Brad Pitt frisyr

Som en av Hollywoods mest kända skådespelare har Brad Pitt varit en modeikon i decennier. Brad Pitts frisyr har varit en inspiration för mäns frisyrer i flera år. Oavsett om du vill kopiera hans undercut i Fury, långt hår i Troja eller blekblont taggigt hår i Fight Club, har Brad Pitts korta och långa frisyrer banat väg för en ny generation av herrmode. Från korta frisyrer som crew cut och buzz cut till långt hår som flyter eller i en hästsvans, den här kändisens frisyrer fortsätter att påverka trender idag. För alla killar som vill ha hans utseende och stil, här är en översikt över Brad Pitts hår genom åren, inklusive några av hans senaste frisyrer.

Brad Pitt frisyrer

Brad Pitt kort hår

Brad Pitts korta hår är inte lika ökänt som hans långa och medelstora frisyrer, men hjärtekrossaren har stylat några av de bästa korta frisyrerna för män. När han inte rockar ett lågunderhållssnurrsnitt eller en sofistikerad besättningsklippning, kommer du att se honom styla en cool kam över med en avsmalnande toning på baksidan och sidorna.

Brad Pitt kort hårDu kan kopiera den genom att be om en mid-fade eller en undercut och använda lera eller vax för att ge den en naturlig texturerad finish. Ett annat alternativ kan vara hans berömda Fight Club-frisyr, där Pitts korta hår spetsades överallt för att spegla karaktärens edgy personlighet.

Brad Pitt korta frisyrerBrad Pitt medium hår

Medelstora frisyrer är synonymt med skådespelarens lätta och avslappnade estetik. Oavsett om han filmar eller mellan jobb, sitter hans lås vanligtvis ner till axeln eller någonstans mellan axlarna och nacken.

Brad Pitt medium hårMedellångt hår är bra för män som vill kombinera en sexig och stilig frisyr med sin hårtyp, då det mest passar allt från vågiga till raka och lockiga lockar. Ett utmärkt sätt att återskapa Pitts fräscha snitt och lägga till en ungdomlig dragningskraft är att jämna ut fram- och mittsektionen bakåt så att alla trådar flyter åt samma håll.

Brad Pitt medelstora frisyrerBrad Pitt långt hår

Långt hår är svårt att dra av, ändå har Brad Pitt gjort det med stil under det senaste decenniet. Det mest kända exemplet är hans karaktär i en intervju med vampyren, där håret rann nerför ryggen mot ryggen.

Brad Pitt långa frisyrerDu kan hålla den över axellängden om du inte gillar underhållselementet, men du behöver ändå borsta den för att undvika trassel och trassliga lås. För ett mjukt och subtilt tillskott som tar långt hår till nästa nivå kan du sätta in en sektion mitt på huvudet så att det klipps av och inte blir matt.

Brad Pitt långt hårBrad Pitt blont hår

Alla är inte välsignade med sandigt blont hår som Brad Pitt. Du kan dock få utseendet genom att bleka ditt blonda hår. Oavsett längd gör denna estetik att du kan sticka ut från mängden eftersom det är en djärv och vågad färg, speciellt om du väljer en platina nyans.

Brad Pitt blont hårBlont hår är mjukare och mer sofistikerat med långa och medelstora lockar, varför det är bättre att välja en buzz eller crew cut om du vill vara edgy. Dessutom lyfter höjdpunkter ett ödmjukt traditionellt snitt till en ny nivå.

Brad Pitt långt blont hårBrad Pitt Fury frisyr

Brad Pitts Fury-frisyr är en hyllning till de militära stilarna på 1930- och 1940-talen. Det är en otroligt trendig look som gör comeback, och du kan få det genom att låta det övre håret växa ut samtidigt som du trimmar sidorna med en hudton eller kort undercut.

Brad Pitt Fury frisyrDetta skapar den frånkopplade överklagandet, medan uträtning av ditt hår mjukar upp trenden och tillför en känsla av sofistikering. Den ultimata Fury-frisyren använder blonda höjdpunkter och kantiga spikar för en exceptionellt fashionabel frisyr.

Brad Pitt Fury frisyrBrad Pitt Inglourious Basterds frisyr

Brad Pitts Inglourious Basterds-frisyr är en annan militärinspirerad frisyr med en hård del. Stökigt, men ändå polerat, tricket är att kamma över den främre och mittre delen för extra höjd och volym. Att införliva ett sidavsnitt bör hjälpa dig att spika utseendet.

