30 Nyanser av smutsigt blont hår du måste prova

Smutsigt blont hår kan vara omöjligt att motstå! Hur många gånger har du blivit kär i en sådan frisyr? Den här hårfärgen är omtyckt och populär bland kvinnor som föredrar olika utseenden såväl som de som inte vill hålla fast vid en platina isig-vit look. Du behöver inte rocka en enkel blondin längre, smutsig blondin är mycket mer moderiktig, se själv nedan!

1. Varför kallas det för en smutsig blond frisyr?

Inte så säker på vad som definierar en smutsig blond frisyr? Denna frisyr är som din typiska blonda, men med en twist av en mörkare färg var som helst runt rotområdet. Vanligtvis är en smutsig blondin någon som har gjort highlights tidigare men som nu försöker växa ut sin naturliga mörkblonda eller bruna frisyr. Din smutsiga blonda stil kan också vara något som har en nyans av guld, gult, rött, orange eller brunt. Slutresultatet är definitivt något som skriker efter utseende och extra uppmärksamhet!

2. Vem borde prova den här frisyren?

Kvinnor i alla åldrar kan gå för denna hårfärg och utseende. Var dock medveten om, eftersom underhåll och underhåll kan vara ganska svårt. Detta beror på att blonda frisyrer och smutsiga blondiner kräver att du använder rätt typ av lila schampo, samt ett fuktgivande balsam. Vanligtvis föredrar kvinnor i tjugo- och trettioårsåldern denna typ av utseende mest.

3. Hur får man en smutsig blond look?

Du vill inte uppnå denna färg på egen hand, men du kan göra det “av misstag” och allt eftersom det växer. Din frisör kommer att göra flera olika chunky highlights, och de kommer att bleka ditt hår för att ge dig den rätta undertonen du känner för. De kommer också att blanda några nyanser av brunt, eller så kommer de att lämna dina rötter mycket mer synliga. För vissa kan balayage- eller ombre-hårlook skapa stämningen för en smutsig blond frisyr. Slutresultatet är dyrt, så var medveten om innan du bokar din session.

Kort smutsig blond look

1. Bob Dirty BlondeKort och perfekt för arbetsnarkomaner! Denna bob cut kommer också att passa de flesta mogna kvinnor.

2. Härlig Dirty BlondeVisa upp dina rötter och iskalla höjdpunkter för att njuta av denna look bäst. Den kommer att passa alla som föredrar ett litet underhållsutseende.

3. Balayage Dirty BlondeVisa upp ditt underbara bruna hår och införliva dessa höjdpunkter. Du kommer att se ut som en vacker smutsig blondin på nolltid.

See also  30+ enkla frisyrer för långt hår

4. Kort smutsig blond frisyrKvinnor som behöver det kontorsklippet kommer att njuta av denna look mest.

Vågig och feminin smutsig blondinOm du vill ha några subtila höjdpunkter och en mjuk volym kommer du att gilla den här designen.

6. Shaggy Dirty BlondeDetta är en måste-ha-frisyr och färg för arbetsnarkomaner. Se till att du får regelbundna snitt för att behålla denna skönhet.

7. Halvt Upp Halvt Ned Dirty BlondeYngre kvinnor kan också gå för detta lösa snitt. Visa upp dina vågor och njut av denna halv-upp-halv-ner-frisyr till din bal.

8. Mixed Dirty BlondeOm ditt hår är naturligt långt och friskt, kommer du att gilla detta resultat. Lägg till mycket hårspray för att sätta det på plats för dagligt bruk.

9. Voluminös och vågig smutsig blondinDessa balayage-höjdpunkter är ett sant exempel på hur denna look kan fungera så bra med din vardagsfrisyr.

10. Het Icy Dirty BlondeOm du gillar lurviga snitt och mycket volym kommer du att gilla den här designen. Kvinnor som vill visa upp sin elegans kommer att gilla detta snitt.

11. Kort Bob Dirty BlondeLägg till mycket volym till ditt hår med en locktång och piffa upp topparna. Lägg till mycket hårspray för att få det på plats för dagen.

12. Pixie Dirty BlondeKvinnor som gillar kortare pixie-frisyrer kommer att leva för denna frisyr! Det är ett måste för yngre tjejer och kvinnor med lågt underhåll.

Långt smutsigt blont hår

Vågig och lös smutsig blondinOm du är en som har mycket hår och du föredrar längden och volymen framför andra frisyrer, se till att du investerar i denna isiga, smutsiga blonda.

2. Formell Waves Dirty BlondeLånga och lösa vågor är den perfekta stilen för formella evenemang och stora sammankomster. Om det är din stora dag kommer du att älska den här snygga vågiga looken.

Curly Dirty BlondeBöj dina ändar och gör denna smutsiga blonda mycket mer elegant. Det är perfekt för kvällar med tjejerna.

4. Elegant blond smutsig frisyrVisa upp din långa frisyr och använd den på den stora dagen. Den här smutsiga blondinen kommer att passa brudarna bäst.

See also  30 Trendiga korta updo-stilar för alla tillfällen

5. Soft Waves Dirty BlondeSmutsig blond som denna är en skärning med högt underhåll. Se till att ha tålamod när det kommer till underhåll.

6. Gulblond smutsig frisyrOm du är i tjugoårsåldern kommer du att gilla den här blonda frisyren bäst.

7. Lång & feminin smutsblondLåt dina rötter komma för att leka och visa upp dem för denna underbara smutsiga blondin.

Vågig och formell smutsig blondinKvinnor som behöver en frisyr som är elegant och vågig kommer att gilla detta resultat.

9. Blunt Cut Dirty BlondeSmutsig blondin kan se feminin ut med den här hårlängden också!

10. Icy Blonde Dirty Blonde LookDenna långa frisyr är för tjejer som gillar att visa upp sin elegans och en mjuk, fyllig look.

11. Lång formell Dirty BlondeVisa upp dina långa lockar och denna underbara mängd volym. Sätt den på plats med din favorit hårspray också.

12. Loose Waves Dirty BlondeDenna smutsiga blonda är söt och elegant, perfekt för dagligt bruk.

13. Chic & Modern Dirty BlondeMassor av volym och elegans kommer att se fantastiskt ut! Visa upp din smutsiga blondin och använd denna look för stora eller små sammankomster.

14. Twisted Dirty Blonde LookLängre hår och dessa lockar kommer att se glänsande och fascinerande ut. Om du är en som har långt och friskt hår bör du överväga denna look.

15. Naturligt smutsig blondinVisa upp din blondin på det här enkla sättet. Applicera lite hårspray för att visa volymen på toppen.

16. Markerad Dirty BlondeAnvänd den smutsiga blondinen på sidan och dekorera den med dessa milda blonda highlights.

17. Side Swept Dirty BlondeGå för denna utsökta blonda färg och feminina utblåsning! Om din frisör är tillräckligt skicklig, kommer de att spika den här looken!

18. Curly Natural Dirty BlondeNaturliga vågor och subtila lockar kommer att göra denna smutsiga blonda ännu mer feminin och lekfull. Det är ett måste för tonåringar och yngre kvinnor med längre hår.

Rocka din nya blondin med självförtroende

Vilken hårdesign var din favorit från vår lista? Säg till om du är redo och om du vågar använda någon av dessa frisyrer. Vi ser fram emot att se dig rocka dessa söta, smutsiga blonda resultat!

Rate this post