30 Page Swept Undercut frisyrer för män

Sidsvetsat hår för män har varit en populär frisyr i årtionden. Nu senast har den sidsvepta underklippningen blivit en populär herrklippning som är mångsidig, snygg och modern. Denna unika variant av underklippt frisyr kombinerar kort hår på sidorna och baksidan med längre hår på toppen. Även känd som en sidodel undercut, sveper pojkar sedan den långa luggen och panelen åt sidan för en avslappnad, cool look.

Lyckligtvis fungerar sidovingade frisyrer också bra med bleka frisyrer, och på män med tjockt, rakt, vågigt och lockigt hår kan de uppnå stilen på modet. Om du vill rocka denna maskulina, rena look är det här de bästa frisyrerna för män och pojkar att få just nu!

Vad är A Side Swept Undercut?

En sideswept undercut är en undercut frisyr med sidorna och ryggen trimmade korta med håret på toppen svept åt ena sidan. Som en kam över eller en frisyr på sidan kan håret upptill vara kort, medellångt eller långt. Använd en lätt hårstylingprodukt och borsta håret åt sidan. Vissa pojkar gillar att styla det snyggt och lager, medan andra lämnar håret rörigt och strukturerat.

Sidsvept hår män

Hur man får sidosvetsat hår för män

En kort undercut eller offline undercut är inte det enda sättet att klippa håret på sidorna och baksidan. För att klippa en sopad frisyr på herrsidan kan pojkar be sina frisörer om en blekning eller underskuren blekning. Det finns många olika typer av blekmedel som kommer att se bra ut med sidovingat hår.

Sidodel underskuren

Hudblekning fortsätter att vara populära frisyridéer för våren och sommaren. För en mer affärsprofessionell klippning, skaffa en hög, medium eller låg avsmalning. Var och hur surrande du bestämmer avgör mängden kontrast.

Sidsvepta frisyrer för män

Med obegränsade stylingmöjligheter är den sidosvepta blekningen och underskärningen några av de bästa herrfrisyrerna för tillfället.

Hur man stylar sidosvetsat hår

Att styla sidovingat hår kräver ordentliga hårklippningar och stylingprodukter. För att få en sidsvetsad frisyr, använd en bra pomada-, kräm-, vax- eller lerhårprodukt och fördela den jämnt. Vi rekommenderar en lätt till medium hållfast produkt med en låg glansig finish för en naturlig strukturerad look.

Sidan skuren frisyr

Nu, kamma håret åt sidan. Den sidsvepta fransen kommer att skapa den asymmetriska looken som behövs för denna stil. För att maximera volym, rörelse och flöde kommer du att ha lång lugg med lager.Svepade frisyrer för pojkar

En undercut med lång lugg och långt hår svept åt sidan erbjuder den perfekta blandningen av bad boy och pretty boy.

Sidsvepta frisyrer

Sidan svept underskuren

Side swept undercut är en unik och edgy undercut frisyr som snabbt har blivit en frisörs favorit. Även om det finns många olika sätt att prova den här trenden för mäns hår, kombinerar de bästa stilarna en kort undercut med långsidas hår.

Sidsvep underklippt frisyr

Denna frisyr, som är lätt att uppnå och lätt att styla, ser universellt smickrande och fräsch ut. För ett extra robust snitt, experimentera med en frånkopplad underskärning eller rakade sidor och skapa skägg.

Side Swept Undercut frisyr

Side Swept Fade

Side swept fade är den förlorare bleka varianten av den ursprungliga herrklippningen. Sidosvetsade stilar med blekning är eleganta och trendiga. För en djärv look, få en hög hudton; annars kan en medelhög och låg avsmalning vara snygg och cool.

Side Swept Fade

Om du inte är säker på den sidosvetsade underskärningen, börja med ett blekt snitt på sidorna och baksidan för att se hur stilen ser ut för dig.

Side Swept Fade Haircut

Sidosektion Undercut Fade

Sidodelens underskurna fat är ett bra sätt att sticka ut i vilken folkmassa som helst. Den bleka underskärningen är en av de hetaste nya frisyrstilarna eftersom den kombinerar blekning och underklipp. Perfekt för pojkar med medium till kort hår, klämman är låg underhållsfri och snygg. En favorit bland små pojkar, tonåringar och unga män, en sidosvept underskuren blekning ger en enkel övergång till frisyren.

Sidosektion Undercut Fade

Long Side Swept Undercut Tona frisyrer för män

Sidans sopad hud bleknar

Den sidosvetsade hudblekningen gör att du kan gå kortare på sidorna samtidigt som du uppnår det definierade svepet i toppen. För att kopiera denna look, fråga din frisör om en hudton. Även känd som en skallig blekning, kommer din frisör att avsmalna sidorna och baksidan med en rakad finish i botten av klippet.

