35 Klassiska koniska hårklippningar

Den koniska frisyren trendar som en av de bästa korta frisyrerna för män. Till skillnad från hög eller låg avsmalning, skärs ett koniskt herrsnitt med sax istället för klipp. Även om coola korta och långa koniska frisyrer alltid har varit populära, är det förnyade intresset för denna klassiska stil förmodligen ett resultat av den snygga mångsidigheten. Genom att välja en förlorare kan pojkar kombinera detta herrsnitt med en kam över, slät rygg, pompadour, sidoparti, quiff eller vilken cool frisyr som helst. Resultatet är en av de bästa klassiska klippstilarna för män.

Kolla in de bästa koniska hårklippningarna för de senaste trenderna du kan prova nästa gång du besöker frisören. Oavsett om du vill ha en modern eller traditionell frisyr, kort eller lång stil, eller en bleka finish, kommer du att hitta många sätt att använda en konisk frisyr!

 

Vad är en förlorarfrisyr?

Den förlorande hårklippningen är processen att trimma mäns hår på sidorna och ryggen kortare gradvis. Med hjälp av hårklippare blandar eller avsmalnar frisörerna det längre håret upptill till kort hår runt öronen och halsen. Det finns många olika typer av taper haircuts som avgör hur högt eller lågt du ska börja tappa.

Låg konisk frisyr

Den låga förloraren är ett snyggt snitt. Med håret avsmalnande precis ovanför öronen och hårfästet fäst är en lågavsmalnande frisyr den mest konservativa. Låg tapers är ofta favoriten för affärsmän och proffs som behöver en snygg herrklippning på kontoret, men som vill undvika att exponera för mycket hårbotten.

Låg avsmalningMitten tappar hårklippningar

Mittavsmalningen fokuserar på att blanda håret vid en mittpunkt. En medelkonisk frisyr är inte lika edgy som den högkoniska, men stilar snyggt för affärsmän.

Mitten förlorarHög konisk frisyr

En hög avsmalning börjar nära toppen av sidorna, vilket skapar mer kontrast mellan de korta sidorna och den längre toppen. Hårklippningar med hög förlust är snygga och populära och kan skräddarsys ytterligare med en linje runt hårfästet.

Hög koniskBästa koniska hårklippningar

Om du är nyfiken på att prova en avsmalnande frisyr, men inte är säker på om det här klippet är rätt för dig, kolla in bilderna nedan. Vi har kammat igenom hundratals moderna korta och långa koniska hårklippningar för att ge dig de bästa hårklippningarna och stilarna.

Taper Fade

Klassisk Taper FadeDen mest populära taper-frisyren är taper fade. Denna låga avsmalning blandar håret på sidorna och fokuserar uppmärksamheten på det längre håret på toppen. Men alla förlorare är inte bleka, och killar kan be sina frisörer om ett klassiskt klipp med sax istället för klippare. Ändå fungerar båda typerna av stilar bra med korta sidor, långa toppfrisyrer.

Kort förlorare med tillbakaborstat hår

Kort förlorare med tillbakaborstat hårDe flesta trendiga mäns koniska frisyrer kräver korta sidor för en finish som kräver lite underhåll. Den korta förloraren är en bra frisyr för pojkar som vill ha en snygg, sofistikerad look för både sitt professionella och personliga liv. Den strukturerade borstryggen med låg avsmalning ger den perfekta balansen för att uppnå detta.

Slick Back Taper

Slick Back TaperDenna släta förlorare kombinerar det konservativa, rena utseendet hos en avsmalnande frisyr med den edgy stylingen av en slät rygg. För att styla en slät taper fade behöver du också en bra pomada och borste.

Avsmalnande sidor och baksida

Avsmalnande sidor och baksidaDe avsmalnande sidorna och baksidan går sömlöst in i nacken och polisongerna, så att det korta håret på sidorna kan fokusera uppmärksamheten på det tjockare, längre håret på toppen. I det här exemplet kommer du att se en tillbakagångsfrisyr, som är en typ av slät ryggstil, men med strukturerat, naturligt hår. För en matt finish kommer killar att använda ett matt vax, lera eller pomada.

See also  Topp 27 olika skäggtyper: Bästa skäggstilar och idéer

Gör konisk med kam över

Bästa loserfrisyrer för mänSom en blekning finns det höga, medium och låga koniska hårklippningar. Denna låga avsmalning med en modern kam över är en tidlös look som har varit populär över hela världen. För vackert hår som kvinnor kommer att älska, fråga din frisör om en kam över tappar blekning.

Medium konisk frisyr

Medium konisk frisyrDen medium förloraren är en annan sexig frisyr för män. Mellanavsmalnande hårklippningar börjar i mitten av huvudet och ger ett mer aggressivt snitt. Den maskulina looken är komplett med skäggstubb och naturlig kam över.

Avsmalnande polisonger

Avsmalnande polisongerPå samma sätt som skägg bleknar kan pojkar minska sina polisonger. Medan du först behöver få ett helskägg, låter avsmalnande polisonger ditt sidohår glida in i ditt ansiktshår för en unik men ändå attraktiv finish.

Short Taper Fade med Crop Top

Short Taper Fade med Crop TopEn kort förlorarfade kan vara det enda alternativet om du planerar att få en mycket kort frisyr ovanpå. Precis som crew cut eller buzz cut, är den franska grödan ett rent utseende med lite underhåll som inte kräver mycket styling eller produkt.

Avsmalnande sidor med lång kam över

Avsmalnande sidor med lång kam överKammen över frisyren ser snygg ut med många olika snitt, inklusive avsmalnande sidor, blekningar och underskärningar. Lägg till ett skägg och lite hår som faller av din panna, och tjejer kommer absolut att älska den här looken.

