35 Bästa frisyrer för män med stora pannor

En stor panna kan vara något som vissa män är känsliga för. Lyckligtvis finns det många hårklippningar för män med stora pannor som täcker eller döljer denna ansiktsdrag. Även om du alltid bör tänka på din ansiktsform när du väljer snitt och stil, behöver en stor panna inte begränsa dina val. Som en änkas topp eller ett vikande hårfäste spelar de bästa frisyrerna för män med stora pannor in i ditt huvud genom att balansera måtten på ditt ansikte. Oavsett om du har en hög, lång, bred eller stor panna finns det ett antal sätt att styla herrhår för att dra bort uppmärksamheten och minimera pannan. För att inspirera din nästa look, här är de mest populära och trendiga frisyrerna för stora pannor.

Hårklippningar för stora pannor

Från korta frisyrer som crew cut och crop top fade till längre frisyrer som comb over och blowout, dessa frisyrer för killar med stora pannor kommer garanterat att se bra ut på dig! Kolla in dessa coola idéer och prata med din frisör om rätt klipp och stilar för att få din panna att se mindre ut.

Frisyrer för män med stor panna

Caesar Cut

Caesar Clip är en klassisk herrfrisyr som fått sitt namn från den romerske kejsaren Julius Caesar. Caesar-klämman har kort hår runt om med en slät lugg framtill. Håret borstas sedan fram och smällen får täcka en del av pannan.

Caesar Cut Fade

Caesar-frisyren erbjuder det perfekta sättet att dölja eller minimera en stor panna. Den kan också användas för att täcka kala fläckar eller ett vikande hårfäste. Om du har fint eller tunt hår, lägg till textur till frisyren för att skapa volym och en fylligare look. Skärningen passar alla mäns ansiktsformer, vilket gör den till en av de mer mångsidiga stilarna.

Caesar frisyr

Buzz Cut

Buzz cut är en hårklippning i militärstil gjord med elektriska hårklippare för att knyta huvudet och skapa en kort, jämn längd hela vägen. Buzz cut låter dig definiera det hårfäste du vill ha med möjligheten att lämna en kort lugg.

Buzz Cut

Lågt underhåll och eleganta, de flesta buzz cut-längder kräver inte killar att använda stylingprodukter. Denna mycket korta herrfrisyr är idealisk för män med ovala eller rektangulära ansiktsformer, och kan till och med klippas och underhållas hemma. Riktigt transcendenta, vita, asiatiska, latinamerikanska och svarta män med stora pannor kan prova surrande hårklippningar och vem som helst kan göra det framgångsrikt.

Buzz Cut Taper Fade Frisyr

fransk skörd

En av de mest populära frisyrerna för den moderna mannen, en French Crop är längre fram med smällen som kommer över pannan. Med en bleka frisyr på sidorna och baksidan är denna korta frisyr också klippt kortare eftersom den smälter framifrån och bak.

Fransk skörd bleknar

Crop-toppen liknar Caesar då den passar alla ansiktsformer, men är annorlunda genom att den kan ha en kortare eller längre lugg för att dölja pannan och hårfästet efter behov. Den texturerade crop-top-blekningen har haft en stark trend de senaste åren och fortsätter att vara en cool look för män.

Crop Top Fade

Sidan svept underskuren

Side swept undercut är en modern och snygg “korta sidor, längre topp” frisyr för män. Med en undercut eller undercut fade på sidorna och baksidan fungerar klippet bättre med medium till längre hår.

Side Swept Undercut frisyr

Perfekt för rakt, vågigt, tunt eller tjockt hår, du kommer att vilja använda en lätt till medium hållfast pomada. Som en kam över eller sidodel bör du sopa håret åt sidan. Målet är att låta en del av håret hänga över pannan för en lite rörig finish.

Side soppad Undercut Fade Haircut

Snagg

Crew Cut är en tidlös och underhållsfri hårklippning för män med stora pannor. Längre än en buzz cut, men kortare än Ivy League-frisyren, kan crew cut uppnås med 1 till 2 tum hår på toppen ihopkopplat och en avsmalnande blekning eller undercut på sidorna. Män med höga pannor kommer att överväga att lämna mer längd framför.

Crew Cut Fade

Lätt att uppnå och lätt att styla, den klippta frisyren maximerar täckningen samtidigt som behovet av styling minimeras. Du kan styla klämman genom att applicera hårprodukt och kamma åt sidan, spika upp toppen eller lämna den rörig och strukturerad. Elegant och snygg, denna frisyr passar män i alla åldrar och hårtyper.

Crew Cut frisyr

Ren rakning

Varför bråka med ett hårfäste som framhäver din panna när du kan raka bort håret och gå med ett maskulint flintskalligt huvud. Denna stil eliminerar problemet med en lång panna genom att helt ta bort hårfästet som skiljer storleken. Den fungerar även för män med tunt hår, kala fläckar eller vikande hårfäste.

Män med rakade huvuden

Pojkar kan använda kala hårklippare för en mycket kort skärning och sedan en rakhyvel för en ren rakning. Prova att odla ett skägg eller några tunga stubbar för att balansera ditt ansikte genom att framhäva käklinjen. Även om det kanske inte är rätt utseende för alla vita, asiatiska, latinamerikanska eller svarta killar, hjälper det att många kvinnor tycker att robusta män med rakade huvuden är mycket attraktiva.

