Bästa gardinfrisyrer för män

Gardinfrisyren har gjort comeback de senaste åren. Gardiner var ett mycket populärt snitt och stil för män på 90-talet, som gjordes kända av pojkband, filmstjärnor och internationella idrottare. Liksom många trendiga herrfrisyrer har gardinfrisyren kommit i full cirkel, och killarna parar denna frisyr i mitten med en underskärning eller blekning på sidorna och baksidan för att skapa en cool modern look. Om du är redo att styla herrhår med en mittdel, hjälper den här guiden till de bästa gardinfrisyrerna för män dig att hitta rätt klippning för dig.

Vad är gardinfrisyren?

Gardinfrisyren är en klippning och stil för män där håret på toppen lämnas längre och stylas med en mittdel för att skapa utseendet av gardiner. Gardinklippningen kombineras ofta med en taper, taper fade eller undercut. De korta sidorna framhäver det långa kluvna håret upptill.

Gardinklippningar

Informellt och snyggt, de flesta pojkar gillar att hålla mittdelen snyggt och lämna håret på sidorna av ansiktet löst med en lätt stylingprodukt. Andra män stylar det röriga utseendet för en mer avslappnad stil som kräver lite underhåll. Hur som helst, ger gardin bang en edgy estetik som ser bra ut på pojkar, tonåringar och unga män.

Gardinfrisyrer för män

I slutändan är denna frisyr i mitten moderiktig, smidig och fungerar för en mängd olika hårtyper, inklusive rakt, tjockt, vågigt och lockigt hår.

Curtain Cut

Hur man klipper en gardin

De bästa gardinfrisyrerna kräver kort medellång till långt hår upptill, men håll sidorna och ryggen korta. Du kan be din frisör om en klippning med låg, medium eller hög taper blekning eller en undercut. En gardinklippning med underskärning har varit särskilt populär i frisörsalonger.

Hur man klipper en gardin

När du stylar ett gardinsnitt, applicera ett vax, kräm eller mousse genom håret och fördela jämnt. Använd sedan en kam för att göra en sektion i mitten av håret. Håll gardinhåret framför eller borsta det bakom örat vid behov. Det slutliga utseendet beror på din stil.

Bästa herrgardinfrisyrer

Frisyrer i mitten

Mittdelen för män är en klassisk frisyr där håret på toppen delas på mitten för att uppnå en definierad look. Även om inte alla frisyrer är stylade med gardinsnitt, är frisyrer liknande. Du måste växa ut ditt hår för båda eftersom mittavståndet endast kan uppnås med medellångt till längre hår.

Mittsektionen Hår Män

Hur man får en mittdel

För att dela håret på mitten måste pojkar växa ut håret. Se till att du har en hälsosam kost och en hälsosam livsstil, och fortsätt med korta träningspass för att ta bort trasiga spetsar som kan hämma tillväxten.

Mellersta delen gott folk

Dessutom kan ett högkvalitativt schampo och balsam samt en multivitamin se till att du stimulerar hårväxten. Håravfall och förtjockande schampon kan vara bra för att maximera tillväxten och bibehålla en hälsosam hårbotten.

Män Center Del Hår

Moderna stilar dikterar att du får en kort frisyr på sidorna och baksidan med längre hår på toppen. Det finns många typer av blekning att prova, men vissa män föredrar underskärningar. Om du vill ha en flytande lång frisyr, klipp bara en kvarts tum av spetsarna.

Mellansektionsfrisyrer för män

För att styla mittdelen, borsta för att räta ut håret. Tjockt långt rakt hår är perfekt för en mittsektion, men även män med vågigt och lockigt hår kan uppnå stilen. För en naturlig glans och en strukturerad finish, applicera en stylingpomad lera, kräm eller mousse.

Hur man får en mittdel

Använd nu en kam för att få en del i mitten. Torka den separerade frisyren för ett grepp hela dagen. På samma sätt kan du använda lite havssaltspray för en studsig beachy finish eller hårspray för ett stadigt grepp och ökad volym.

Mellanfrisyr med korta sidor

Bästa gardinfrisyrerna

För inspiration till coola frisyrer och stilar, kolla in dessa trendiga gardinfrisyrer som kommer vid ditt nästa besök hos frisören.

Eboy hår

En eBoy är en kille som har en emo-inspirerad stil och en enorm onlinenärvaro. eBoy-håret blandar modernt hipster- och emo-mode och stylas vanligtvis med en gardinfrisyr. eBoy-frisyren börjar med längre hår upptill och en kortare klippning på sidorna. Frisyren delas sedan på mitten för att få en gardin lugg, som flyter löst och fritt för att rama in ansiktet. Djärva, mörka och trendiga, unga pojkar och tjejer kan ta fram eBoy-looken med stil.