See also  25 Bästa Ivy League-frisyrer för män

Brad Pitt Inglourious Basterds frisyrSidorna och baksidan är också trimmade med ett medium underskärning för att accentuera den längre stilen upptill. När du stylar den här looken, se till att borsta håret uppåt och åt sidan istället för bakåt, och prova ett skägg utan skägg för en maskulin finish.

Brad Pitt Inglourious Basterds frisyrBrad Pitt Troy frisyr

Skådespelarens Troy-frisyr kanske inte är lika historiskt korrekt som hans Fury eller Inglourious Basterds-stilar, men den är inte mindre populär. Varje kille har letat efter sitt axellånga hår med en slät, ljusblond klippning eftersom det är en fantastisk blandning av manligt och stiligt. Bortsett från att växa håret långt, bör du locka sidorna för att få den fulla Troy-looken, men var försiktig – detta fungerar bara för män med tjockt hår.

Brad Pitt Troy hårBrad Pitt Fight Club frisyr

Kort och cool, Brad Pitts Fight Club-frisyr är en av hans mest ikoniska looks. Hollywoodstjärnans hår är en symbol för 90-tals frisyrer med rörigt taggigt hår, och har lagt till Tyler Durdens unika karaktär till filmen. Med korta sidor och längre hår ovanpå, uppnå looken med en matt stylinglera eller vax.

Brad Pitt Fight Club frisyrBrad Pitt Mr och Mrs Smith frisyr

Brad Pitts frisyr i filmen Mr and Mrs Smith var en ren buzz överallt. En tätt skuren stil som du kan uppnå hemma med hårklippningar, denna klassiska buzz cut frisyr kommer att framhäva dina maskulina ansiktsdrag och utstråla självförtroende. Dessutom gör den enhetliga längden att det är otroligt lite underhåll, till den grad att du kan rulla ut ur sängen och ta på dig en skjorta eller kostym utan att behöva oroa dig för ett sänghuvud eller cowlicks. För en kortare frisyr, fråga din frisör om en buzz cut-fade som smalnar av på sidorna och baksidan för en universellt smickrande look.

Brad Pitt Mr och Mrs Smith frisyrBrad Pitt Buzz Cut

Brad Pitt har bevisat att en buzz cut är en mångsidig trend med många alternativ för moderna män. Hans buzz-cut från Mr and Mrs Smith har extra tillväxt, vilket är perfekt för män som har fylliga och tjocka hårlinjer.

Brad Pitt Buzz CutMen om din drar sig tillbaka lite, kommer vikten bort från framsidan av ditt hår om du knyter huvudet med ett blad nummer ett. Det är ännu mindre underhåll än en traditionell buzz cut, och du kan byta ut din stil med blekmedel om det blir tröttsamt. Glöm inte ett skägg för extra textur och volym.

Brad Pitt Buzz Cut frisyrBrad Pitt Crew Cut

Klippningen av besättningen har historiskt sett varit en av Brad Pitts mest populära hårklippningar. Skådespelarens klippta frisyr är en lysande medelväg för män som vill följa hans superstjärnetrender, men som ändå inte kan förbinda sig att växa långt eller medellångt hår.

Brad Pitt Crew CutMed en hög underskärning på rygg och sidor kommer du alltid att vara redo för kontoret, och du kommer inte att verka malplacerad på en bar eller en tillställning utanför jobbet. Du behöver inte använda hårprodukter om du föredrar den snygga och snygga looken, eller så kan du lägga till vax för en texturerad estetik som är lite rörig men ändå polerad.

Brad Pitt Crew Cut frisyrBrad Pitt rakt hår i ryggen

Bakåt hår är en ikonisk stil som är ökänd bland Wall Street-bankirer och maktspelare. Ändå har Brad Pitt gett den en mindre aggressiv dragningskraft genom åren genom att lägga undan gelén. Istället använder han en liten mängd stylingprodukter för att säkerställa att den släta ryggen blir mindre framträdande, vilket gör den mer sofistikerad.

