30 Ursnygga brudfrisyrer för sommarens bröllop 2022

Ska du gifta dig snart? I så fall, grattis! Du är ett steg närmare att leva din stora viktiga dag. Vi hjälper dig att välja din perfekta brudfrisyr. I den här artikeln hittar du de 30 vackraste och mest unika alternativen du kommer att älska att bära, oavsett hårlängd, färg eller preferenser

Vilka är några av de populäraste och vanligaste idéerna?

Om du är osäker och inte så säker på vad du ska gå efter, här är några av alternativen du bör överväga:

Lös hästsvans Traditionell hög bulle Halv upp halv ner Hollywood lockar Sidodel Retro lockar med flätor Brudhår med accessoarer

1. Blond bulle med blommiga detaljer

Källa: CQrAXk9jJKq/

Den sötaste frisyren för blondiner! Om du är stolt över ditt hårs hälsa kan du knyta upp det i denna knut. Lägg till en söt blommig detalj, det är den perfekta detaljen om ditt bröllop är på våren.

2. Ljusbrunt hår med en blomma

Källa: CQt7WgWD_4G/

Detta är den ultimata nyckfulla looken du kommer att gilla om du är en avslappnad brud. Det skriker lekfullhet, eller hur?

3. Mjukt sopat hår med öronproppar

Källa: CPQR9O2NOJm/

Blont hår och dessa subtila vågor kommer att se söta och vackra ut på de flesta kvinnor. Rocka den här frisyren och koppla ihop den med ett vackert hår på sidan och bakom örat.

4. Dramatisk brudbulle

Källa: CPlNTNVhblN/

Om du vill ha något som är prinsessliknande och ganska formellt kommer du att gilla den här designen. Bara ett fåtal frisörer vet hur man ger dig detta söta koncept, så beställ det bästa!

5. Lös hästsvans med pärlor

Källa: CH_KNkhMxOX/

En lös och vågig hästsvans är den perfekta frisyren för brudar. Lägg till några pärldesigner om du är en riktigt naturlig och feminin tjej.

6. Voluminös ponny med ryggdetalj

Källa: CQrfAEKnLWU/

Mörkbrunt hår med lättare accessoarer kommer att få ditt hår att se magiskt ut. Denna frisyr är idealisk för sommaren och hösten.

7. Voluminös formell skål med mitt

Källa: CP_byOTNpjB/

Brudar som inte har något emot att spendera flera timmar i en salong kommer att vilja rocka denna look. Se till att du har minst 2 timmar på dig innan du går in med denna look.

8. Mörkbrunt hår med pärldetaljer

Källa: CQZDJc2MDqk/

Detta mörkbruna hår kommer att se snyggt ut med några subtila pärlor. Placera dem på baksidan eftersom de kommer att fotografera fantastiskt under din stora dag.

9. Blond frisyr med slöja

Källa: CQtr5tfFYz6/

Om du är en blondin som letar efter den snygga looken kommer du definitivt att gilla den här. Lägg till några vita pärlor och tillbehör för att få det att se sammanhållet ut.

10. Kort hästsvans med blomdetalj

Källa: Bdo-aR1FYTa/

Brudsvans är också en populär lösning på de flesta salonger. Du kan piffa upp din look med denna gigantiska mittpunkt. Looken är perfekt för alla som ska gifta sig på hösten.

Löst brudhår

1. Naturliga brunett lösa lockar

Källa: CQt96Iin1aU/

Lösa lockar med en enkel fläta på ryggen är ganska populära bland de flesta tjejer och brudar. Du kan också rocka din naturliga hårfärg, så det är en win-win!

2. Hollywood Curls Glam

Källa: CQKRpwDDNXZ/

Hollywood lockar eller Hollywood vågor är populära och så eleganta. Om du är en elegant brud med chokladbrunt hår kommer du att gilla den här looken.

Varmt och voluminöst brunt hår med vågor

Källa: CQtlSR0BdiN/

Ibland, ju mer volym, desto bättre, eller hur? Denna frisyr är perfekt för kvinnor som älskar att söka uppmärksamhet med sina feminina idéer.

4. Blont hår med fläta

Källa: CQEgY_LJqSs/

Lägg till lite funky volym och lite färg med denna blonda lösning. Knyt håret i ryggen och få det att se nyckfullt ut med denna flätade detalj.