EBoy frisyr

Fade gardinfrisyr

Gardinfrisyren med blekning är mångsidig och modern, så att pojkar kan ändra sin stil utan skärningar. Beroende på hur länge du vill ha håret på toppen kan du få olika typer av blekning, allt från låg avsmalning till hög hudblekning. De bleka sidorna kontrasterar mellan de delade gardinerna för att framhäva stylingen. Använd en lätt till medium hållfast produkt för att öka volymen och rörelsen för en fylligare look.

Fade gardinfrisyr

Mellersta delen underskuren

Underskurna gardiner erbjuder en mycket populär version av det klassiska utseendet. Mittdelen är snygg och sexig på de flesta män, eftersom det är en tidlös stil. Som en av de bästa korta frisyrerna för män, kommer underklippningen att höja din gardinfrisyr oavsett om du har kort, medium eller långt hår.

Mellersta delen underskuren

Kort hår gardiner

Om du vill ha en stil med lite underhåll, köp gardiner med kort hår. För att styla en kort mittdel behöver du en stark stylingprodukt för att hålla håret på plats. Med kort hår med mittsektioner kommer pojkar att behöva en kortare frisyr på sidorna och baksidan för att accentuera utseendet. Snygga och eleganta, korta hårgardiner är definitivt värda att prova.

Kort hår gardiner

Långt hår gardiner

Långt hår är naturligt lämpligt för en mittdel. Stylade av personer som Leonardo DiCaprio, Brad Pitt och Kurt Cobain, långa hårgardiner ser eleganta och fashionabla ut. Från tjocka raka lockar till vågigt eller lockigt hår, långa herrfrisyrer i mitten utstrålar sexappeal och stylar perfekt med rätt produkt. Alternativt kan pojkar alltid prova sidovingat hår när de vill ändra utseende.

Mellanlångt hår

Vågigt hår i mitten

En mittsektion av vågigt hår ger personlighet och textur som är svår att matcha. Pojkar med vågigt hår är välsignade med en unik typ som flyter vackert med gardiner. Vågor ger också en annan dimension för extra volym och tjocklek.

Lockigt hår Mellangardiner Frisyr

Lockigt hår gardiner

Medan lockar kan vara svåra att hantera och styla, ger lockiga gardinfrisyrer en smickrande look som du kan experimentera med. Även om kort lockigt hår kan vara frestande, utnyttjar längre lockar vikten av ditt hår. Med hjälp av en bra lockstärkande kräm uppnår du mittdelen och får denna coola frisyr.

Vågigt hår i mitten

Delad frisyr

Delade frisyrer har funnits i århundraden i en eller annan form. Oavsett om du delar håret på mitten, föredrar en del i mitten eller vill ha en frisyr med sidled som den klassiska sidodelen, är denna stil stilig och mångsidig. Växa ditt hår, klipp det precis rätt och styla en fräsch frisyr som kommer att sticka ut i alla mängder.

Dela mellanfrisyren

Asiatisk mellanfrisyr

En av de mest populära frisyrerna för asiatiska män är mittdelen. Inspirerad av K-Pop hårtrender har den asiatiska gardinfrisyren avsmalnande eller underskurna sidor och en längre lugg. Asiatiska pojkar är ofta välsignade med tjockt rakt hår, så mittavståndet är lätt att få och styla. Applicera en stark pomada för att hålla looken intakt hela dagen.

Asiatisk mellanhår

Pojkar i mitten

Söt och fin, mittdelen har varit en cool pojkfrisyr i flera år. Från småbarn och småbarn till tonårspojkar, pojkar älskar gardinfrisyren eftersom den blandar moderna och klassiska stilar. Återuppkomsten kan delvis tillskrivas en nyligen återupplivad 90-talsmode. Genom att använda en liten mängd produkt, stylas pojkens mittdel bäst med en mjuk, slät finish.

Pojkar i mitten

90-tals gardiner

Gardinfrisyren från 90-talet var en stor trend för mäns hår, följt av kändisar som Nick Carter, Johnny Depp, David Beckham, Skeet Ulrich, Brian McFadden, Robbie Williams, James Van Der Beek och Jared Leto. Känd som en vacker pojkefrisyr, älskar kvinnor bara gardiner för män. Skaffa split cut och du kommer att upptäcka att tjejerna runt omkring dig kommer att svimma!

90-tals gardinfrisyr

Vill du ha bra volym och hålla, då är det dags att använda hårmousse. Den bästa hårmoussen för män …