Brad Pitt gled tillbakaDetta gör det till en otroligt trendig look för äldre män, eftersom den låga släta inte är för modern och fungerar bra med silver eller grånande hår. Ändå, om du är en tonårspojke eller ung man, är en cool slicked back undercut super edgy och trendig nuförtiden.

See also  21 Populära 70-talsfrisyrer för män

Brad Pitt Slicked Back Undercut frisyrBrad Pitt Undercut

Brads underskärningar har varit ganska dramatiska och iögonfallande på sistone, eftersom han har medverkat i många militära epos. Den goda nyheten är att du inte behöver prova den frånkopplade underskärningen med slät rygg om du tycker att den är för vågad. Ett alternativ är Pitts klassiska, men trendiga crew-cut med en undercut på sidorna, är ett bra sätt att få ditt hår att verka tjockare och fylligt. Ett annat alternativ är att kombinera en avsmalnande underskärning med en pompadour för det perfekta genomsnittet.

Brad Pitt UndercutBrad Pitt Fade frisyr

En blekningsfrisyr är ett smickrande sätt att bära håret utan att gå över eller prova något för vågat. Skålen ska bli gradvis kortare när den går mot öronen och halsen, medan ditt övre hår är bättre längre. Detta ger dig mer stilfulla alternativ, som en quiff eller texturerade lås. Ett modernt val är att kombinera en blekning med en avsmalning innan man lägger in en mjuk sidodel som är stilig tack vare sin eleganta och tidlösa karaktär.

Brad Pitt Fade frisyrBrad Pitt hästsvans

Att ha långt hår kan vara svårt, varför Brad Pitt regelbundet väljer hästsvansar. En hästsvans är på modet, speciellt när den är låg, och den är extremt lågt underhåll för upptagna pojkar som inte har tid för tvätt och styling. Skulle din hästsvans sakna skärkant kan du blanda den med en mansbulle. En mansbulle är inte lika maskulin, men höjden ger en ny dimension till din stil.

Brad Pitt hästsvansBrad Pitt Pompadour

En pompadour är ett fantastiskt tillskott för killar som vill ha ett tidlöst snitt som tillför olika element till bordet. Med långt hår fram och emellan kan du optimera ett uttalande quiff som omedelbart fångar ögat, samtidigt som de avsmalnande sidorna är rena och koncisa med extra kontrast. Pompadouren är en klassisk frisyr, och den finns kvar idag eftersom den fungerar bra med alla hårtyper. Lägg antingen till höjd till fransarna eller höjdpunkter till resten av ditt hår för en slående bild.

Brad Pitt PompadourBrad Pitt Beard

Precis som Brad bör ditt skägg komplettera ditt val. När ditt hår är kortare ger ett fylligare skägg välbehövlig volym och tar bort fokus från hårfästet. Längre hår passar dock bättre för designerstubbar, eftersom ett tjockt skägg kan få dig att se klumpig ut.

Brad Pitt BeardNaturligtvis dikteras ditt ansiktshår av din genetiska förmåga att odla skägg. Om din är ojämn eller fin, kanske du vill odla en full mustasch utan skägg på kinderna.

Brad Pitt helskäggBrad Pitt Goatee

En bockskägg passar till nästan vilken frisyr som helst. Nyckeln är att styla den så att den ansluter som ett frånkopplat bockskägg och mustaschen inte är enkel. Brad brukar också använda en soul-tagg för att få fler proportioner till festen. Om du föredrar ett bockskägg framför ett skägg, raka resten av ansiktet regelbundet för att säkerställa att det ena inte förvandlas till det andra.

Brad Pitt GoateeBrad Pitt Senaste frisyrer

För tillfället har Brad Pitts senaste frisyr varit medium till lång på grund av att han har återskapat klassiska Hollywood-stilar för sina filmer. Ett nytt tillskott till det medellånga håret är en kam över sidan som gör att håret ser fylligare och tjockare ut.

Brad Pitt Senaste nya frisyrerÄven om han brukade styla kortare frisyrer som är lätta att göra och lätta att underhålla, verkar det som att hans längre stilar har kommit för att stanna då han fortsätter att lyfta fram ett antal varianter. Från mitten till den långa broströmmen kommer Brad Pitts frisyrer att fortsätta att vara trendiga och sexiga.

Brad Pitt nya frisyrerEn av de vanligaste frågorna pojkar med ansiktshår har är hur man gör sitt skägg mjukt. Där …

Rate this post