Avsmalnande sidodel

Avsmalnande sidodelDenna hårda sida är en variant av den klassiska frisyren. Medan sidosektionen har funnits i decennier, fortsätter stilen att vara en populär herrklippning.

Låg avsmalnande blekning med kantig lugg och skägg

Låg avsmalnande blekning med kantig lugg och skäggPrydnaden är en bra frisyr för pojkar som har tjockt eller lockigt hår. Om du har svårt att styla ditt hår, är en blekning på sidorna i kombination med en stökig lugg på toppen en enkel men trendig look vilken kille kan ta av sig.

Quiff med kort koniskt hår

Quiff med kort koniskt hårOm du har vackert kort till medellångt hår är en texturerad quiff en cool frisyr att prova. Du kan få en hög hudton eller underskärning på sidorna, eller välja en mer konservativ konisk skärning.

Kamma över koniskt och helskägg

Kam med förlorare och skäggKontrasten av kammen över konisk stil är perfekt för män som har tjockt hår. För att styla utseendet och ge håret en texturerad känsla, se till att använda en kvalitetspomada och applicera den medan håret är väldigt lätt fuktigt.

Hård sidodel med tejp och skägg

Hård sidodel med tejp och skäggDenna sidodel med avsmalning är en cool kort frisyr för män. Tillägget av skägget kan få stilen att se hipster ut eller väldigt maskulin, vilket ger dig möjlighet att ändra utseendet under hela veckan.

Korta koniska sidor med strukturerad borste

Korta koniska sidor med strukturerad borsteHär har vi korta avsmalnande sidor med strukturerad borste och bockskägg. Denna fantastiska frisyr kan enkelt anpassas för att styla en quiff, pompadour eller slät rygg.

Tight Taper Fade med strukturerad slät baksida

Tight Taper Fade med strukturerad slät baksidaVissa avsmalnande hårklippningar smälter hela vägen till halsen och skapar en avsmalnande hals som den på bilden ovan. Och istället för att skapa en glänsande slät rygg med en pomada, bestämde sig denna stylist för att strukturera håret för en naturlig, lös herrfrisyr.

See also  25 Bästa långa frisyrer för pojkar

Låg klassisk avsmalning med tjockt borstat hår

Låg klassisk avsmalning med tjockt borstat hårSom en av de mest klassiska hårklippningarna för män har vi tjockt hår borstat rakt bakåt. Fördelen med denna look är att han, med lite mer styling eller pomada, skulle kunna designa en pompadour eller slick back.

Modern Pompadour med taper och hårdesign

Modern Pompadour med taper och hårdesignDen moderna pompadouren är fortfarande en av de hetaste hårtrenderna för män de senaste åren. Etsat i en cool hårdesign och du har en supercool stil.

Låghals tappar Fade

Hals avsmalnande FadeHalsförträngning är definitivt underskattad. Om du klipper håret men inte får en väldigt kort blekning eller underskärning på sidorna bör du överväga att kliva ner i nacken.

Crew Cut med Taper

Crew Cut med TaperDetta röriga snitt är enkelt, lätt att styla och kräver lite underhåll.

Medellångt avsmalnande och tillbakaborstat hår

Medellångt avsmalnande och tillbakaborstat hårEn av de bästa frisyrerna för medellångt hår är den lätta borsten. Om du funderar på att växa ut ditt hår och behöver en längre frisyr är detta ett alternativ du bör tänka på. Och om du någonsin vill ha en sötare look, kan du alltid använda pomada för att skapa en slät rygg, kam över eller quiff.

Strukturerad slät rygg och koniska sidor

Strukturerad slät rygg och koniska sidorAvsmalnande hår på sidorna med slätt hår på toppen ger en utmärkt affärs- eller professionell frisyr.

Low Taper Fade med skägg

Low Taper Fade med skäggOm du klipper dig med en låg blekning, överväg att skaffa ett skägg. Att ansluta fade till ditt skägg ser hett och moderiktigt ut.

Lång kam över avsmalning med skägg

Kamma över avsmalning med skäggOm du inte vill ha en väldigt kort frisyr för att du försöker dölja ett vikande hårfäste eller har tunt hår, så är det en utmärkt idé att be om en lång avsmalning på sidorna och styling av en lång kam över.

Lång konisk frisyr

Lång konisk frisyrMen’s loser är mångsidig och tidlös – den fungerar bra med kort, medelstort eller långt hår.

Klassisk kam över avsmalning

Klassisk kam över avsmalningDen klassiska kammen är fortfarande en favorit genom tiderna. Som en av de mest eftertraktade hårklippningarna i frisörsalonger idag, kommer kluvet hår aldrig att gå ur mode.

Lång förlorare med medellångt hår på toppen

Lång konisk frisyrVissa män föredrar bara den långa koniska hårklippningen. Det enda sättet som en long loser fungerar är dock om du har ännu längre hår ovanpå.

Low Cut Taper Fade med strukturerad topp

Low Cut TaperDenna lågavsmalnande avsmalning böjer sig runt örat och faller ner till nacken. De bleka sidorna är nödvändiga för att framhäva det naturliga, korta taggiga håret på toppen.

Trimmade koniska sidor för pojkar

Trimmade koniska sidor för pojkarAvsmalnande frisyrer brukar vara utmärkta för skolpojkar. Innan du besöker din lokala frisörsalong, ta en titt på dessa fantastiska pojkfrisyrer för inspiration.

Ivy League med kort förlorare

Kort konisk frisyrIvy League är en annan gentleman-frisyr som ser snygg ut. Ofta kombinerat med ett avsmalnande snitt och en sidosvetsad lugg eller del, är det en söt stil som kommer att få dig att känna igen dig som en gentleman.

Rate this post