5. Smala och glänsande Hollywood-vågor

Källa: CQmV_9TjwQd/

Lägg till mycket glans till ditt hår och få det att se ut som mittpunkten och fokuspunkten på ditt bröllop. Detta är perfekt för naturliga brunetter och de som gillar snygga eleganta utseenden.

6. Vackra lockar med fläta i ryggen

Källa: CQeSXGwHTb0/

Om du är en naturlig blondin med långt hår, se till att du överväger denna idé. Denna look kommer att få dig att se ut som en riktig prinsessa för den stora dagen.

7. Kort brudvågigt hår

Källa: COkqCl5pm_f/

Brudar som har kortare hår kan också ha det löst och vågigt. Du kan också välja denna blomma hårbit om ditt hår behöver mer drama och uppmärksamhet.

8. Retro Hollywood Glam

Källa: CQW7ZhmMuix/

Retro lösa lockar och massor av glans är det som ser bra ut för den stora bröllopsdagen. Låt detta hår tala för sig själv när som helst och oavsett vädersäsong.

9. Vacker blondin med en subtil detalj i ryggen

Källa: CO1m6hhhPXz/

Klassiska brudar som åtnjuter mycket glans och vågor kommer att gilla denna look. Knyt håret i ryggen och ta några mjukare vågor för att fullborda konceptet.

10. Ombre hår med en paus

Källa: BzbP0VxhgrN/

Om du har paraply- eller balayagehår kommer du att gilla denna design. Färgen i sig är den ultimata för sommarsäsongen, och du bör också rocka den för den stora dagen.

Idéer för brud- och hästsvansbullar

1. Elegant och traditionell skål

Källa: CQhOd6LMi5B/

Snygga och eleganta frisyridéer ser feminina och flirtig ut. Detta är perfekt för brudar som har ett strikt bröllop fyllt med regler och traditioner.

2. Formell lös skål

Källa: CQrRiZqL5gB/

En enkel liten skål på baksidan kommer att se sensuell ut. Få denna design om du är ett fan av kortare och enklare utseenden att underhålla och bära.

3. Retro Ombre hästsvans med fraktur

Källa: CQrIAWErKsE/

Vill du ha något exklusivt och landningsinspirerat kommer du att gilla denna hästsvans. Det kommer att ta dig lite försök och misstag för att bemästra det fullt ut.

4. Brudponny med knut

Källa: CQt8v_XsjTf/

Gå för en lös hästsvans och fäst den i ryggen. Denna look är perfekt för kvinnor som planerar att gifta sig till hösten.

5. Glamorös och voluminös brudbulle

Källa: CQt1tcehE12/

Om du gillar att sticka ut med din volym kommer du också att gilla den här looken. Gå till för mycket hårspray och ärta håret för att uppnå det slutliga resultatet.

6. Lös Balayge Brudlook

Källa: CQGDgPshEUG/

En hästsvans som stannar med en hårbit är praktisk och trendig. Du kommer att gilla den här looken om du är ett fan av subtila transformationer.

7. Snygg och rak skål

Källa: CQs5AG9tG9S/

Flickor som är chica och eleganta kommer att älska den här skålen. Den är perfekt kammad i ryggen och ser traditionell ut.

8. Blont hår med stor fläta

Källa: BxD9J2BA1C1/

Gå efter för många flätor bakom om du är någon som älskar drama och inte har något emot att ta upp saker och ting. Denna look är vacker och ganska unik.

9. Balayage Highlights hästsvanslook

Källa: B5qAj9UH1_K/

Lösa hästsvansar med volym upptill framtill är vanliga bland brudar. Låt det här håret glänsa och håll fast vid några bobi-nålar som håller det hela på plats.

10. Medellängd brun brudponny

Källa: CQtM1OTpI4f/

Slutligen, gå för denna ombré hästsvans och en fläta i ryggen. Den här looken visar att du är en som älskar romantiska idéer.

Är du en kommande brud?

Se till att du låter oss veta vilken hårdesign som var din favorit. Dessa 30 alternativ kommer att passa alla kvinnor, så berätta för oss vad du skulle älska att bära om du är en kommande brud!