Sidans sopad hud bleknar

Oavsett om du börjar högt eller lågt kan detta vara ett utmärkt val för pojkar som vill blanda in sidorna i ansiktshår med blekt skägg. Alternativt ser det fräscht och attraktivt ut på ett renrakat ansikte.

Side Swept Undercut Bald Fade

Kortsidigt svept hår

Frisyrer med korta sidor har alltid varit populära stylingalternativ för pojkar. Som en version av sidodelen är kort hår lätt att styla och hålla. Med lite stylingprodukt, svep bara håret framifrån till sida, så kommer du att se felfri ut. Kort hår som du vill separera fungerar bäst med en längre crew-frisyr eller Ivy League-frisyr.

Kortsidigt svept hår män

Som en modern sidosvetsad frisyr med fade eller undercut på sidorna kan du använda den på kontoret, ute på dejt eller på fest. Ren och maskulin, lägg till ett tungt skägg för en felfri finish.

 

Långsidigt svept hår

För killar med längre hår, överväg att gå med långärmad hårklippning. Oavsett om du odlar allt ditt hår eller bara håller luggen lång, ger denna frisyr mycket mångsidighet med den extra längden.

Långsidigt svept hår

Först kan pojkar sopa sitt hår och låta det rinna ner på sidan av ansiktet och utåt. Med längre hår som är delat åt sidan kan en del av ditt ansikte sluta täckas. Denna edgy och vågade look kan vara rätt för en eBoy eller modern emo-frisyr.

Långsidesfransar Undercut

Korta sidor med lockigt hår

Denna svepande frisyr kräver att du går kort på sidorna med långt hår för att uppnå maximal kontrast. Ungefär som en broflow- eller gardinfrisyr, men med allt hår på ena sidan är den här stilen idealisk om du vill ha lager hår för att öka volymen. En vanlig variant är underskärningen med lång lugg.

Korta sidor med lockigt hår

Herrfrisyrer med korta sidor

Sidan svept vågigt hår

Sidosvept vågigt hår med en undercut drar nytta av denna unika hårstruktur på män. Män med vågigt hår bör använda en lätt stylingprodukt för att jämna ut vågorna samtidigt som de tillför glans. Kamma håret åt sidan för en sexig frisyr som kvinnorna i ditt liv kommer att älska. Experimentera med stökiga stilar, högvolymsborstat hår, eller en herrstil i sidled och bakåt (diagonalt). Hur som helst, få pojkar kommer att kunna återskapa din fashionabla look.

Sidan svept vågigt hår underklippt

 

Sidan svept lockigt hår

Även om lockar kan vara svåra att hantera och styla, är lockigt hår en frisyr för män värd att prova. Ett lockigt hår som bleknar eller underskärning kan tas till nästa nivå med en löst flytande sidodel. Även om din första instinkt är att klippa lockarna korta, är det en elegant finish att ha långt lockigt hår som slår hängande över pannan.

Sidan svept lockigt hår underklippt

Ändå har de flesta lockiga frisyrer lockarna kammade över till ena sidan av ansiktet medan de hänger lite över ena ögat. Pojkar med kortare lockigt hår kanske vill lägga till volym och studsa sin frisyr.

Sidodel lockigt hår

Sideswip bang för män

Sidesveip lugg är ett snyggt val för pojkar med kortare hår som vill ha ett elegant tillskott till sin frisyr. Denna look består av att den övre delen av ditt hår kommer ner för att täcka en del av pannan med lugg. Sidorna kan hållas i önskad längd – vi rekommenderar en fade, undercut eller klassisk taper för den moderna gentlemannen.

Side Swept Bangs Men

Long Side Swept Bangs Undercut

Lång lugg underskuren

Den långa fransen har mycket korta sidor och en längre topp. Fransfrisyrer har varit på trenden och har fått fäste. Med pojkar som föredrar medellångt till långt hår upptill, drar en cool fransklippning fördel av denna modetrend.

Lång lugg underskuren

Sidlindat hår med rakade sidor

Spännande och coola, pojkar borde få sidvingat hår med rakade sidor för en dålig look. Denna maskulina rakade frisyr gör styling enkel varje morgon. Kamma bara allt hår åt sidan och kör igenom produkten. Med en line-up och ett långt helskägg fungerar detta snitt för män med alla hårlängder, texturer och typer.

Långsidigt svept hår med rakade sidor

Bästa hårprodukterna för män med hår som svept i sidan

Rätt stylingprodukter ger rätt mängd stadga, glans och textur till mäns hår. Från pomada till vax till mousse, de bästa hårprodukterna för frisyrer på sidan beror på hur du vill uppnå utseendet.

Bästa hårprodukterna för män med hår som svept i sidan

För korthårigt hår framtill behöver du en stark pomada. För en flytande delad frans som du kommer att se rörig och avslappnad ut, en lätt kräm eller mousse. Om du vill ha en matt finish med en strukturerad naturlig glans kan en lera eller vax vara perfekt.