40 Sexiga Pixie Cuts för kvinnor med svart hår

Letar du efter en vacker svart pixie-frisyr? Tjejer i alla åldrar kan rocka den här frisyren, se bara till att du anpassar den och justerar den efter ansiktsform, hudtyp, underton, samt ålder! Fortsätt läsa och hitta den bästa svarta tomten nedan.

Hur stylar man en Pixie Cut?

Steg 1: Se till att du hittar en bra frisör som är expert på att styla kort hår.
Steg 2: Gå för en subtil blekning på sidan eftersom det är ett elegant val.
Steg 3: Överväg en uppsättning sidosvetsade, gardiner eller fransar för att ge den mer definition.
Steg 4: Tvätta håret var 3-4 dag.
Steg 5: Lägg bara till lite hårgelé och kör den genom fingrarna för att fullborda looken.

Den här tomteidén är superlätt att göra, den är lite underhållen + vacker för alla möten eller evenemang.

Topp 40 Black Pixie Cuts;

1. Svart Pixie Cut Puff voluminös designElegant, sexig och annorlunda – ett måste för kvinnor som älskar att se unika ut och vill rocka något unikt.

2. Pixie Cut With BangsFön bara dessa lugg för att uppnå önskad volym framtill.

3. Black Pixie Cut Side SweptOm du har några subtila höjdpunkter, vet bara att de verkligen kommer att dyka upp med denna frisyr.

4. Curly Black Pixie CutDu kan också gå för en svart nisse, även om du har supervoluminösa lockar.

5. Black Pixie Cut formell frisyrGör din frisyr kontorsvänlig och överväg den här stilen för dagligt bruk.

6. Naturfärgad svart Pixie CutOm ditt hår är naturligt mörkare behöver du inte färga det, lämna det och ha det som det är!

7. Kort och sexig svart Pixie CutEn subtil pixie-frisyr och ett ljust djärvt rött läppstift är en full strejk!

8. Naturligt och kort svart Pixie CutEn av de mest praktiska idéerna med lite underhåll!

9. Side Swept Voluminous Black Pixie CutLägg luggen på sidan och visa stolt upp dina ansiktsdrag.

10. Naturligt lockigt svart nissefrisyrMed denna frisyr är det avgörande att låta den lufttorka och styla med fingrarna.

11. Mörksvart Pixie Cut Med Side Swept BangsDessa subtila luggar är supersöta och de kommer att se bäst ut på unga kvinnor.

See also  30+ Moderna Shag-frisyridéer för kvinnor 2022

12. Voluminös Curly Black Pixie FrisyrDenna svarta frisyr och denna underbara tomteklippning är idealiska för studenter.

13. Lång svart nissefrisyrNjut av felfri och voluminös smäll med denna stil. Passar även till kontoret.

14. Feminin Black Pixie Back Flipped FrisyrOm din smäll kommer i vägen, kamma dem bakåt och visa ansiktsdrag.

15. Black Pixie frisyr med luggFlirtig lugg kommer att komplettera denna frisyr på ett så sensuellt sätt, som du kan se.

16. Naturlig färg Pixie Cut With Bangs & A FadeNaturligt lockigt eller vågigt hår med rätt grad av blekning kan se Hollywood-liknande ut!

17. Kort svart nissefrisyr med luggDessa lugg och pixie frisyr är idealiska för kvinnor som har en större panna.

18. Lång smäll på en svart pixie cutLång lugg och kort hår kan få dig att njuta av din frisyr utan att säga adjö till längden.

19. Svart Pixie Frisyr Naturliga snäva lockarLåt ditt hår lufttorka och njut av denna eleganta svarta pixie cut som den är.

20. Rett & Defined Black Pixie CutVisste du att ett svart smokey eye är ett måste i det här fallet?!

21. Kort Pixie Cut med kort luggOm ditt hår är naturligt mörkare brunt behöver du inte färga det; rocka den minimalistiska looken som den är.

22. Svart Pixie-frisyr med sidorutskärningarEn subtil och söt detalj i sidorna kommer att se bra ut på yngre tjejer, eller till och med tonåringar.

23. Slicked Black Pixie FrisyrTa lite hårgelé och styla håret bakåt samtidigt som du kammar ut det.

24. Kort och feminin svart elegant nissefrisyrTjejer som älskar att sminka sig kommer att ha väldigt roligt eftersom korta nissesnitt är superkomplementerande!

25. Tunn och kort svart nissefrisyrOm ditt hår är naturligt tunt, kort eller envis; klipp det kort och visa upp formen på ditt huvud tillsammans med denna moderna design.

26. Fluffigt & voluminöst svart nissehårNaturligt välsignade och voluminösa frisyrer kan se Hollywood-liknande ut.

27. Tight lockigt hår Svart Pixie CutOm ditt hår är ganska lockigt och afroliknande, men du vill ha lite underhåll, omfamna denna klippning.

28. Black Pixie frisyr med kort lugg framtill

See also  40 Snygga korta frisyrer för balOm Demi Lovato kan rocka det, varför kan du inte ?! Den här divaen har definitivt tagit tillbaka pixie-frisyren.

29. Naturligt lockig och tight svart nisseOm ditt hår är naturligt lockigt och voluminöst, se till att använda hårmousse för att tämja babyhår.

30. Coiled Black Pixie HairDen perfekta svarta nissefrisyren för dig som vill springa ärenden och se snygg ut medan de jobbar!

31. Fluffig voluminös framdel Black PixieGå till en fylligare framdel om ditt hår är naturligt tunt eller om du har en större panna.

32. Kort och detaljerad Fringe Black PixieDetta är en sexig frisyr som kommer att se fantastisk ut på smala och yngre kvinnor eftersom den är så modelllik.

33. Black Pixie frisyr med superlång luggLång lugg är lite mer underhållsintensiv för vissa; har du något emot underhållet?

34. Black Pixie With A Fade & Subtila BangsDen ultimata svarta nissefrisyren för rebelliska kvinnor och de som älskar att få all uppmärksamhet.

35. Black Pixie frisyr med medium bangDessa lugg är idealiska för mammor som inte vill se tråkig eller “extra”.

36. Straight & Defined Black Pixie With BangsOm du är ett fan av precision, se till att du har en bra frisör innan du bestämmer dig för denna klippning.

37. Kort och naturlig Pixie Cut Med Gardin BangsGardinpanna ser vanligtvis bra ut på yngre kvinnor som älskar att följa trender.

38. Dramatisk Pixie Cut med lång smällLägg till lite hårspray för att uppnå denna mängd volym tillsammans med din svarta pixie cut.

39. Kort svart nissefrisyr med lång luggTjejer som har naturligt rakt hår och lite volym kommer att rocka den här looken med lätthet.

40. Naturligt vacker svart pixie frisyr kort hårVisa upp denna söta nisse/tomtefrisyr och kom ihåg att underhålla den och klippa den var 2-3. månad.

Vilken frisyr är din favorit?

Är du ett fan av dessa topp 40 svarta nissefrisyrer? Berätta för oss vilket snitt som är ett måste enligt din åsikt, samt vilken som finns på din nästa go-to-lista. Det här är den perfekta sommarfrisyren, helt klart!

Rate this post