Kalt huvud med skägg

Fransar

Den långa pannan är idealisk för män som har stora pannor. Med medellångt hår kan en lång lugg sträcka sig till ögonbrynen och hjälpa till att dölja hela pannan. Det skiktade håret på toppen är särskilt sexigt och moderikt eftersom det ökar volymen och flödet.

Fransfrisyrer för män

För att styla en luggfrisyr väljer de flesta pojkar den kantiga luggen. Formad rak, strukturerad eller lockig, en lugg är bra för avslappnade och formella miljöer.

Kantad frisyr för män

Militär skärning

Militära hårklippningar finns i många stilar, beroende på hårets längd. Lyckligtvis presenterar alla militära stilar samma vintagelook. Att para ihop ett militärt snitt med en medium eller hög hudton kan minimera kontrasten i hårfästet. Till exempel drar den höga och snäva blekningen uppmärksamheten till hårklippningen i toppen.

High and Tight Fade

Alternativt kan du be frisören att hålla håret längre upptill och styla en herrsektion. Även om det kan verka som att bara mer hår kan dölja en stor panna, kan korta hårklippningar faktiskt underskatta området med ett rent utseende.

Hårklippning på kortsidan

Borstad frisyr

En borstad frisyr kan vara trendig och het. Stilar med hög volym kan göra pannan mindre genom att förlänga ansiktet. En brush up kräver medium till längre hår och kan kombineras med en blekning eller förlorare på sidorna.

Texturerad borstad frisyr

Pojkar kan sedan styla utseendet borstat uppåt och bakåt eller till och med riktat mot framsidan som en quiff. En stark pomada, vax eller lera kommer att hålla ditt hår stylat hela dagen.

Strukturerad modern Quiff Fade Haircut

Lång och lager

Inspirerad av 90-talets grungeband kan en lång frisyr i lager för män se elegant och badass ut. Du kan lämna kortare lager på framsidan för att forma ansiktet med längre hår för rörelse och flyt.

Långa lager av hårklippningar

Inte idealisk för tunt hår, den här looken är bäst för män som har tjockt rakt hår. Applicera en matt stylingprodukt för att få en strukturerad, naturlig finish.

Långa lager frisyrer för män

Choppy Crop Top Fade

Den hackade crop-top-skålen är en stilren look som har varit populär över hela världen. Denna frisyr klipper upp pannan framför för att göra asymmetriska snitt längs pannan. Hackad lugg draperar över din höga panna för att hindra andra från att se var den börjar och slutar.

Chopped French Crop Top-hårklippningar

Medan sidorna och baksidan ska klippas korta för att ge lite kontrast, bör håret längst upp längs hårfästet ha en viss längd. Styla ditt hår rörigt eller snyggt med dina favoritprodukter.

Long Choppy Crop Top Taper Fade

Side del

Sidodelen är en av de bästa affärsfrisyrerna killar kan få. Oavsett om du väljer en retro sidodel eller ett modernt delat snitt är denna frisyr stilren, moderiktig och stilig.

Siddelning Fade Haircuts

För en edgy variant, prova sidodelen fade. Lägg sedan till en rakad linje för en hård del. Style looken enkelt för att få lite volym och höjd istället för den traditionella platta finishen.

Hård del kam över blekna frisyr

Kort och rörigt

En kort och rörig frisyr kan vara ett enkelt coolt sätt att styla ditt hår. Inte alla hårklippningar för stora pannor kräver fransar eller styling för att täcka hårfästet. Denna frisyr använder textur för att uppnå en ungdomlig och unik rörig finish. En lätt glansig eller matt stylingprodukt kommer att låta hårets naturliga glans vara i fokus.

Korta röriga frisyrer

Skål Klipp

Skålsnittet fixar ett vikande hårfäste eller en hög, stor panna. Också känd som svampfrisyren, klippningen av bulle klipps jämnt och trubbigt runt hela huvudet. Para ihop svampfrisyren med en undercut eller lose fade för en fräsch look som du kan få av. Om stilen inte fungerar för dig, styla en lång skörd med en lugg för att ändra saker.

Skål Cut Fade

Pigg hår

Dubbat hår har alltid varit ett populärt alternativ. Med kort till medium hår på toppen och en blekning, är spikarna djärva nog att göra pannan att se mindre ut. Oavsett om du väljer tjocka dubbar här och där eller små dubbar överallt kan du inte gå fel med denna styling. Se bara till att du har tjockt, fylligt hår i motsats till tunna lockar.

Spiky blekna hår

Blowout Fade

Blowout-frisyren är en ny hårtrend. Borstad upp och tillbaka, den blåsande koniska pipan kommer med mycket volym och flöde. Den stora stilen kan få pannan att se mer proportionerlig ut och lägga till en ny dimension till din frisyr.

Blowout Fade Hårklippning

Texturerade frisyrer

Texturerade frisyrer har varit enorma på sistone. I motsats till 90-talets glänsande gelerade stilar föredrar moderna män en mer naturlig look. Texturerade stilar kombinerar friskt hår med matta stylingprodukter för en ren, fyllig look.

Kort texturerad blekna frisyr