr

Rött moln är ett uttalande! Gå för denna frisyr om du är ett fan av högljudda och knäppa utseenden som skiljer sig från resten.

2. Ljusrosa Mullet Frisyr

Rosa och lila är så trendigt just nu. Gå för denna frisyr om du är ett fan av högre idéer. Kvinnor i tjugoårsåldern kommer att njuta av denna skönhet och denna läckra mulle mest.

3. Grön kort molnfrisyr

Blått är så högt och häftigt. Gå för denna mullet skönhet om du är intresserad av märkbara idéer och om du föredrar att se dominerande ut överallt.

4. Retro Blue Mullet Frisyr

Detta är en annan blå look som du kan återskapa och gå efter. Om du är ett fan av högljudda idéer kommer du att gilla den här. Var dock medveten om, eftersom blont hår är ganska svårt att uppnå och bära, så se till att du är säker och modig nog.

5. Svart med grön grumlig frisyr

Kombinera svart och grönt och njut av din retrolook. Gröna höjdpunkter kan fungera och se så bra ut på kvinnor som gillar funky looks. Designen är idealisk för yngre åldersgrupper.

Limegrön grumlig frisyr

Denna limegröna mullet passar tjejer som gillar en retrolook. Om du är intresserad av djärv och glänsande neonlooker – detta kommer att passa dig. Se till att du letar efter något innovativt innan du bestämmer dig för denna design.

7. Eldröd Kort Mullet Frisyr

Varmt eldrött är ett vanligt val bland kvinnor som gillar färgglada idéer. Se till att du vill ha något retro och höstinspirerat innan du provar denna röda mulle. Lägg till mycket hårgelé för att uppnå denna skönhet.

8. Retrokort och lila molnfrisyr

Vill du prova med lila hår? Om så är fallet kommer detta retrolila moln att passa dig. Färgen är svår att få tag på, så var uppmärksam innan du beställer din frisör.

9. Mullet frisyr Ljusrosa frisyr

Överväg denna skarpa rosa mullet om du är ett fan av lättare feminina idéer. Den här frisyren tar dig bara 3 minuter att styla på morgonen, så varför inte prova den?

10. Coral Hot Mullet Frisyr

Korallhår och ljusare idéer är ett måste för sommaren! Visa upp denna skönhet när som helst och använd den med stolthet.